• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    20
İnşallah birşey çıkmaz sonuçta da 🤲🏻 ikili testiniz ne zaman bir de muayeneyi neden alttan yaptılar onu anlamadım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bugün dinlenin pek hareket etmeyin mümkünse lekelenme gibiyse geçer hemen korkmayın
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı epey bakteri üremiş, idrarımda kan ve enfeksiyonda çok yüksek çıktı. Antibiyotik tedavisine başlanacak. Enfeksiyonu görmek için bir de rahim ağzının uzunluğuna bakmak içinmiş zaten baktığı aleti çıkardığında beyaz beyazdı ama bu kadar akıntım yoktu ya 🥹 İkili testimiz haftaya ondan sonrada fetal dnamız var inşallah çok teşekkür ederim
Kaçıncı hafta ve ne kadar geridesiniz acaba benim de yaklaşık 4 5 gün geri çıkıyor hep doktorum haftasıyla uyumlu sıkıntı olmaz demişti
11.haftadayım ben 4-5 gün kadar ama doktorum hiç sorun değil son adet tarihini düzeltip ona göre takip edip geri vs demeyeceğiz geri olması bu demek değil gelişim geriliğiyle karıştırılıp boşuna paniklettiriliyor aileler dedi

Ben de kıza uyan belirti tatlı şeyler yerine ekşi ve tuzlu şeyler yememdi sen de nasıl?
Bende de tuzlu, ekşi şeyler tamamen, çikolatadan bile tiksindim ki çok severdim :( yiyemiyorum şu an. Midem bu haftaya kadar aşırı kötüydü, ne yesem çıkarıyordum. Daha yeni yeni bir şeyler yemeye başladım. Bir de çok sivilcem var, çirkinleştim 🤣🙈

Bende de tuzlu, ekşi şeyler tamamen, çikolatadan bile tiksindim ki çok severdim :( yiyemiyorum şu an. Midem bu haftaya kadar aşırı kötüydü, ne yesem çıkarıyordum. Daha yeni yeni bir şeyler yemeye başladım. Bir de çok sivilcem var, çirkinleştim 🤣🙈
Ben de tam tersi tatlı çok seviyorum şu sıralar. Ekşinin e'sini görmek istemiyorum. Turşuya halen hassasiyetim var. 😁 Ama ne hikmetse benim de yüzüm sivilce oldu

Bende de şuan 2 sivilce birden çıktı bir de bizim babamız askere gitti galiba çok stres yaptım neyse ki 3 hafta sonra gelecek 🙂↕️ Belirtiler kız gibi duruyor senin de kız olursa demek ki ekşi tuzlu belirtisi tutuyor demektir :)

kızlaar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda, fetal için kan verdik 1 haftaya çıkacakmış sonuç. Doktorum cinsiyette bi tahmini olduğunu söyledi ama organizasyon yapmak istediğimizi söyleyince fetali bekleyelim net olsun dedi. Ama eğlence olsun ultrason fotoğrafından tahmin eder misiniz sizce kız mı erkek mii 😍
Bence kızz🎀

Günaydın hanımlar
Lierac ilk hamileligimde gün be gün düzenli kullandım ama sadece son iki aya kadar karnım gayet iyiydi sonra birden çatlaklar görünmeye başladı. Yani diyeceğim o ki, eğer cilt yapınız neye yatkınsa sonuç ona göre şekilleniyor.
Bir de hala regl ağrısı gibi ağrı yaşayan var mı 12 hafta sonrası? Ben şu an 13. haftayı bitirdim ama hala ağrım var.
bende ilk gebeliğimde lierac kullandım artı badem yağı duştada bebek yağı falan ama bana mısın demedi son ay çatır çatır çatladım allahtan sonra ten renginize dönüyor çatlatlar sırıtmıyor ikinci hamileliğimde esnemişti herhalde hiç yeni çatlak olmadı

Bende de şuan 2 sivilce birden çıktı bir de bizim babamız askere gitti galiba çok stres yaptım neyse ki 3 hafta sonra gelecek 🙂↕️ Belirtiler kız gibi duruyor senin de kız olursa demek ki ekşi tuzlu belirtisi tutuyor demektir :)
Yaaa allah sağ salim hemencecik kavuştursun inşallah 😍🙏🏻 neyse ki kısa süre.
Sağlıkla gelsin inş, ben de çok merak ediyorum cinsiyet belli olunca haber edin 🥰

Merhabalar hanımefendi sizde bir düşük geçirdiniz galiba yorumlarda şahit oldum peki iğne kan sulandırıcı kullaniyurmusnuz, kullanıyorsanız doktor mu önermesi genelde 1 düşukle vermezler size verilmesi sebebi nedir merak ediyorum bende o yollardan geçtim diye🥰teşekkür ederim
Bende tek düşükle kan sulandırıcı kullanıyorum şuan

Kızlar evde rahatlıkla giymek için hamile pantolonu, eşofmanı falan aldınız mı; özellikle akşamları göbüşüm çok şişiyor rahat edemiyorum. İnternetten bakayım dedim ama hep bilmediğim markalar çıktı. Öneriniz var mı

Back
X