• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar düşük tehlikem yokmuş çok şükğr Allah a gayet iyi artış kese büyümüş dedi bebeğide gördük 6 mm den 21 e cıkmıs kese progestan verdi eger ıstersen basla nolur nolmaz dıye ama su an dusuk fılan tehlıke ce ve kanama goremıyorum dedı istersen bıdaha olursa başla dedi ne yapsam fitil verdi kullansammı kullanmasammı
ay sen aynı ben gibi olmuşsun :) korkma bişey olmaz bende de kanama alanı yok büyüyoruz bebiş ile:) ama ben akıntım geldiğinden beri progestan fitil kullanıyorum 2 ayrı dr sordum kullan devam et geçene kadar dedi biri prof. drun. bi zararı yok bence sen de kullanmalısın. ben gece 1 tane vajinal yoldan kullanıyorum.

sizin kaç haftalık ve kalp atışı duydunuz mu ? bide progesteron değeriniz ne çıktı da o hapı verdi ?
Prpgestoren degerıme bakmadı lekelenme oldu diye vajinadan olanı vericem dedi ben genelde lekelenme olana vajinadan ilacı veririm diğer çok aşırı kanamalarda ise ağızdan hap progestoren verırım dedi

ay sen aynı ben gibi olmuşsun :) korkma bişey olmaz bende de kanama alanı yok büyüyoruz bebiş ile:) ama ben akıntım geldiğinden beri progestan fitil kullanıyorum 2 ayrı dr sordum kullan devam et geçene kadar dedi biri prof. drun. bi zararı yok bence sen de kullanmalısın. ben gece 1 tane vajinal yoldan kullanıyorum.
Ayy 3 damla kahverengi gelince korktum oda dedi şu an hiç bi sorun yok korkuyorsan kullan dedi ama bidaha olursada kullanabilirsin dedi tamamen sana kalmış dedi ben şu an düşük tehdidi ve keseyi gayet yerinde görüyorum dedi

1 tane mi alıyoruz gece alınca bişi olmuyor dimi

Ayy 3 damla kahverengi gelince korktum oda dedi şu an hiç bi sorun yok korkuyorsan kullan dedi ama bidaha olursada kullanabilirsin dedi tamamen sana kalmış dedi ben şu an düşük tehdidi ve keseyi gayet yerinde görüyorum dedi
istersen bekle sen bilirsin tabi. Benim devam ediyor her gün az az da olsa.

Kızlar selam, 2 hafta önce keseyi görmüştük, bu gün doktora gittik bebişi gördük, kalp atışını da duyduk :KK200: kan ve idrar tahlillerimi verdim, sonuç bekliyoruz.

Son adet tarihime göre 7+1 ama doktor 6+5 ile uyumlu dedi, yumurtlama geç olmuştur dimi, olumsuz bir durum değildir, 2-3 günlük fark?
Selam, benimde sat'a göre 9-10 günlük fark var ama adet döngü uzunluğunuz yumurtlamanın geç olması gibi faktörler etkiler tabii. Önemli olan sonraki kontrolünüzde bebişin gelişimi

Selamlar sizi merak ettim. Ne yaptınız çıktınız mı? Umarım bebişler de siz de iyisinizdir? 😊🙏🏼
Selam biz çıktık çok şükür kanama tam bitmedi ama azaldı leke şekline döndü. Oksapar kan sulandırıcıyı kesti. Progestan kalcadan iğneye başladık günde iki ampul tek seferde olacak şekilde. Fitil zaten kullanıyordum onuda 3 e çıkardı doktorum şuanlık iyi durumdayız. Dinlenerek geçiriyorum günleri. Sizede çok gecmis olsun bir daha yaşamayalım inşallah 🤲

Merhaba, bende 6+3 haftalık hamileyim. Sizlere bi sorum var kizlar. Karnınız şişti mi? günden güne 4 5 aylık hamile gibi karnim büyüyor sanki. 2kilo almişim bile ki sebze protein ağırlıklı besleniyorum. Ketejonik beslenme önceliğim var kilo almak istemediğim icin. Ama ona rağmen kilo aliyorum 😱

benim rahmim ters 7+4 de gittim karından göremedi vajinal baktı. tabi ters olmayanda gözükebilir onu bilemiiyorum
Ters rahimde bi süre böyle bakılıyor ya, benim de rahmim ters ama vajinal bakıcam diyince ben seviniyorum açıkcası çünkü karından çok küçük gözüküyor ölçümler tutmuyor en azından vajinalde bebiş haftasıyla uyumlu sorunsuz gözüküyor

Back
X