• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    59
peki 1den 10 a kadar derecelendirecek olsaniz nasil bulantiniz? Azalma var mi 6., 7. haftalara göre? Disari cikabiliyor musunuz?
7. Haftadan itibaren 1.5 ay çok kötü geçti. 10/10 geçti. Sonra kademeli olarak azaldı. Şu an daha iyiyim ve dışarı çıkabiliyorum mesela 6/10 diyebilirim. Ama kusmalarım oluyor yine. Dediğim gibi ben ağır geçiriyorum.

Kızlar merhaba herkese. Son birkaç gündür bacaklarımda sebepsiz ağrılar yaşıyordum. Bu gece ilk kez kramp girdi. Bu aşamada magnezyum takviyesi almak gerekiyor. Yoksa kramplar gittikçe artıyor. İlk gebeliğimde Ocean magnezyum+kalsiyum kullanıyordum. Bebişler kemiklerdeki kalsiyumu da kullanıyorlar. Yerine koymak lazım. Süt içmek yetmiyor 😄 Doktorum izin verirse yine onu kullanmak istiyorum. Tecrübelerimi paylaşmak istedim sizinle
İyi ki okudum bu mesajı🙈
Son 1 haftadır sağ belimde bacağımda inanılmaz bir kramp var ağrı giriyor oturup kalkarken kontrolüme daha 10 gün var diye bekliyordum. Korktum niye böyle oldu diye demekki magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir🙏🏻

İyi ki okudum bu mesajı🙈
Son 1 haftadır sağ belimde bacağımda inanılmaz bir kramp var ağrı giriyor oturup kalkarken kontrolüme daha 10 gün var diye bekliyordum. Korktum niye böyle oldu diye demekki magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir🙏🏻
Doktorum 12.haftada takviye başlatmıştı magnezyum takviyesi size neden başlatılmadı acaba

Çok geçmiş olsun bana hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor belki doktora danışarak deneyebilirsin. Kızarıklıklar genelde nemlendirilirse yatışıyor.
Çok zor gerçekten. Benim de boyun bölgemde kocaman yuvarlak, şiş, kırmızı bir alan var şuan kremlerle yatistiriyorum. Alev alev yanıyor resmen.
Geçmiş olsun size de . Valla sünnet olmuş çocuklar gibi dolanıyorum evde 🤣

Bulantı daha çok yaşayanlar erkek bebek annelerimi acaba ?
Çünkü vucutta başka cinsiyet olunca gebelik belirtileri daha çok olurmuş kusma ve bulantılar .
Kız olunca daha kolay geçermiş bir kadın doğum uzmanı öyle söyluyordu..

Bulantı daha çok yaşayanlar erkek bebek annelerimi acaba ?
Çünkü vucutta başka cinsiyet olunca gebelik belirtileri daha çok olurmuş kusma ve bulantılar .
Kız olunca daha kolay geçermiş bir kadın doğum uzmanı öyle söyluyordu..
Bana kız gibi dediler bugün, neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir 😁

Bana kız gibi dediler bugün, neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir 😁
Allah'ım kolaylaştırsın inşallah sağlıkla gelsin
Ben oğlumda hiç yaşamamıştım bulantı kusma aşerme gayette rahattım
İkinci yarım kalan gebelikte 9.haftaya kadar çok zordu kusma bulantı koku hassasiyeti tiksinme hepside vardı gerisini göremedik nasip değilmiş zaten .

Allah'ım kolaylaştırsın inşallah sağlıkla gelsin
Ben oğlumda hiç yaşamamıştım bulantı kusma aşerme gayette rahattım
İkinci yarım kalan gebelikte 9.haftaya kadar çok zordu kusma bulantı koku hassasiyeti tiksinme hepside vardı gerisini göremedik nasip değilmiş zaten .
Eşimin teyzesinin gelininin erkek bebeği oldu o da bana hiç bulantı yaşamadım demişti. 😊

Benimde gece ağrılarım mide bulantılarım artıyor
Düzenim alt üst oldu gece 2-3 lere kadar uyuyamıyorum
Özellikle tam 14.haftaya girdiğimiz gece kasıklarım aşırı ağrıdı,ama normalmiş rahim bağları genişliyor vs bişiler yazıyor.
Mide bulantımda geçmiş degil 🥲 bi kaç saat iyiysem sonrası berbat,çıkarmıyorum ama müthiş bi bulantı oluyor
14. Haftadayım benim de bu hafta kasıklarım çok ağrıyor, doktor normal dedi 🥲

Back
X