- 23 Ocak 2022
- 485
- 171
- 53
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.421
Teşekkür ederim cevabınız için aslında mesajı yazdıktan sonra araştırdım fiyat olarak uygun değilmiş bahsettiği markalar ayrı ayrı daha uygun. Peki bebek arabası olarak öneriniz varmı?
Cinsiyet öğrenen var mı ?
Yaaa öylemiBen de sizin geçmiş konuşmalarınızdan duyarak sipariş ettim. Kontrole ayda bir gidiyorum ama gidene kadar içim içimi yiyor. Gideceğim günde ya kötü haber duyarsam diye ayaklarım geri gidiyor. En iyisi arada kendim kontrol edebileyim
Ben de öğrenemedim, kız diyolar ama kesin değil 2 hafta sonraki kontrolde inşYaaaa bi beni öğrenemedim cinsiyetlerini ikizlerimin daha 2 haftam var
merhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.Kızlar benim de fetal dna zamanım geldi firma araştırması yapıyorum. Sonuçlar genel olarak 1 haftada çıkıyor değil mi? Bir de Ataşehir genetikte yaptıran var mı?
Şimdi hastaneye gidiyorum canım ön sonuç çıkmış ne olur dua edin de hayırlı haber alayım çok gerginimM morganlafaye ne yaptın canım ? İnşallah hayırlı haberlerle gel .
M morganlafaye ne yaptın canım ? İnşallah hayırlı haberlerle gel .
Çıkmış gidiyorum hastaneye.telefonla söylemiyorlar.temiz çıkmw ihtimali yoktu nerdeyse ama insan umut ediyor işte dualarınızı bekliyorumM morganlafaye canım sonuçların çıktı mı acaba ?
Ay hadi güzel haberle gelin inşallahŞimdi hastaneye gidiyorum canım ön sonuç çıkmış ne olur dua edin de hayırlı haber alayım çok gerginim
Geçmeyecek galibaBenim de arada yokluyor başım ağrıdığında muhakkak kusuyorum 15. Haftadayim
Beni sabah tutuyor midem boşken perişan oluyorum. Kabızlık da yapıyor diyorlar gün sonunda oluyorsa bu ihtimali değerlendirinGeçmeyecek galibaBen iyiydim halbuki tamam geçti demiştim. Yine başladı ama tuhaf olan gün içinde tık yok. Akşam yatmadan önce çıkarıyorum? Nedennnnn
Çıkmış gidiyorum hastaneye.telefonla söylemiyorlar.temiz çıkmw ihtimali yoktu nerdeyse ama insan umut ediyor işte dualarınızı bekliyorum
Rabbim selamete çıkarsın inşallah Hayırlı haberlerÇıkmış gidiyorum hastaneye.telefonla söylemiyorlar.temiz çıkmw ihtimali yoktu nerdeyse ama insan umut ediyor işte dualarınızı bekliyorum
Ben orada yaptırmadım intergen'de yaptırdım. Haklısınız verdiğiniz kan örneğini tekrar kullanamazlarki sonuç çıkmayıp tekrar analize nasıl başlıyorlar acaba. Detay sorsaydınız keşkemerhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.
Umarım hayırlı haberler alırsınız bizlere de haber verinÇıkmış gidiyorum hastaneye.telefonla söylemiyorlar.temiz çıkmw ihtimali yoktu nerdeyse ama insan umut ediyor işte dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?