- 2 Mayıs 2025
- 262
- 233
- 18
- 35
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.381
Başa çıkamıyorum işte elimde telefon akşama kadar chat GBT ye soru sorup duruyorum.esim kızmaya basladi artık iyice paranoyak oldum kendini gaza getirip duruyorsun diyor.kontrolum çok güzel geçiyor de en ufak olumsuz bişey demiyor.ama bikac gün gectimi benim paranoya başlıyor.ne yapacağım bilmiyorumAcaba bir şey oldu mu hissiyle nasıl başa çıkıyorsunuz hiç kötü bir belirtim yok ama içim rahat değil
Bende öyleyimBaşa çıkamıyorum işte elimde telefon akşama kadar chat GBT ye soru sorup duruyorum.esim kızmaya basladi artık iyice paranoyak oldum kendini gaza getirip duruyorsun diyor.kontrolum çok güzel geçiyor de en ufak olumsuz bişey demiyor.ama bikac gün gectimi benim paranoya başlıyor.ne yapacağım bilmiyorum
Bu durumu inanki bende yaşıyordum. Evime çok yakın bir özel hastane var sürekli oraya gidiyordum. Orada ki doktor şunu söyledi. Eğer kanaman yoksa yada şiddetli su gelmiyorsa korkacak bişey yok. Bunlara ek olarak yerinden hareket ettirmeyecek ağrı yoksa sorun yok dedi. Kendine sürekli bunları tekrarla. Allahın izniyle hepimiz sağlıcakla kucağımıza alıp evlerimize tastamam döneceğizBaşa çıkamıyorum işte elimde telefon akşama kadar chat GBT ye soru sorup duruyorum.esim kızmaya basladi artık iyice paranoyak oldum kendini gaza getirip duruyorsun diyor.kontrolum çok güzel geçiyor de en ufak olumsuz bişey demiyor.ama bikac gün gectimi benim paranoya başlıyor.ne yapacağım bilmiyorum
Çok teşekkür ediyorumHayırla sağlıkla büyütün gözünüz aydın sağlıklı olmasina
Merhabalar üçüncü gebeliğim şuanda aynı durumu yaşıyorum bebek büyüdüğü için gayet normal akıntı.Evet ya bende paranoyak oldum iyice.sulu şeffaf beyaza yakın akıntı oluyor.birde hem kilodan hem fazla ayakta kalınca Kasık ağrısı bel ağrısı oluyor kafamda kurup duruyorum.boyle olanlar varmı başka 18 haftadayiz
Benimde 2 hafta var nasıl geçecek bilmiyorum.Aslında diğer haftalara göre cokk rahatım mide bulantım bitti sayılır eski kaşık ağrılarım yok,ama bazı yeni güncellemer panikletiyorEveeeettt psikolojim bozuldu anksiyete hastası oldum kafada kurmaktan.ustune birde kasık bel bacak ağrılarım oluyor bazen.17.haftada kontrol gayet iyi geçti daha üç hafta var bir sonraki kontrole kafayı yiycem
Kanama olayını çok fazla yaşayan gebe var inanın. Ben dahil burada bir çok arkadaşımız defalarca yaşadık. İlk olduğunda ben de çok korkmuştum ama şuan içim daha rahat. Bebeklerimiz büyüdüğü için inşallah bir şey olmaz diye düşünüyorum.Benim normalde hiç kanamam olmamıştı. Doktoruma yazdığımda hem kanama hem de su için hemen acile git dedi. Bugün yine su gelince yine acile gittim. Akıntı da olduğu için suyu ayırt edemediler. Evde takip edin yeniden olursa yatışa alacağız dediler.
Birebir aynılarını yaşıyorum kasık ve bel ağrısı bende hep var 16.haftam bitti benim de. Demekki normal bişey hepimiz yaşıyoruzEvet ya bende paranoyak oldum iyice.sulu şeffaf beyaza yakın akıntı oluyor.birde hem kilodan hem fazla ayakta kalınca Kasık ağrısı bel ağrısı oluyor kafamda kurup duruyorum.boyle olanlar varmı başka 18 haftadayiz
Ay onlara göre hersey yolundaBaşa çıkamıyorum işte elimde telefon akşama kadar chat GBT ye soru sorup duruyorum.esim kızmaya basladi artık iyice paranoyak oldum kendini gaza getirip duruyorsun diyor.kontrolum çok güzel geçiyor de en ufak olumsuz bişey demiyor.ama bikac gün gectimi benim paranoya başlıyor.ne yapacağım bilmiyorum
Ohooo bebeklerin hareketlerine ne yaptınız ,Allah öyle bir düzenle yaratmış ki ,bebek hareketlerini hissetmeye başlanılması son 3 ayda oluyor ve hareketlerini hissettiğimiz zaman bir anda bakcaz ki karnınız.cook büyüyor,o hızla daha önceki aylarda hissetsek karnimiz.yerden kalkmaz,bu haftadan sonra da korkmayın Allah'ın izniyle yüzde 98 sağlıklı doğar demişti doktorumBende öyleyimeşim her şeyi yasaklıcam sana diyor ama bebişlerin hareketini daha hissetmediğim için sürekli olumsuz düşünüyorum
Demek sizin evin doktoru eşiniz ne güzel işteAy onlara göre hersey yolunda
Ağrım var deyince
Eşim diyor bebekler büyüyor normal
Doktor oldun ultrason tutmadan biliyorsun diye kızışıyorum
Eşimde aynı sizin gibi a desem Google de araştırıyor sonrada normal diyor,sağ olsun internet doktor yaptı herkesi
Kraft ağır bir marka ben mama sandalyesini aldım sonra ikeanin su portatif de aldım ve Kraft kaba olduğu için kaldırdım,bu takım gövde uygun değil,görerek bakarak alın derimKızlar sizce şu takım mantıklımı? Kraft ın Kenya bebek arabası, oto koltuğu, park yatak( sünger yatağı ve uyku setiyle), mama sandalyesi, anne bebek çantası toplam 42.500 TL. Şuan erken mi bilemedim ama eninde sonunda almamız gerekiyor. Size sormak istedim
Teşekkür ederim cevabınız için aslında mesajı yazdıktan sonra araştırdım fiyat olarak uygun değilmiş bahsettiği markalar ayrı ayrı daha uygun. Peki bebek arabası olarak öneriniz varmı?Kraft ağır bir marka ben mama sandalyesini aldım sonra ikeanin su portatif de aldım ve Kraft kaba olduğu için kaldırdım,bu takım gövde uygun değil,görerek bakarak alın derim
Ben yaşıyorumEvet ya bende paranoyak oldum iyice.sulu şeffaf beyaza yakın akıntı oluyor.birde hem kilodan hem fazla ayakta kalınca Kasık ağrısı bel ağrısı oluyor kafamda kurup duruyorum.boyle olanlar varmı başka 18 haftadayiz
Ben eve doppler sipariş ettim, başa çıkamıyorumAcaba bir şey oldu mu hissiyle nasıl başa çıkıyorsunuz hiç kötü bir belirtim yok ama içim rahat değil
Yani bu kasik ağrısı hep devam ediyormu peki son bikac gündür hiç geçmedi.yani şiddetli değil yoruldugumda artıyor ama hep var.hic olmamasimi gerekiyor bilemedimki.uzanirken hareketsizken birşey yokMerhabalar üçüncü gebeliğim şuanda aynı durumu yaşıyorum bebek büyüdüğü için gayet normal akıntı.
Bel ve kasık ağrısı bende de oluyor oda rahim büyüdüğü için korkmayın yani kanama olmadığı sürece
Ayda bir çağırıyor doktorum kontrollere
Evet bazen çok oflayıp poflarsam bana sormadan doktora msj yazıyorDemek sizin evin doktoru eşiniz ne güzel işteama ilginç olan şu doğru söylüyor Ağrı çok normal sancidan korkun Allah korusun
Off sizde böyle yazınca rahstliyorum biraz.iyiki burası var,iyi ki sizler varsiniz kızlarBirebir aynılarını yaşıyorum kasık ve bel ağrısı bende hep var 16.haftam bitti benim de. Demekki normal bişey hepimiz yaşıyoruz
Yani bu ağrıyla yürüyüp hareket etmek mi iyi,yoksa sürekli dinlenmelimiyiz onu bilemiyorum kafam karışıyorOff sizde böyle yazınca rahstliyorum biraz.iyiki burası var,iyi ki sizler varsiniz kızlarama bu kasik ağrısı hep sol taraftami olacak ya.18.haftaya kadar arada oluyordu dinlenince geçiyordu.bu hafta hiç geçmedi .şiddetli ve rahatsız edici değil ama geçmemesi kafama takiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?