Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    70
Teşekkür ederim cevabınız için aslında mesajı yazdıktan sonra araştırdım fiyat olarak uygun değilmiş bahsettiği markalar ayrı ayrı daha uygun. Peki bebek arabası olarak öneriniz varmı?
Ben tam 3 tane aldım,önce Pierre Cardin aldım ,sokakta tekerleri ne yaptiysak rahat olmadı,AVM de bile düz zeminde dönüyor takılıyor,kitledik açtık ne yaptiysak olmadi,sonra e bebekte baston puset aldım yok portatif tek el filan o da oyuncak gibi geldi çocuk uyuyamiyor tam yatak olmuyor ,sonra da joie aldım ohhh şükür dedim ,lütfen onu da deneyip.alin,ama burda kizlar bir model daha söylediler ya ben onu da beğendim kullanan memnun olan varsa yazsın bir de her markanın birkac çeşidi oluyor ona da dikkat edin ,ama çok önemli araba,at içine uyuyirlar ben yürüyüş yapardım,ellerine bir içecek ,avurcubur kek filan evde bile huysulaninca koy çik sakinliyir bebekler etrafı izleyip

Merhaba 14 haftalık hamileyim kokusuz kaşıntısız sarı yogun kıvamlı akıntım var doktor normal dedi ama bu su gelmesi konusu kafamı karıştırdı açıklarmısınız

Merhaba 14 haftalık hamileyim kokusuz kaşıntısız sarı yogun kıvamlı akıntım var doktor normal dedi ama bu su gelmesi konusu kafamı karıştırdı açıklarmısınız
Bendede hep sarı yeşil akıntım oldu kötü koku kaşınma vs yoksa sorun yok diyorlar su derken?

Ben eve doppler sipariş ettim, başa çıkamıyorum
Ben kullanıyorum zararlı vs yazılar okuyorum ama ne yapayım 9.haftadan beri kullanıyorum bazen günde bi sefer 4-5 saniye de olsa kalp atışını dinliyoruz
O olmasa ben iki günde bir doktora giderdim,kalp atışımı durdu ne oldu bu ağrılar niye diye çok kafada kuruyordum

Bi su gelmesi konusu geçti grupta ara ara bi ıslaklık oluyor çamaşırımda öylemi acaba detaylı bilen varsa diye sordum
Okudum şimdi anladım şöyle su gelmesi dediğimiz şey mesela benim geçen gün özellikle sanah iç çamaşırım ıslanmıştı yani az değil çokta değil doktora gittim bebeğin suyuna baktı normal enfeksiyon kaynaklı akıntıdan olduğu söyledi.
Aminiyon sıvısı sızıntısı ise tehlikeli diyorlar o da sürekli olacak yani bugün oldu bir kere bidaha olmadı o zaman sorun yok akıntıdır ama her saat ıslanıyorsa hemen bi kontrole gitmek gerekiyor

Bende aynıyım her gün dinliyorum napiyim korkuyorum

Bi su gelmesi konusu geçti grupta ara ara bi ıslaklık oluyor çamaşırımda öylemi acaba detaylı bilen varsa diye sordum
Benim ara ara oluyor ama bazen yoğun oluyor,kızlardan anladığım kadarıyla gün içindeki bol hareket ettiğimiz zaman yoğun oluyor.Burda nerdeyse hepimiz yaşamışız sanırım normal diye algıladım bende

16. haftadayım benim de akıntım arttı, kıvamı değişiyor su gibi de geliyor daha beyazımsı da geliyor ama enfeksiyon gibi değil. Normal bence. Karnımda da arada ağrı oluyor çekiliyor gibi onu da normal buluyorum rahim büyüyor.

Benim ara ara oluyor ama bazen yoğun oluyor,kızlardan anladığım kadarıyla gün içindeki bol hareket ettiğimiz zaman yoğun oluyor.Burda nerdeyse hepimiz yaşamışız sanırım normal diye algıladım bende
Bende arada normaldir diyorum ama bazen kafama takılıyor kuruntu yapiyorum galiba

Hangi markanın aldınız birde ikizlerin kalp sesini ayırt edebiliyor mu
Bizdeki model bu
Şöyle ki benim bebişlerin biri tam sağda biri de sol tarafta o yüzden kalp seslerini ayırt edebiliyoruz
Tek yumurta ikizleri nasıl olur bilmiyorum

Eklentiler

• 65633AC7-1CB7-484E-B6E3-4674D6F8C347.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar selamlar. Epeydir okumadım mesajları umarım herkes iyidir Kızlar benim bulantılarım geri döndü ve üstelik artık gece yatmadan evvel bir posta çıkarıyorum afedersiniz. Aile hekimine gittim Gaviscon verdi ne alakaysa? Dedim ki gün içinde yiyip içiyorum sıkıntı yok ama akşam yemeğinden sonra yatmadan önce bir bulantıyla hep çıkarıyorum bir kaç gündür. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Ha bir de son bir haftadır bulantı hapımı bırakmıştım, onun etkisi olur mu bilemem. Başka bir sıkıntım yok şuan. 16+5’im. Lütfen cevap verin

Ben de sizin geçmiş konuşmalarınızdan duyarak sipariş ettim. Kontrole ayda bir gidiyorum ama gidene kadar içim içimi yiyor. Gideceğim günde ya kötü haber duyarsam diye ayaklarım geri gidiyor. En iyisi arada kendim kontrol edebileyim

Benim de arada yokluyor başım ağrıdığında muhakkak kusuyorum 15. Haftadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…