• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Ben Ağustos doğumluyum yine Umut bekleyelim belki hamileyimdir😐:işsiz:

Aaa hamile misin canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah😍 beni hatırlar mısın bilmem dhea sormuştum sana , sen de kutunun resmini atmıştın tesadüfen markasına bakmak için girdim hamile olduğunu gördüm şimdi ve çok sevindim 😂😌
Merhabalar evet hatirrladim seni ah ah valla ben de o süreçlerden sonra bir kutu dhea bitirdim sonra opu oldum 1 yumurta çıktı bende oda 5 gün 5a oldu çok şükür ki onu transfer ettik tuttu çok şükür 5 haftam dayım

Merhabalar bende 4 gun once supriz bir şekilde ogrendim. Burada yerimi alayim🌸 kese yi ve bebiside insallah gorurum. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim🌸💕

Merhabalar ben de dün kese gördüm şükür 🙏 tahmini doğum ağustos inşallah sağlıkla ilerler hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza 😌
Merhaba saglikla alin kucaginiza. Son adet tarihiniz neydi. Ve tahmini dogum ne zaman. Ben dun gittim gorulmedi kese daha cok yeni

Merhaba saglikla alin kucaginiza. Son adet tarihiniz neydi. Ve tahmini dogum ne zaman. Ben dun gittim gorulmedi kese daha cok yeni
Merhaba 28 Ekim sat. Ama benim tüp bebek 14 Kasım transfer tarihimdi tahmini doğum tarihi ağustos ilk hafta . İnşallah sağlıkla alırız🥰 sizin ne zamandı?

Merhaba 28 Ekim sat. Ama benim tüp bebek 14 Kasım transfer tarihimdi tahmini doğum tarihi ağustos ilk hafta . İnşallah sağlıkla alırız🥰 sizin ne zamandı?
İnsallah. Uzun yorucu surecten gecmissiniz. Rabbim emeklerinizin karsiligini en guzel sekilde vermis🌸🥰 zamaninda sağlıkla gelsin minislerimiz. Benim 15 ve 12 yasinda iki cocugum var ikisinede hemen hamile kalmistim. Bu bebegime 5 yıl boyunca korunmadim. 2 sefer asilama ve eksra yumurta gelistirici vs tedaviler gördüm ama olmadi hatta doktorlar tup bebek olur normal olmaz dediler. 5 yil sonunda bizde şok olduk. 🌸 rastgele yaptigim test pozitif sonuc verdi sonrasi kan testi vs

Back
X