• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    90
Çok geçmiş olsun bende dokuluyirum ve uyumak.haricinde hiç bir şeyin ise yarayacagini düşünmüyorum ilaç zaten alamıyoruz
Teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun. Ben bal ve zencefil yiyorum birer çay kaşığı, bol su ve c vitamini aliyorum. İnşallah biran önce geçer vücudumun ağrısından uyuyamıyorum, başım da çatlıyor resmen.
salgın var sanırım. Umarım ki hepimiz ilaçsız atlatabiliriz.

Canım bende orada yaptıracağım sen yaptırdın mı ? Doktorun kimdi
Doktorum özge kaymaz yılmaz 🌸 bize illa ki burda yaptırmak zorunda değilsiniz dedi başka firmalar da önerdi. Sonra biz yeditepe ünv karyobaby araştırdık, kapsamını da doktora sorduk onayladı onu yaptırdık. Acıbadem 25bin tlydi, yeditepe 9900tl. Doktor kapsam aynı ve yeditepe de güvenilir diyince onu seçtik. 10 günde de sonuç çıktı. Tek farkı cinsiyeti söylemiyorlar maalesef

Kızlar bir şey soracağım sabahları aksatmasan 1 veya 2 tane yumurta yiyen var mı ? Asla yumurta yiyemiyorum çok rahatsız hissediyorum bu durumdan herkes yiyormuş gibi
Şu anda yiyorum ama 12. Haftaya kadar maalesef bulantıdan yiyemedim. O zamanda içinde yumurta olan şeyler yemeye çalıştım, terbiyeli çorba, muhallebi vb. Belki size de fikir olur

Doktorum özge kaymaz yılmaz 🌸 bize illa ki burda yaptırmak zorunda değilsiniz dedi başka firmalar da önerdi. Sonra biz yeditepe ünv karyobaby araştırdık, kapsamını da doktora sorduk onayladı onu yaptırdık. Acıbadem 25bin tlydi, yeditepe 9900tl. Doktor kapsam aynı ve yeditepe de güvenilir diyince onu seçtik. 10 günde de sonuç çıktı. Tek farkı cinsiyeti söylemiyorlar maalesef
Kaçıncı haftada vermiştiniz ? Bir de kapsamlı mıydı ne kadar testi tarıyor acaba

Kaçıncı haftada vermiştiniz ? Bir de kapsamlı mıydı ne kadar testi tarıyor acaba
13. Hafta içindeyken verdik, doktor öyle tavsiye etti. Evt kapsamlıydı tüm kromozomlara bakıyordu, içerik için doktora gösterip teyid aldık. Siz de mutlaka doktorunuzla konuşun, çünkü kapsam risk durumuna göre değişen bir şeymiş. Ben 35 yaşındayım, 12. Hafta detaylı ultrasonda bir sorun yok gibiydi, o yüzden orta seviye bir test yeterli dedi doktor.

Merhaba, ben size benim doktorumun verdiklerini yazayım, doktorunuza danışırsınız:
Omepa vm multivitamin -sabah kahvaltıyla
Solgar 400mg folik asit - sabah kahvaltıyla
Ocean sprey d vitamini - öğleden sonra
Ocean extragmag 3lü magnezyum -tok
Solgar demir ilacı- gece yatarken
Helal olsun hiç erinmiyorsun da bacişko okurken yoruldum 😂

Ay sanki ilaç midemde patlıyor ve ağzıma balık kokusu geliyor 🥲 bir de şunu farkettim içeriğinde kalsiyum yok. Benim değerim sınır çıkmıştı. Of ya ne kullanacağımızı şaşırdık
evet bende sevmedim zaten benimde bacaklarım cok agrıyor muhtemelen bende de eksiklik var ptesi doktora gidince değiştirmesini söyleyeceğim. hatta içesim gelmiyor ya bazı günler geçiştiriyorum ne yalan söyliyim zorla içiyorum

Kızlar bunu almayı düşünüyorum pijama takımı olarak kendime birde elbise alacağım ilk gün için nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_9557.webp
    IMG_9557.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 4
Benimkide biberona takmış durumda
Zaten en doğru ne olur ne alacağımızı da bilmiyoruz 😊
Ben 3-4 tane zıbın aldım alt açma örtüsü görmüştük onu aldık.
25.haftaları görüp alırım diye düşünüyorum 🤷‍♀️
İstersen fikir vermiş olayım oğlumda Avent kullandım meme reddi vs yaşamadım kullananlar genelde memnun

Back
X