Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben özele gidiyorum 5+4de keseyi gördük ben biraz geç gittim 1 hafta sonrasına randevu verdi çok stres yapmamam için karından kesem net belli değildi bulanıkdı vajinal yoldan daha net gözüküyorKızlar merhaba, siz kontrollerinizi şuan nerelerde yaptırıyorsunuz? Özel/devlet hastanesi olarak. Ben devlete gittim ama sekizinci haftama denk gelecek şekilde randevu oluştur dedi. 5+0 da kese görmüştük. Bir de ultrasonlarınız karından mı yapıldı, vajinal olduğunda daha net bebek görünüyor anladığım.
Merhaba benim de bat 11 Kasım yakın sayılırızKızlar benim gibi bat 6 kasım ya da yakin olan var mi?
Maşallah darısı bizlere inşallah2 hfta sonra gel dedi ben 4+5 te gittim kese gorduk kalp atisi icin coook erken![]()
Merhaba çok yakinmisiz bana da haber eder misiniz inşallah sağlıkla görürsünüz bu aradaMerhaba benim de yarın doktor randevum var 4+3 te kese görünür mü?
Ben bir kere beta verebildim 3 Aralık geçen hafta bugün yani 99.36 idi. Yarın randevum varBetanız kaçtı
Progesteron tarzı bir sey vermis miydi?5+1deyken küçük bir kese görmüştük. Doktorum subkoryonik hematom varlığından da bahsetti ufak bir kanama alanı. Kahverengi lekelenmelerim vardı bir defa pembe leke gördüm beni baya korkutmuştu. Şimdilik endişelenecek bir şey yok dedi. 6. haftanın ortalarında yeniden ultrasona gireceğim
Süperrrr kese görünür o zaman randevudaBen bir kere beta verebildim 3 Aralık geçen hafta bugün yani 99.36 idi. Yarın randevum var
6+2 bende5+2 siz?
Ben gecen cuma gittim devlette gittim ama karindan hic bakmadi direk vajinal baktim kese gozuktu bende 7 yada 8 hafta kalp atosi icin goderim ddimKızlar merhaba, siz kontrollerinizi şuan nerelerde yaptırıyorsunuz? Özel/devlet hastanesi olarak. Ben devlete gittim ama sekizinci haftama denk gelecek şekilde randevu oluştur dedi. 5+0 da kese görmüştük. Bir de ultrasonlarınız karından mı yapıldı, vajinal olduğunda daha net bebek görünüyor anladığım.
Ben de alttan baktırmak istemiyorum şu an ama haftaya olur mu derim olmazsa kızar mı doktor acaba benim de devletBen gecen cuma gittim devlette gittim ama karindan hic bakmadi direk vajinal baktim kese gozuktu bende 7 yada 8 hafta kalp atosi icin goderim ddim
Ama alttan mı görünür ultrasonla görünmez herhalde değil mi?Süperrrr kese görünür o zaman randevuda![]()
8 haftadasiniz bence bundan sonra karindan bakar bende baktirmak istemedimde kizar diye cekinip sesimi cikartmadim devletteki doktorlar bazen boyle seyler yasaniyorBen de alttan baktırmak istemiyorum şu an ama haftaya olur mu derim olmazsa kızar mı doktor acaba benim de devlet
Bence 1 haftada 3000 olmuştur ondan sonra da karından görünüyor diye biliyorumAma alttan mı görünür ultrasonla görünmez herhalde değil mi?
Ay umarım öyle olurBence 1 haftada 3000 olmuştur ondan sonra da karından görünüyor diye biliyorum![]()
Ben 4. Haftadayım daha 8 değil ki daha çok küçük8 haftadasiniz bence bundan sonra karindan bakar bende baktirmak istemedimde kizar diye cekinip sesimi cikartmadim devletteki doktorlar bazen boyle seyler yasaniyor
Pardon 8 sandimBen 4. Haftadayım daha 8 değil ki daha çok küçük