• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Benimde randevum pazartesi günü keseyi gördük inşallah pazartesi de bebişimizi ve kalp atışını görebiliriz

Kızlar merhaba, siz kontrollerinizi şuan nerelerde yaptırıyorsunuz? Özel/devlet hastanesi olarak. Ben devlete gittim ama sekizinci haftama denk gelecek şekilde randevu oluştur dedi. 5+0 da kese görmüştük. Bir de ultrasonlarınız karından mı yapıldı, vajinal olduğunda daha net bebek görünüyor anladığım.

Kızlar merhaba, siz kontrollerinizi şuan nerelerde yaptırıyorsunuz? Özel/devlet hastanesi olarak. Ben devlete gittim ama sekizinci haftama denk gelecek şekilde randevu oluştur dedi. 5+0 da kese görmüştük. Bir de ultrasonlarınız karından mı yapıldı, vajinal olduğunda daha net bebek görünüyor anladığım.
Ben özele gidiyorum 5+4de keseyi gördük ben biraz geç gittim 1 hafta sonrasına randevu verdi çok stres yapmamam için karından kesem net belli değildi bulanıkdı vajinal yoldan daha net gözüküyor

5+1deyken küçük bir kese görmüştük. Doktorum subkoryonik hematom varlığından da bahsetti ufak bir kanama alanı. Kahverengi lekelenmelerim vardı bir defa pembe leke gördüm beni baya korkutmuştu. Şimdilik endişelenecek bir şey yok dedi. 6. haftanın ortalarında yeniden ultrasona gireceğim

5+1deyken küçük bir kese görmüştük. Doktorum subkoryonik hematom varlığından da bahsetti ufak bir kanama alanı. Kahverengi lekelenmelerim vardı bir defa pembe leke gördüm beni baya korkutmuştu. Şimdilik endişelenecek bir şey yok dedi. 6. haftanın ortalarında yeniden ultrasona gireceğim
Progesteron tarzı bir sey vermis miydi?

Ben gecen cuma gittim devlette gittim ama karindan hic bakmadi direk vajinal baktim kese gozuktu bende 7 yada 8 hafta kalp atosi icin goderim ddim

Ben gecen cuma gittim devlette gittim ama karindan hic bakmadi direk vajinal baktim kese gozuktu bende 7 yada 8 hafta kalp atosi icin goderim ddim
Ben de alttan baktırmak istemiyorum şu an ama haftaya olur mu derim olmazsa kızar mı doktor acaba benim de devlet

Ben de alttan baktırmak istemiyorum şu an ama haftaya olur mu derim olmazsa kızar mı doktor acaba benim de devlet
8 haftadasiniz bence bundan sonra karindan bakar bende baktirmak istemedimde kizar diye cekinip sesimi cikartmadim devletteki doktorlar bazen boyle seyler yasaniyor

Kızlar Sat 1 kasım. Pazar beta 1600dü. Pazartesi karından gözükmemişti. Vajinal bakılmıştı. Bugün ise karından da gözüktü. 7-8 mm olmuş 2 hafta sonra gel dedi. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin 🙏🧿

Nasipse bende bu gruba gireceğim 💝 dün transferimin 7. Günüydü 54 çıktı🌸 yapay zeka 4 haftalık gebe olduğumu ağustosta doğum yapacağımı söylüyor. İnşallsh değerim katlanarak artarsa tabi💝 rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🌺

Back
X