• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    90
İyi akşamlar kızlar. Ben bugün tekrar hastaneye yatış yaptım malesef. Daha önce 10.haftamda yoğun kanamam olmuştu onun için de bir gece yatıp sonrasında ilaç ve iğnelerle devam etmiştim.Bugün 17+3 haftalığım. 2 hafta önce raporum bitti ve işe başladım herşey yolundaydı bugün birden yoğun kanamam oldu. Doktor bebeğin suyunun da biraz azaldığını söyledi :( şuan hastanede tedavi görüyorum sizlerden dua istiyorum 🙏
Çok geçmis olsun bol bol dua edicem 🙏🏻

İyi akşamlar kızlar. Ben bugün tekrar hastaneye yatış yaptım malesef. Daha önce 10.haftamda yoğun kanamam olmuştu onun için de bir gece yatıp sonrasında ilaç ve iğnelerle devam etmiştim.Bugün 17+3 haftalığım. 2 hafta önce raporum bitti ve işe başladım herşey yolundaydı bugün birden yoğun kanamam oldu. Doktor bebeğin suyunun da biraz azaldığını söyledi :( şuan hastanede tedavi görüyorum sizlerden dua istiyorum 🙏
Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz inşallah. Tam olarak neyden kaynaklanıyormuş söylediler mi hastanede Protestan desteği mi veriyorlar

İnşallah ikinizde sağlıklı bir şekilde çıkacaksınız. Bol bol nar suyu ve havuç suyu iç bebeğin suyu için. Bir de enfeksiyon baktırmayı ihmal etme. Dualarımız sizinle.
Çok geçmiş olsun.

Back
X