• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    92
Benim demir ve vitaminlerim eksikti en son baktığımda gebelik düşünmüyordum o sıralar. Şu anda düşüktür büyük ihtimalle bir zararı olur mu ilk defa böyle bir şey yaşıyorum her şey korkutuyor beni ona zarar vermek istemem

Kızlar bu sabah prodictor ile test yaptım. Hemen çıktı ikinci çizgi sanırım pozitif ama gecikmeyi bekleyeceğim yinede çünkü hiçbir belirtim yok sadece midem yanıyor akşamlarıEki Görüntüle 3684702
Yaaa 😍 bu çizgi gülümsemeye sebep oluyor.Belirti aramayın yada belirtisizliklere kanmayın.Hamile değilken daha çok belirti uyduruyoruz,psikolojikmiş resmen 🫣😀
Burda bir çoğumuz yada hepimiz kese göründükten sonra yada kalp atışı dinledikten sonra belirgin belirtiler yaşadık. Adet olacakmış hissi ileri haftalarda dahi oluyor.Benim tek belirtim mide kazınır gibi açlıkla uyanmaktı.
Baya koyu çıkmış benim böyle çıktığında 900 lerdeydi değerim 😇 kan verin emin olun

Benim bebekler ikiz bolca yenidoğan kıyafetlerinden aldım büyük doğacaklarını tahmin etmiyorum.İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim
3 ayda aldım ama yeni doğan aldım çoğunklu ikiz anneleri destek bekliyorum :)
Haha😆 banada söylüyorlar ne alırsan çift çift diye
Ama nasıl yapacağım fikrim yok
Evde iki beşik nasıl duracak şaşkınlığını atabilsem kıyafetleri düşüneceğim 🤭😀

Benim demir ve vitaminlerim eksikti en son baktığımda gebelik düşünmüyordum o sıralar. Şu anda düşüktür büyük ihtimalle bir zararı olur mu ilk defa böyle bir şey yaşıyorum her şey korkutuyor beni ona zarar vermek istemem
Bence kan verin yâda direkt kadın doğum doktoruna gidin o sizi yönlendirecektir

A vitamini çok yüksek değil mi
Canım sen dedikten sonra da bu A vitamine baktım türü beta karoten imiş.
Önemli nokta: Beta-karoten bitkisel formdur, vücut ihtiyacı kadarını A vitaminine çevirir. Gebelik için güvenli deniliyor. Ama bi çok vitaminde bu A vitamini için yüksek dozu riskli görülen Retinol / Retinyl palmitate / Retinyl acetate (hayvansal A vitamini).

Benim bebekler ikiz bolca yenidoğan kıyafetlerinden aldım büyük doğacaklarını tahmin etmiyorum.İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim
Ben de oyle dusunuyorum bana da kucuk alma diyorlar da 4 kilo cocuk dogurmayacagiz sonucta buyuk dogsalar keske ama ben de yenidogan ve 3 ay olarak aliyorum yenidogani az aldim suan genelde 3 ay aliyorum ama ben kurutmaya atinca da ceker diye dusunerek oyle aliyorum

Ben de oyle dusunuyorum bana da kucuk alma diyorlar da 4 kilo cocuk dogurmayacagiz sonucta buyuk dogsalar keske ama ben de yenidogan ve 3 ay olarak aliyorum yenidogani az aldim suan genelde 3 ay aliyorum ama ben kurutmaya atinca da ceker diye dusunerek oyle aliyorum
Kurutmaya atmamayı düşünüyorum.
Bi döküp ne var ne yok bakıcam yoksa 3 ve üzeri almam lazım

Önemli nokta: Beta-karoten bitkisel formdur, vücut ihtiyacı kadarını A vitaminine çevirir. Gebelik için güvenli deniliyor. Ama bi çok vitaminde bu A vitamini için yüksek dozu riskli görülen Retinol / Retinyl palmitate / Retinyl acetate (hayvansal A vitamini).
Evet evet bende baktım türü olarak güvenilirmiş sadece DHA yokmuş içeriğinde onuda araştırıyorum senin söylediğin vitamini Amazon’dan sipariş ettim yarın gelecek bekliyorum , nature made markasının bütün vitaminleri çöp oldu 😌

Patikli pantolon ya da tulum önermiyorum. Onları birkaç defa giydirebilirsiniz anca. Bilekli pantolon olursa yeni kıyafet alana kadar yazın şort gibi idare edilebiliyor. Kıyafetler çekebiliyor 3 aylıktan başlamanız iyi olmuş.

Evet evet bende baktım türü olarak güvenilirmiş sadece DHA yokmuş içeriğinde onuda araştırıyorum senin söylediğin vitamini Amazon’dan sipariş ettim yarın gelecek bekliyorum , nature made markasının bütün vitaminleri çöp oldu 😌
DHA olayınıda yarın randevum var doktoruma soracağım. Düzenli balık yemekte onun yerine geçiyormuş diye okumuştum şimdiye kadar o açığı somonla kapadım bakalım ama her zaman düzenli yiyemedim

Kurutmaya atmamayı düşünüyorum.
Bi döküp ne var ne yok bakıcam yoksa 3 ve üzeri almam lazım
Kurutmasiz yetişemem gibi geliyor asmaya yer yok yani kapali balkonda ip var orada da kurutmaya atamadiklarimi asiyorum kurumak bilmiyorlar belki yaz sicaginda asarim sadece o zaman da ütü gerekebilir bilmiyorum yasayip gorucez 😅

DHA olayınıda yarın randevum var doktoruma soracağım. Düzenli balık yemekte onun yerine geçiyormuş diye okumuştum şimdiye kadar o açığı somonla kapadım bakalım ama her zaman düzenli yiyemedim
Ben balıktan tiksindim hamilelik başında yiyemiyorum , randevunuz sıkıntısız geçer inşallah 🩷

Reglime 3 gün var ben mi yanlış görüyorum diye testi açtım hayalet çizgi olabilir mi
Eki Görüntüle 3684604
Ben reglime 4 gün kala awox erken gebelik testi ile öğrenmiştim ilk dakikada çıkmıştı çizgi ama çok çok silikti daha önce 4-5 ay bu testi kullandığım için kuruma çizgisi olmadığından emindim hemen gittim kan verdim ve 9.90 ile daha çok çok yeniyken öğrendim sonucu bir doktora danıştılar hastanede çok çok yeni bir hamilelik bu kadar az bir değerle haber verdiğim nadir hastalardansınız demişti galiba predictor testte yapmışsın çizgin epey koyulaşmış betahcg değerin kan verirsen mutlaka normal değerden yüksek çıkacaktır çünkü önce kanda sonra idrar da yükselir betahcg değeri idrarda net çizgiyi gördüysen kanda görmemen çok mümkün değil :)

Evet o yüzden hamilelikte havuç faydalı ama ciğer fazla tüketmek zararlı 🥰

Kızlar ben de biraz yenidoğan aldım geri kalanları büyük alıyorum zaten hediye de geliyor sağdan soldan, doğum yaza denk geleceği için bizim ev en üst kat aşırı sıcak bol bol zıbın alıyorum ben, bebek arabasını da prego concorde aldım :)) ayrıca ebebeğin uygulamasında bebeveyn kulübü ismiyle oyun oynayarak hediye çeki kazanma sistemi var baya indirimli alıyorum aldıklarımı size de tavsiye ederim🙏🏼

Back
X