• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Bende daha dün öğrendim dpo 10 da. Dün sağ kasığım ve tam karşılığı nokta da belim fena ağrıdı sanki bıçak batarmış gibi ondan iki gün öncede kasığımdan bacağıma belime vurmuştu ağrı bugün minik minik gelip geçiyor her gün farklı hissediyorum sanki
Benimki sürekli ağrıyor. Bıçak kesiği gibi aynen dediğiniz gibi sadece battaniyenin altında sımsıcak tutarsam kendimi ve biraz uyursam geçtiğini hissediyorum ayakta tekrar başlıyor

Benim de kahverengi lekelenmem başladı daha ultrasona girmemiştim beta takibi yapıyordum 😔😔 ilk gebeliğimde de olmuştu ama tabi insan yine de korkuyor
Benim de ilk düşüğümün habercisiydi bu akıntılar. Bu sefer tek farkı ısrarcı akıntılar değil sanırım. Gerçi hiç kanaması olmayıp kanama alanı çıkanlar da var. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Benimki sürekli ağrıyor. Bıçak kesiği gibi aynen dediğiniz gibi sadece battaniyenin altında sımsıcak tutarsam kendimi ve biraz uyursam geçtiğini hissediyorum ayakta tekrar başlıyor
Fırsatınız varsa bol bol dinlenerek geçirin benimde yatınca geçti dün özellikle bel ve ayak kısmımı korumaya sıcak tutmaya çalışıyorum bende

Fırsatınız varsa bol bol dinlenerek geçirin benimde yatınca geçti dün özellikle bel ve ayak kısmımı korumaya sıcak tutmaya çalışıyorum bende
pazar günü misafirim var. Nereden bileyim böyle olacağımı🥲 yarın da randevu aldım şu karın ağrılarımı bir soracağım doktora. Henüz 3 haftalığım ama kafama takıldığı için gideyim dedim hem beta baktırırım hem de ağrılarımı sorarım

Benim de ilk düşüğümün habercisiydi bu akıntılar. Bu sefer tek farkı ısrarcı akıntılar değil sanırım. Gerçi hiç kanaması olmayıp kanama alanı çıkanlar da var. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
İlk sefer öyle oldu diye lütfen kötü düşünmeyin düşen bebek belki genetik olarak sağlıklı değildi bu sefer farklı 😍 benim ilk gebeliğimde hiç lekelenme vs belirti yokken 8. Haftada kaybetmiştim o yüzden her lekelenmeye kötü düşünmeyelim

Ah Bu lekelenmeler olmasa 🙈bende beş gün önce öyle birşey yaşadım. hoca kan sulandiriciyi bir hafta kes progestani ben göbekten olanı yapıyordum onu vermişti..onun yerine 5 gün kalçadan vurulani yap dedi o daha etkiliymis..neyse düzelmişti bu sabah kontrolum vardı sabah bir baktım yine lekelenme yaşiyorum..on gün önce keseyi 5+2 de görmüştüm çift embriyo transferi olmuştum ben idiğeri olabilir diye bugün çağırdi tekrar baktılar ikincisi oluşmamis belki onun da lekelenmesi olabilir dediler kalp atışını ekrandan gördüm ama dışarı ses çıkmadı erken diye .. kalçadan progestan devam dedi bakalım hayırlısı 🙏
Kalp atışı varsa çok iyi darısı başıma inşallahhhh 🥰🥰🥰🧿 ya benim ilk gebeliğimde de hep lekelenme oldu aslında ama yine de hiç olmasın istiyorum 😂😂

pazar günü misafirim var. Nereden bileyim böyle olacağımı🥲 yarın da randevu aldım şu karın ağrılarımı bir soracağım doktora. Henüz 3 haftalığım ama kafama takıldığı için gideyim dedim hem beta baktırırım hem de ağrılarımı sorarım
Karın ağrısı normal canım ilk zamanlar Regl ağrısı gibi sonraki aylarda da hep olacak sonraki aylar rahim genişliyor diye olacak hep olacak yani özetle 😂😂

O kadar içimi rahatlattınız ki şu an inanamam. Çok teşekkür ederim. Sanki sadece bende varmış gibi düşündüm. Adet sancısından beter bir ağrı. Normalde de adet sancısı çekmem zaten kıyaslamam da doğru değil ama baya ağrım var
Ben de korkmuştum çünkü nette reglden hafif sızı olur yazıyordu. Nasıl ya benimki kat kat fazlası diye düşünüyordum da geçti ve kan değerlerim de güzel arttı çok şükür 🤲🏻 sağlıkla al çiçeğim sen de kucağına 🌸🌸

Kızlar burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Gebelik riniti denen bir şey varmış gerçekten. Geceleri ağız kuruluğundan uyanıyorum kaç defa. Ağzımdan nefes alınca da aldığım nefes yetmiyor sanki

Tüm huzursuzluğu ilk trimester yaşayıp sağ salim bebişleri kucağımıza alırız inşallah 🥹

Back
X