Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    99
Merhaba, ben onu hamile kalmadan önce kullanıyordum gerçekten ne kabız ne de ishal yapıyordu. Yatmadan önce gece aç karna içiyordum

Balığın ne olduğu ve nekadar olduğu önemli ona rağmen benim doktorum dha olan bi vitamin alıp kullanayım mı dedim hayır gerek yok dedi ki balık yediğimide söylememiştim
Hatta ilk gebeliğimde hiç balık yiyemediğim için Efa 1200 vermişti her doktorun düşüncesi farklı demekki

Kızlar sizde de yatakta dönerken oturup kalkarken yataktan kalkarken bel ağrısı var mı ? 17. Haftada erken değil mi bu ağrılar? Korkmalı mıyım

Kızlar sizde de yatakta dönerken oturup kalkarken yataktan kalkarken bel ağrısı var mı ? 17. Haftada erken değil mi bu ağrılar? Korkmalı mıyım
Benim de oluyor, 16+4 daha özellikle sırt üstü yatarken doğrulmak istediğimde oluyor, geçen gün de karnım sızladı sağ tarafı, ara ara onda da korktum. soğuk bir şey içince diş sızlar ya onun gibi bir şeydi. Burada bebiş hareketlerini erken hissedenler var ben de denedim de anlamıyorum tık yok. Onda da endişe ettim.

Sabahları bişiler kıpırdıyor gibi oluyor ama kafamda kurduğumu düşünüyorum Ya da bağırsakların maşallahı var diyip geçiyorum Neyyysee ona daha var.
20. Haftalarda net hissedilir diyorlar. Bakacuuk bizim uşakların oynamaya niyeti yok.

Valla öyle yiyip içip keyif yapıyorlar sabretmek dışında yapılacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…