- Konu Sahibi denizzehra
-
- #7.241
Merhabalar tahlillerinizde problem var mı ? Benimde akıntım gebelik sonrası sarı gelmeye başladı günlük ped kullanıyorum hep lekelenme olmuş gibi görünüyor ama tahlillerim temiz çıktı doktorum normal hamilelikte akıntı rengi değişebilir demişti sonra da zaten yine öyle devam etti. Eğr bir sorununuz yoksa normal olabilir.Arkadaşlar merhaba, ben de bir türlü geçmeyen sarı akıntı var. İlaç da kullandım ama yine de tekrarlıyor. Acaba ilaçsız bunun bi çözümü var mıdır? Yoksa en son antibiyotik kullanmak zorunda kalıcam gibi duruyor.
Feramat kullandım bir ay demirim çok güzel yükselmişti.sonra B12 düşük diye gyno Ferro verdi bir ay kullandim ne B12 yükseldi ne demir ikisinede fayda etmedi sadece folat yükseldi gereksiz yere tavan yaptı.simdide fertamir verdi onu deneyecegim ama demir bendede hafif ishal yapmıştı günde iki üç kez tuvalete çıkıyorum.gebelikten önce kabızlık yaşardım hepBen feramat kullanıyorum. Karın ağrınız oluyor mu peki
20.haftadayim ilk gebeliğim hala hissetmiyorum.bazen seğirme gibi biseyler oluyor bebekmi bağırsakmi bilmiyorum.biraz kiloluyum ondanmi diyorum.arkadasim daha zayıf o 18.haftada bariz hissetmisti tekmelediginiMerhaba kızlar ben de mayısın ilk haftası Allah'ın izniyle anne olacağım.Kizim galiba çok sakin.19+4 haftalık gebelik ama hareket ettiğini hissetmedim.ayni şeyi yaşayan varmı kızlar.siz kaçıncı haftada hissettiniz???
Evet düzenli olarak kullanıyorumProbıyotık denediniz mi acaba birde onu araştırın veya doktorunuza danışın ...
Bende enfeksiyon yok ama akıntım anlattığınız gibi, normalden daha fazla geliyor, krem gibi bir rengi var tam sarı da diyemiyorum. Fazla ayakta kaldığımda artıyor. Doktor gebelikte normal demiştiKızlar acaba bu akıntınızın kıvamı nasıl? Ben de aynı durum var. Aşırı yoğun mukus kıvamında sarı kokusuz bazen bi yemek kaşığı kadar fazla geliyor. Genelde çok yorulup eğil kalk yaptığımda oluyor. Tam sebebini hiç bulamadım. Kontrol etmeye çalıştığım idrar yolu enfeksiyonu var ama takipten bıktım artık 5 aydır cranberry takviye almaktanda bıktım. 2 hafta sonra peritanolog ile detaylı usg randevum var kendisine soracağım :/
Beni hatırlıyor olabilirsiniz, 16-17. Haftalarda bir kaç gün çok şiddetli oldu; ani rahim büyümesi kaynaklıymış; doktor sorun yok dedi. Şu an 18. Hafta içindeyim ve o sancı geçti ama karnım büyüdüBi arkadas yazmisti goremedim tekrar benm de kasigima batma gibi bi agri giriyor bi kac gundur
Aslında onunda faydası olur suyu bol tüketin o zaman Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet düzenli olarak kullanıyorum
Günlük pedi tavsiye etmiyorlar diye biliyorumMerhabalar tahlillerinizde problem var mı ? Benimde akıntım gebelik sonrası sarı gelmeye başladı günlük ped kullanıyorum hep lekelenme olmuş gibi görünüyor ama tahlillerim temiz çıktı doktorum normal hamilelikte akıntı rengi değişebilir demişti sonra da zaten yine öyle devam etti. Eğr bir sorununuz yoksa normal olabilir.
Evet, ilk gebeliğimde enfeksiyon sorunum vardı. Doktor günlük ped önermediği için pamuklu kumaşlar hazırlamıştım. Çok faydası da oluyor.Arkadaşlar sarı akıntıya Doktorum normal dedi.
Yeşil ve kokulu olmadiği sürece soru yok
Bugün enfeksiyon doktoruna geldim bakalım ishalin sebebini buluruz. Önemli bir durum değildir inşaallahFeramat kullandım bir ay demirim çok güzel yükselmişti.sonra B12 düşük diye gyno Ferro verdi bir ay kullandim ne B12 yükseldi ne demir ikisinede fayda etmedi sadece folat yükseldi gereksiz yere tavan yaptı.simdide fertamir verdi onu deneyecegim ama demir bendede hafif ishal yapmıştı günde iki üç kez tuvalete çıkıyorum.gebelikten önce kabızlık yaşardım hep
Merhaba,bugün çıktı sonucum.kesin olarak down ve edward sendromu olma ihtimali de varmış.alınmasını istiyor doktorlar.doğuma kadar yaşamayabilirmiş ilerlerse sezeryanla almak zorunda kalacağız dediler.çok kötüyüm yarına kadar karar vermemiz lazım.Merhaba birden aklıma düştünüz durumunuz nedir kesin sonucunuz çıktı mı? M morganlafaye
Allah yardımcınız olsun karar sizin tabiki. Ayrıca kalp bağırsak problemleri de var demiştiniz sankiMerhaba,bugün çıktı sonucum.kesin olarak down ve edward sendromu olma ihtimali de varmış.alınmasını istiyor doktorlar.doğuma kadar yaşamayabilirmiş ilerlerse sezeryanla almak zorunda kalacağız dediler.çok kötüyüm yarına kadar karar vermemiz lazım.
Günde 1 tanemi kullanıyorsunuzGyno Ferro sanol
2 tane kullanmam gerekiyor ama gece içebiliyorum sadeceGünde 1 tanemi kullanıyorsunuz
Allah razı olsun.evet down sendromunda zaten görülmesi olası sıkıntılarmış bizde de hepsi mevcut.böbrek ve beyinde sıvı birikmesi de başlamış.Allah yardımcınız olsun karar sizin tabiki. Ayrıca kalp bağırsak problemleri de var demiştiniz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?