• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    100
kızlar aranızda demir için OSENDE DEMİR C kullanan var mı? Doktor aşırı kabızlık yaşadığım için bunu yazdı, biraz kullan eğer kabız olursan bırak demiri damardan vereceğiz sana dedi ama başlamaya cesaret edemedim, bu akşam başlayacağım. Kullanan varsa yorumları merak ettim açıkçası
Merhaba, ben onu hamile kalmadan önce kullanıyordum gerçekten ne kabız ne de ishal yapıyordu. Yatmadan önce gece aç karna içiyordum

Allah razı olsun.evet down sendromunda zaten görülmesi olası sıkıntılarmış bizde de hepsi mevcut.böbrek ve beyinde sıvı birikmesi de başlamış.
Bir kaç gündür aklımdaydınız, şimdi görünce yine içim ciz etti, allah yüreğinize ferahlık versin, sabır versin 🥹 🙏🏻

Balığın ne olduğu ve nekadar olduğu önemli ona rağmen benim doktorum dha olan bi vitamin alıp kullanayım mı dedim hayır gerek yok dedi ki balık yediğimide söylememiştim
Hatta ilk gebeliğimde hiç balık yiyemediğim için Efa 1200 vermişti her doktorun düşüncesi farklı demekki

Kızlar sizde de yatakta dönerken oturup kalkarken yataktan kalkarken bel ağrısı var mı ? 17. Haftada erken değil mi bu ağrılar? Korkmalı mıyım
Benim de oluyor, 16+4 daha özellikle sırt üstü yatarken doğrulmak istediğimde oluyor, geçen gün de karnım sızladı sağ tarafı, ara ara onda da korktum. 🥲 soğuk bir şey içince diş sızlar ya onun gibi bir şeydi. Burada bebiş hareketlerini erken hissedenler var ben de denedim de anlamıyorum tık yok. Onda da endişe ettim. 🤣

Benim de oluyor, 16+4 daha özellikle sırt üstü yatarken doğrulmak istediğimde oluyor, geçen gün de karnım sızladı sağ tarafı, ara ara onda da korktum. 🥲 soğuk bir şey içince diş sızlar ya onun gibi bir şeydi. Burada bebiş hareketlerini erken hissedenler var ben de denedim de anlamıyorum tık yok. Onda da endişe ettim. 🤣
Sabahları bişiler kıpırdıyor gibi oluyor ama kafamda kurduğumu düşünüyorum 😁 Ya da bağırsakların maşallahı var diyip geçiyorum 😂 Neyyysee ona daha var.
20. Haftalarda net hissedilir diyorlar. Bakacuuk bizim uşakların oynamaya niyeti yok.

Sabahları bişiler kıpırdıyor gibi oluyor ama kafamda kurduğumu düşünüyorum 😁 Ya da bağırsakların maşallahı var diyip geçiyorum 😂 Neyyysee ona daha var.
20. Haftalarda net hissedilir diyorlar. Bakacuuk bizim uşakların oynamaya niyeti yok.
Valla öyle yiyip içip keyif yapıyorlar 🤣 sabretmek dışında yapılacak bir şey yok 😁

Tek başına bir anlamı yok dedi ama inanılmaz canım sıkıldı,onların umurunda mı amniyosentez yaptircan mi dedi duygsuzca, yok dedim o dakika kağıt imzalatip yolladılar forumlarda soruyorum artık
Doğuma kadar geçer umarım 🙏 başka bir sorun görünmediyse canını sıkma. Fetal dna yaptırmış mıydın?

Arkadaşlar merhaba bugün ayrıntılı perinatoloji baktı,bebeğin bağırsakta parlaklık görüldü varmmi bu şekil denilen keyfim kacti
Merhaba canım, kaçıncı haftadaydın?
Benim kendi doktorum 17. haftada bağırsaklarda hafif parlaklık var ama Panaromada detaylı Fetal Dna yaptırdığım için önemli değil dedi. Artık yutma eylemi başladığı için bağırsaklar sıvı ile doluymuş ondanda kaynaklanıyormuş yani senin doktorunun da dediği gibi tek başına bir anlamı yokmuş. Ben fetal yaptırmama rağmen doktorumda çok negatif konuşmadığı halde husursuz oldum detaylıyı bekliyorum. İnşallah bir şey çıkmayacak🙏🏻 Fetal yaptırmış mıydın?

Eklentiler

• IMG_2037.webp
    IMG_2037.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba canım, kaçıncı haftadaydın?
Benim kendi doktorum 17. haftada bağırsaklarda hafif parlaklık var ama Panaromada detaylı Fetal Dna yaptırdığım için önemli değil dedi. Artık yutma eylemi başladığı için bağırsaklar sıvı ile doluymuş ondanda kaynaklanıyormuş yani senin doktorunun da dediği gibi tek başına bir anlamı yokmuş. Ben fetal yaptırmama rağmen doktorumda çok negatif konuşmadığı halde husursuz oldum detaylıyı bekliyorum. İnşallah bir şey çıkmayacak🙏🏻 Fetal yaptırmış mıydın?
Evet evet aynen fetal yaptırdım sağlıklı çıktı ve benim doktorumda önemsemedi ama nihayetinde sonuç olarak diyorlar ki fetal yüzde yüz değil yüzde 99 o yuzde Birliği anneye bırakıyorlar o tedirgin etti

Evet evet aynen fetal yaptırdım sağlıklı çıktı ve benim doktorumda önemsemedi ama nihayetinde sonuç olarak diyorlar ki fetal yüzde yüz değil yüzde 99 o yuzde Birliği anneye bırakıyorlar o tedirgin etti
Ama söyle düşünün bağırsağındaki parlaklık görünüyorsa burnunda ya da başka organında bişey olsa da görünürdü. Tek başına olunca bişey olmaz deniliyor sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşaallah 💕

Ama söyle düşünün bağırsağındaki parlaklık görünüyorsa burnunda ya da başka organında bişey olsa da görünürdü. Tek başına olunca bişey olmaz deniliyor sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşaallah 💕
Çok teşekkürler gerçekten insan anlattıkça rahatlıyor amniyo yaptırmayacagim yüzde bir de olsa düşük ihtimali varmış bebeğin suyuna mudahale ettirmeyecehik onun vicdan azabını ömrümün sonuna kadar duyacağını biliyorum çünkü başka risk vermediler başka bir şey de deselerdi yapardım ama şimdi yapmayacağım dua edeceğim

Normaldir bence 17+3 bende de anlattığınız şeyler var karnımız büyüyor, bağırsaklarımız sıkışıyor vs aynı acıyla bu sabah uyandım koşarız dalağımız şişer sızlar ya öyle bir acıydı, sağa sola dönerken de zorlanıyorum artık gün içerisinde de belim ağrıyor 🩷 sağlıklı olsunlar da bunlar da tuzu biberi

Ben 17+3 üm ilk hamileliğim ve sağ alt tarafta damar atması gibi hissediyorum bebeğim hareketlerini. İlk hamilelikte 20 den sonraymış diye okumuştum ama bende nedense 16 da başladı.

Çok teşekkürler gerçekten insan anlattıkça rahatlıyor amniyo yaptırmayacagim yüzde bir de olsa düşük ihtimali varmış bebeğin suyuna mudahale ettirmeyecehik onun vicdan azabını ömrümün sonuna kadar duyacağını biliyorum çünkü başka risk vermediler başka bir şey de deselerdi yapardım ama şimdi yapmayacağım dua edeceğim
Tedirgin olmakta haklısınız ama herşey Allah'tan. Bu testleri insan yaptırsa dert yaptırmasa dert. İnşallah her şey çok güzel ve sağlıklı ilerler evlatlarımızı hayırla alırız kucağımza hepimizde

Ben 17+3 üm ilk hamileliğim ve sağ alt tarafta damar atması gibi hissediyorum bebeğim hareketlerini. İlk hamilelikte 20 den sonraymış diye okumuştum ama bende nedense 16 da başladı.
Zayıfsanız erken hissedebilirsiniz. Doktorum öyle demişti

Back
X