Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bugün 5 çıktı Dr acilen ilaç başlanmalı dedi korkuyorum

Meraba kızlar 6+2 deyim dünden beri başımda bi ağırlık hissi var baş dönmesi ve ağrı gibi. Galiba tansiyonum düştü iştahımda azalma var ama öğünlerimi aksatmadan az az yiyorum 55 le başladım şimdi 54 e düştüm ondan diye düşünüyorum bunu yaşayan varmı aranızda

Bir de laboratuvardan laboratuvara da sonuçlar değişiyor, cihaz kaynaklı sanırım. Belki doktorunuz tekrar kan ister, şimdilik stres yapmamaya çalışın

Merhaba arkadaşlar. 2 gündür yoğun tempodayim. 7 saatlik otobüs yolcuğu yaptım ertesi günde gün boyu durmadan kosturdum. Gece kasık ve bel ağrısından uyamadim. Sabah kalktığımda akıntıyla karışık kahverengi leke geldi. Doktor arkadaşım yorgunluktan rahim kasilmistir kanamistir biraz dedi. Sizde var mı böyle bir durum. Oldu mu hci

Benim düşüncem senin isteyip istemediğin önemli

kanamayı bilemedim, ama kasık ve bel ağrısı bende de dün gece çok fazla oldu. rahim kasılıyor büyüyor benim anladığım

Kızlar selam ben de bugün doktora gittim daha keseyi göremedim genel hem tanışma hem de fikir almak için cuma kese için çağırdı inşallah görmek nasip olur beslenmeyle ilgili bi liste verdi fikir amaçlı atıyorum bi de suan folat kullanıyorum bitince baska bi vitamin önerdi

Eklentiler

• IMG_2914.webp
    80,8 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_2913.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 69
Teşekkür ederiz bana folik asitten başka bişey söylemedi doktor. Belki bir sonraki muayenede detaylı bilgi verir

Teşekkür ederiz bana folik asitten başka bişey söylemedi doktor. Belki bir sonraki muayenede detaylı bilgi verir
Evet canım öyle olur bana da bi sonraki geldiğinde detaylı tahlil isticem ona göre demir b12 bakarız dedi sizinde öyle olur büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…