- 23 Ağustos 2025
- 1.182
- 2.030
- 48
- Konu Sahibi denizzehra
-
Benim bugün 5 çıktı Dr acilen ilaç başlanmalı dedi korkuyorumKızlar en son gecen salı günü sağlık ocagında tsh 2.30 gelmişti. Sevinmiştim kontrol altına alındı diye.
Cuma kadın dogum doktoru kan tahlılı verdi. Pazartesi onu yapırdım. Tsh 3.78 gelmiş. O kadar dikkat etmeme rahmen artmış.Yeniden doktor yolları görünüyor gibi.
Korkma sonuçta fark edilmiş ilaçla hızlıca düzelecektir, fark edilmese riskli olurduBenim bugün 5 çıktı Dr acilen ilaç başlanmalı dedi korkuyorum
Normalde 3-4 aralığında çıkardı hamilelik de yükseltiyor benceKorkma sonuçta fark edilmiş ilaçla hızlıca düzelecektir, fark edilmese riskli olurdu
Evet hamilelikte çok hızlı yükselebiliyormuşNormalde 3-4 aralığında çıkardı hamilelik de yükseltiyor bence
Ne ilaç verdiBenim bugün 5 çıktı Dr acilen ilaç başlanmalı dedi korkuyorum
Dahiliye ya da endokrinolojiye gitmem gerekirmişNe ilaç verdi
Bir de laboratuvardan laboratuvara da sonuçlar değişiyor, cihaz kaynaklı sanırım. Belki doktorunuz tekrar kan ister, şimdilik stres yapmamaya çalışınEylülün basından beri çok rahattım tshım düşük diye. gebeliğimi bile öğrenmemiştim. stres olacağım hic birşeyim yoktu şükür. sağlıklı dengelı beslenıyorum aksamları acık havada yuruyuslerımı yapıyordum. dün kan tahlili verdim ilk kadın dogum kontrolune gıtmıstım onun rutın tahlılı. bakayım bi sonucuna dedım bugun öğrendim. Şasırdım acıkcası. bir haftada sonuclar nasıl bu kadar değişebilir diye.
Mümkünse endokrinolog tercih edin. 10 yıl önce bana dahiliye hekimi ilaç başlatmıştı 2 değer ile sonra gittiğim endokrinolog hatalı kullanım diyerek bıraktırdı misal. Endokrinologlar bu konuDahiliye ya da endokrinolojiye gitmem gerekirmiş
Bu konunun uzmanı diyecektim bitiremeden gönderdim:)Mümkünse endokrinolog tercih edin. 10 yıl önce bana dahiliye hekimi ilaç başlatmıştı 2 değer ile sonra gittiğim endokrinolog hatalı kullanım diyerek bıraktırdı misal. Endokrinologlar bu konu
Merhaba kızlar . Buraya yazmak geldi aklıma . Dün sabah hamile olduğumu öğrendim . Doğum kontrol hapı ile korunuyordum . Nasıl oldu bilmiyorum gecikince test yaptım ikiside pozitif . Eşim istemiyor . Aldırmazsan boşanırım kendin büyütürsün ben giderim diyor . Ne yapacağımı şaşırdım .
Ya bide doktor direkt karından bakınca teklif edemiyor insan. Gerek görse bakardı muhtemelen diye düşündüm benOrda beynim duruyo sankiHiç aklıma gelmedi. Doktorda teklif etmedi. Neyse beklicem mecbur
Merhaba arkadaşlar. 2 gündür yoğun tempodayim. 7 saatlik otobüs yolcuğu yaptım ertesi günde gün boyu durmadan kosturdum. Gece kasık ve bel ağrısından uyamadim. Sabah kalktığımda akıntıyla karışık kahverengi leke geldi. Doktor arkadaşım yorgunluktan rahim kasilmistir kanamistir biraz dedi. Sizde var mı böyle bir durum. Oldu mu hci
Hemşire arkadaşım yeşil elmanın işe yaradığını söylemişti.Kızlar 5. hafta bugün tam midem aşırı bulanıyor ne yapabilirim çok hazırlıksız yakalandım yiyip içemiyorum
Sizinle aramızda tam bir gün varmıs. Bugun doktora gittik kese henüz görünmemişti. Siz gittiniz mi? Kese görünüyor mu? Beta hcg istedi doktor tekrar.Kızlar 5. hafta bugün tam midem aşırı bulanıyor ne yapabilirim çok hazırlıksız yakalandım yiyip içemiyo
Teşekkür ederizKızlar selam ben de bugün doktora gittim daha keseyi göremedim genel hem tanışma hem de fikir almak için cuma kese için çağırdı inşallah görmek nasip olurbeslenmeyle ilgili bi liste verdi fikir amaçlı atıyorum bi de suan folat kullanıyorum bitince baska bi vitamin önerdi
Evet canım öyle olur bana da bi sonraki geldiğinde detaylı tahlil isticem ona göre demir b12 bakarız dedi sizinde öyle olur büyük ihtimalleTeşekkür ederizbana folik asitten başka bişey söylemedi doktor. Belki bir sonraki muayenede detaylı bilgi verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?