Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar ben de yeni katılıyorum aranıza. Allah nasip ederse birlikte takip etmek istiyorum süreci sizlerle . 2020 yılında da nisan anneleriyle birlikte çok keyifli bir süreç geçirmiştik bu platformda . 5 yaşında bir kızım var, ikinci çocuğum olacak nasipse

En kısa zamanda doktora gitmelisin sakinliğini koruyarak haber eder misin bizide

Hayırlı uğurlu olsun Hoşgeldin aramıza

Merhaba canım sürekli derken ne kadar sıklıkla oluyor gün içinde ara ara olması normal diye biliyorum regl olmadığımız için bu ay regl kasılmaları otomatik oluyor çok abartı bıçak saplanması gibi ağrılar normal olmayanları

Hoşgeldiniz hayırlı olsun genelde hep ilk çocuğu olanlar vardı grupta güzel oldu sizde deneyimlerinizi paylasırsınız

4+6 yim benim de 2 gündür aniden ağrı saplaniyor birkaç dakika sonra geçiyor dediğiniz gibi kramplar oluyor. 2 kere de bir taraftan diğer tarafıma dönerken ağrı girdi dönünce geçti. Yarın kontrolüm var doktora soracağım inşallah her şey yolundadir

Canım gğnde 2-3 kere ama uzun sürmüyor 1-2 dakika sonra geçiyor

Merhaba canım benim doktordan öğrendiğim kadarıyla erken haftalar da dinlemek çok da iyi bir şey değil verilen ısıdan dolayı. Ben de haftaya dinleyeceğim zaten SAT'larımız bile aynı normal bence

Merhaba canım benim doktordan öğrendiğim kadarıyla erken haftalar da dinlemek çok da iyi bir şey değil verilen ısıdan dolayı. Ben de haftaya dinleyeceğim zaten SAT'larımız bile aynı normal bence
Doktor zaten olumlu konuştu. Ondan için rahat biraz okuyunca da zaten herkesin erken görmediğini çoğunluğun 7 ve 8. Haftada kalp atışını gördüğünü öğrendim daha da rahatladım

Ben adet olacağım gün lekelenme yaşamıştım az az doktorum progestan başlamıştı hemen kesilmişti sanırım yerleşme kanamasıydın benimki

Çok çok sevindim canım benim mesajını geç gördüm bende merak edip duruyordum, doktorum en son folik asit vermişti bitince söyle demişti sanırım başka bir vitamin verecek. Ben ek olarak D3 k2 ağızdan sprey ve omega3 takviyesi alıyorum kendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…