• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar, herkese sağlıklı gebelik dilerim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah.SAT'a göre 7+4 gebeliğim var. her şey çok güzel ilerliyor. sadece iki hafta önce biraz lekelenmem olduğu için progestana başladık, 1 hafta daha kullanıp bırakmamı söyledi doktorum.
doktorum çok tatlı, ona çok güveniyorum. geçen hafta kalp atışını duyduk 6+2de. bu hafta ise ilaç yazdırmak için tekrar gittim ultrasona girmek istedim doktorum da beni kırmadı. herhangi bir kanama alanım yok, kanamam-lekelenmem yok. doktorum gazdan biraz zor gözüktüğünü söyledi ve bebişim köşelere saklanmış biraz zor gördük kendisini. kalp atışları, her şey yolunda. ben yine de ekrana baktığımda kesenin diğer haftalara göre daha değişik göründüğünü düşündüm ve endişelendim. doktoruma göre her şey yolunda ama analık delilikmiş... daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Kızlaaaarrr dün kalbini duydumm şükürler olsun ki... 4-5 gün geç döllenme olmuş. O yüzden 6+5 olması gerekirken 6+3'tü. Ama duydum o pıt pıt pıt sesi. Allah herkese nasip etsin inşallah, bi sonraki kontrol 5 hafta sonra. Çok gibi geldi bana ama sizde de o kadar zaman sonra gelin dedii?
Çok duygusal bir an benimki aklıma geldi 🥲

Bende dün korktum acile gittim. Yorgunluktan veya hormonlardan olabilir dedi. Bebeğin kalp atışını da duyduk🫣😊 progestan verdi bana da. Son adet tarihine gore 7+3 aslında ama 6+3 gözüküyor şuan dedi. Geç döllenme ymis. Zaten adetlerimde pek düzenli değildi . Ondan da yanlış çıkıyor olabilir. Cevabın için teşekkür ederim 🥰
Vajinal ultrasonla mı duydu kalp atışını? ☺️

Ben de diğer hamileliklerimde de öyle oldu ilkaylarda kilo kaybı oldu iştahsızlık yemek yemeyince tansiyon düşüyor baş dönüyor maalesef
Evet artık yemeye zorluyorum. Dün yaptığım yemekten tiksindim gittik eşimle bana mc donalds aldık onu yedim🤣🤣 mutfakta da çok vakit geçirince başım dönüyor bulaşıklığı yerleştir kalk yerleştir kalp yapınca baş dönmem artıyor

Kızlar çok şükür keseyi gördük bugün yolk sac’ta göründü ama bebek çok küçük dedi doktor görünmedi. Sat göre 7+4 yumurtlamaya göre tam 7 haftalık 4 gün geç yumurtlama oldu ama neden yavaş ilerliyor 7 haftalık olmasına rağmen?
Kese kaç mm canım. Geç döllenmedir kafana takma

Kızlar çok şükür keseyi gördük bugün yolk sac’ta göründü ama bebek çok küçük dedi doktor görünmedi. Sat göre 7+4 yumurtlamaya göre tam 7 haftalık 4 gün geç yumurtlama oldu ama neden yavaş ilerliyor 7 haftalık olmasına rağmen?
Bilgileri tam yazarsan seni de listeye ekleyelim istersen

merhabalar, herkese sağlıklı gebelik dilerim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah.SAT'a göre 7+4 gebeliğim var. her şey çok güzel ilerliyor. sadece iki hafta önce biraz lekelenmem olduğu için progestana başladık, 1 hafta daha kullanıp bırakmamı söyledi doktorum.
doktorum çok tatlı, ona çok güveniyorum. geçen hafta kalp atışını duyduk 6+2de. bu hafta ise ilaç yazdırmak için tekrar gittim ultrasona girmek istedim doktorum da beni kırmadı. herhangi bir kanama alanım yok, kanamam-lekelenmem yok. doktorum gazdan biraz zor gözüktüğünü söyledi ve bebişim köşelere saklanmış biraz zor gördük kendisini. kalp atışları, her şey yolunda. ben yine de ekrana baktığımda kesenin diğer haftalara göre daha değişik göründüğünü düşündüm ve endişelendim. doktoruma göre her şey yolunda ama analık delilikmiş... daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Kesenin şekli değilde ultrasondan hangi açıdan bakıldığına göre şekli daha farklı görünür diye biliyorum. Bence şekline hiç takılma kalp atışı varsa ve doktor sağlıklı dediyse gönlünü ferah tut 🥰

6mm canım geç döllenme olması imkansız çünkü yumurtlama takibi yaptım tam gününü biliyorum
O ovulasyon testleri de yanlış olabiliyor. Onu kesin baz alma bence döllenmenin zamanını ölçemez kimse. 6 mm küçükmüş daha görünmemesi normal ben ilk gittiğimde 3 mm iydi o zaman da görünmemişti doktor bişey demediyse sağlıklıdır bekle bence 😊

7+2 deyiz, bebiş 1cm olmuş
6 + 2’de kalp atışı duymuştum
Bugün uyandığımda lekelenme oldu korkup hemen doktora gittim kalp atışını dinledik her şeyin yolunda olduğunu söyledi
Ama doktordan çıktıktan sonra bir günlük ped dolusu kanamam oldu beklemeye devam edicez korkma dedi progestan en baştan beri kullanıyorum günde 3 tane daha önceki dış gebelikten dolayı
Ekstra ecoprin ve tiroit için ilaç da ve vitamin de kullanıyorum
Doktor korkma her şey yolunda dedi ama ben korkmadan edemiyorum

Back
X