- 26 Ağustos 2025
- 87
- 74
- 3
- 26
- Konu Sahibi denizzehra
Teşekkür ederim yani çift kese var yine ikiz dedi şaşırdı tabi daha bebek falan yok ortada nasip 2 hafta sonra tam belli olacak.Aaaa ikiz mi tebrik ederimmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yani çift kese var yine ikiz dedi şaşırdı tabi daha bebek falan yok ortada nasip 2 hafta sonra tam belli olacak.Aaaa ikiz mi tebrik ederimmm![]()
Anladım canım risk almak istememislerdir tedaviyle olduysaBende çok şükür kanama hiç olmadı, riskli gebelik de değil canım
Benim iki yumurtam vardı ikisi de çatlayınca Progestan kullanmaya başladım
Hamileliğimi öğrenmeden önce kullanıyordum yani
1 ay oldu başlayalı
Yumurtlama zamanı gittiğim doktor vermişti Progestan’ı
O doktor hamilelik haberimi duyunca direkt ilişki yok dedi, sebebini sormadım
Sonra başka bir doktora gittim
O özel hayatınıza karışmıyoruz ama daha çok yeni olduğu için ilişki olmasa iyi olur dedi
Progestan’a başladıysan devam et dedi ama ilişkinin Progestan’dan dolayı olmaması gerektiği ile ilgili bir şey söylemedi
Bu hafta başka bir doktora daha gittim
O doktor Progestan kullananlara ilişki önermiyoruz dedi
Ondan önceki iki doktor da zaten ilişki önermediği için sorgulamadım neden diye
Çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah . Keşke ikiz diye bende Gönnulden sevinebilsem ama korkular hep bir engel durduyor beni . İnşallah kalp atışlarını da duymak nasip olur . Kesen fasulye gibiyse erkek olabilir benim çevremde gördüklerim hep öyleydi . Rabbim gonlune göre versin canımCanım hayırlı olsunsağlıcakla kucağıma al bebişlerini inş
Betamız aynı haftada değer olarak cok yakındıbeta değeri benide ikiz mi diye düşündürmüştü. Bende de tek kese göründü bir bebiş vardı ama haftası 5+1 olması gerekirken keseye göre 6+2 cıktı 8 gün önde. Kalp atısı icin 10 gün içinde tekrar gel dedi.
bende acaba erkek mi diye düşündüm kese büyğk olunca
sağlıcakla kucagımıza alalım inş
![]()
Yakın bi arkadasimda ikizlere hamileydi hatta ilk kontrolde tek kese görmüştü Dr,sonraki gittiğinde bir kese daha olusmus ikiz dedi.e haliyle biri diğerinden 5 gün geriden geldiği için herşeyi geriden geliyordu.arkadasim sağlıklı olan bebeğe riske atmamak için aldırmak istedi diğer bebeği ama doktor ısrarla devam ettirdi.cok kanaması oldu hamileliği boyunca ama çok şükür şimdi 1 yaşında ikiside sagliklilar22 ağustosta çift embriyo transferi oldum 4+3 iki kese görüldü bugün yani 5+4 te kalp atışını duyduk birisinin kalp atışı çok yavaştı diğeri için normal dedi doktor.3 hafta sonrası için randevu verdi fakat diğeri devam etmeyebilir dedi böyle bir durum yaşayan var mı?
Ay bende o korkuyu hissettim. Anlayabiliyorum. İnsan hemen olumsuz yanlarını düşünüyor nasıl bakacağım nasıl doğuracağım maddi kısmı vs bir çok detay var. İnsanlar bir tanesiyle zor başa çıkıyor aynı anda iki tanesiyle ilgilenmek nasıl olacak vs. Ama emin ol yapan nasıl yapıyor sende yapacaksınÇok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah . Keşke ikiz diye bende Gönnulden sevinebilsem ama korkular hep bir engel durduyor beni . İnşallah kalp atışlarını da duymak nasip olur . Kesen fasulye gibiyse erkek olabilir benim çevremde gördüklerim hep öyleydi . Rabbim gonlune göre versin canım![]()
Öncekide mi ikizdiTeşekkür ederim yani çift kese var yine ikiz dedi şaşırdı tabi daha bebek falan yok ortada nasip 2 hafta sonra tam belli olacak.![]()
İnşallah dua etmekten başka çarem yokYakın bi arkadasimda ikizlere hamileydi hatta ilk kontrolde tek kese görmüştü Dr,sonraki gittiğinde bir kese daha olusmus ikiz dedi.e haliyle biri diğerinden 5 gün geriden geldiği için herşeyi geriden geliyordu.arkadasim sağlıklı olan bebeğe riske atmamak için aldırmak istedi diğer bebeği ama doktor ısrarla devam ettirdi.cok kanaması oldu hamileliği boyunca ama çok şükür şimdi 1 yaşında ikiside sagliklilarRabbim ol derse olur canım ona sığınıp hayırlı sağlıklı bebekler dileyip kalbimizi ferah tutmaya çalışacağız
Ben geç öğrendim gebe olduğumu 6. Haftadayım gittiğimdekese ne zaman göründü peki sizde ? ben salı günü gideceğim doktora 5 haftalık olmuş olacağım
CanımmmmGüzel tabiki ama ben tek yumurta ikizleri mi Mayıs da ölü doğum yaptım. O yüzden çok sevinemedim . İçin de bir korku var . Ama rabbim gönlünüze göre size de nasip etsin canım inşallah![]()
Çok üzüldümGüzel tabiki ama ben tek yumurta ikizleri mi Mayıs da ölü doğum yaptım. O yüzden çok sevinemedim . İçin de bir korku var . Ama rabbim gönlünüze göre size de nasip etsin canım inşallah![]()
Ya acımız aynıymış işte o yüzden tam sevinemiyorum sanki doktorun odasina girince kötü birşeyler duyacakmisim gibi yada az sevinsem nazar değecek mis gibi hissediyorum . İnşallah dediğin gibi bu sefer kucağımiza almak nasip olurCanımmmmbende ağustosta 7 aylıkken ölü doğum yaptım. İnşallah bu sefer bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız. Tekrardan tetiklenmemiz çok normal. Kolay birşey değil yaşananlar. Gönlünü ferah tut her zaman aynı olmaz.
İnşallah canım benim daha önce de tek yumurta ikizleri ne hamile kalpmistim ben ama malesef 6 aylık karnında olduler bir yanım çok sevindi tabi ama bir yanimda aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum nasip . Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim![]()
Anladım canım risk almak istememislerdir tedaviyle olduysa
Psikoloji işte. Aynı şeyi yaparsak aynı olacak gibi bilinaltımız düşünüyor olabilir. O yüzden bu sefer farklı davranmaya çalışıyor olabilirsin. Ama nolursa olsun olacagın önüne geçemiyorsun. O yüzden kendini endişelendirmek yerine keyfini çıkarmayı dene. Geleceğe ya da geçmişe gitme anda kal düşüncelerinde. Herşey geçti gitti gelecekte daha gelmedi. Sen şu andasın bu ana odakla kendini.Ya acımız aynıymış işte o yüzden tam sevinemiyorum sanki doktorun odasina girince kötü birşeyler duyacakmisim gibi yada az sevinsem nazar değecek mis gibi hissediyorum . İnşallah dediğin gibi bu sefer kucağımiza almak nasip olur![]()
Eveet elhamdülillah keseyi gördükMerhaba canım
Kese göründü mü
Yolunda mı her şey![]()
Eveet elhamdülillah keseyi gördükşu an içi boş dedi haftaya çağırdı ama ben direkt kalp atışına gitmeyi planladım inşAllah aksilik olmaz her şey yolunda gider
![]()
Ben bununla ilgili videoyu daha dün izledim. Vücut artık hamilelik hormonlarına alışınca yavaş yavaş ya da aniden belirtiler ortadan kaybolabilirmis. Muhtemelen vücudunuz artık alışmıştır hormon değişimlerine de bebeğe de. :)Kızlar merhaba. 2 gündür belirtilerim azalmış gibi. Zaten aşırı bir bulantı olmadı hiç ama kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çok azalmış durumda. Bunun nedeni ne olabilir. 7. Haftadayim tam.