• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok şükür kanama hiç olmadı, riskli gebelik de değil canım
Benim iki yumurtam vardı ikisi de çatlayınca Progestan kullanmaya başladım
Hamileliğimi öğrenmeden önce kullanıyordum yani
1 ay oldu başlayalı
Yumurtlama zamanı gittiğim doktor vermişti Progestan’ı
O doktor hamilelik haberimi duyunca direkt ilişki yok dedi, sebebini sormadım
Sonra başka bir doktora gittim
O özel hayatınıza karışmıyoruz ama daha çok yeni olduğu için ilişki olmasa iyi olur dedi
Progestan’a başladıysan devam et dedi ama ilişkinin Progestan’dan dolayı olmaması gerektiği ile ilgili bir şey söylemedi
Bu hafta başka bir doktora daha gittim
O doktor Progestan kullananlara ilişki önermiyoruz dedi
Ondan önceki iki doktor da zaten ilişki önermediği için sorgulamadım neden diye
Anladım canım risk almak istememislerdir tedaviyle olduysa

Canım hayırlı olsun💕 sağlıcakla kucağıma al bebişlerini inş🙏✨
Betamız aynı haftada değer olarak cok yakındı😊 beta değeri benide ikiz mi diye düşündürmüştü. Bende de tek kese göründü bir bebiş vardı ama haftası 5+1 olması gerekirken keseye göre 6+2 cıktı 8 gün önde. Kalp atısı icin 10 gün içinde tekrar gel dedi. 😊 bende acaba erkek mi diye düşündüm kese büyğk olunca🤭 sağlıcakla kucagımıza alalım inş🙏✨
Çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah . Keşke ikiz diye bende Gönnulden sevinebilsem ama korkular hep bir engel durduyor beni . İnşallah kalp atışlarını da duymak nasip olur . Kesen fasulye gibiyse erkek olabilir benim çevremde gördüklerim hep öyleydi . Rabbim gonlune göre versin canım ♥️🥰

22 ağustosta çift embriyo transferi oldum 4+3 iki kese görüldü bugün yani 5+4 te kalp atışını duyduk birisinin kalp atışı çok yavaştı diğeri için normal dedi doktor.3 hafta sonrası için randevu verdi fakat diğeri devam etmeyebilir dedi böyle bir durum yaşayan var mı?
Yakın bi arkadasimda ikizlere hamileydi hatta ilk kontrolde tek kese görmüştü Dr,sonraki gittiğinde bir kese daha olusmus ikiz dedi.e haliyle biri diğerinden 5 gün geriden geldiği için herşeyi geriden geliyordu.arkadasim sağlıklı olan bebeğe riske atmamak için aldırmak istedi diğer bebeği ama doktor ısrarla devam ettirdi.cok kanaması oldu hamileliği boyunca ama çok şükür şimdi 1 yaşında ikiside sagliklilar 🥰 Rabbim ol derse olur canım ona sığınıp hayırlı sağlıklı bebekler dileyip kalbimizi ferah tutmaya çalışacağız

Çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah . Keşke ikiz diye bende Gönnulden sevinebilsem ama korkular hep bir engel durduyor beni . İnşallah kalp atışlarını da duymak nasip olur . Kesen fasulye gibiyse erkek olabilir benim çevremde gördüklerim hep öyleydi . Rabbim gonlune göre versin canım ♥️🥰
Ay bende o korkuyu hissettim. Anlayabiliyorum. İnsan hemen olumsuz yanlarını düşünüyor nasıl bakacağım nasıl doğuracağım maddi kısmı vs bir çok detay var. İnsanlar bir tanesiyle zor başa çıkıyor aynı anda iki tanesiyle ilgilenmek nasıl olacak vs. Ama emin ol yapan nasıl yapıyor sende yapacaksın 🥰💕 şükret 🙏✨ minnoşlarını keyifle bekle 🥹🤍
Kesem fasülye gibi değilde elips gibi yanlamasına uzun 🤭

Yakın bi arkadasimda ikizlere hamileydi hatta ilk kontrolde tek kese görmüştü Dr,sonraki gittiğinde bir kese daha olusmus ikiz dedi.e haliyle biri diğerinden 5 gün geriden geldiği için herşeyi geriden geliyordu.arkadasim sağlıklı olan bebeğe riske atmamak için aldırmak istedi diğer bebeği ama doktor ısrarla devam ettirdi.cok kanaması oldu hamileliği boyunca ama çok şükür şimdi 1 yaşında ikiside sagliklilar 🥰 Rabbim ol derse olur canım ona sığınıp hayırlı sağlıklı bebekler dileyip kalbimizi ferah tutmaya çalışacağız
İnşallah dua etmekten başka çarem yok 🙏🏻

Güzel tabiki ama ben tek yumurta ikizleri mi Mayıs da ölü doğum yaptım. O yüzden çok sevinemedim . İçin de bir korku var . Ama rabbim gönlünüze göre size de nasip etsin canım inşallah ♥️
Canımmmm 🥹✨ bende ağustosta 7 aylıkken ölü doğum yaptım. İnşallah bu sefer bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız. Tekrardan tetiklenmemiz çok normal. Kolay birşey değil yaşananlar. Gönlünü ferah tut her zaman aynı olmaz.

Güzel tabiki ama ben tek yumurta ikizleri mi Mayıs da ölü doğum yaptım. O yüzden çok sevinemedim . İçin de bir korku var . Ama rabbim gönlünüze göre size de nasip etsin canım inşallah ♥️
Çok üzüldüm 🥺 Allah bi daha yaşatmasın 🙏🏻 Allah bu bebişleri size bağışlasın inşallah canım sağlıkla gelsinler 💕

Canımmmm 🥹✨ bende ağustosta 7 aylıkken ölü doğum yaptım. İnşallah bu sefer bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız. Tekrardan tetiklenmemiz çok normal. Kolay birşey değil yaşananlar. Gönlünü ferah tut her zaman aynı olmaz.
Ya acımız aynıymış işte o yüzden tam sevinemiyorum sanki doktorun odasina girince kötü birşeyler duyacakmisim gibi yada az sevinsem nazar değecek mis gibi hissediyorum . İnşallah dediğin gibi bu sefer kucağımiza almak nasip olur ❤️

İnşallah canım benim daha önce de tek yumurta ikizleri ne hamile kalpmistim ben ama malesef 6 aylık karnında olduler bir yanım çok sevindi tabi ama bir yanimda aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum nasip . Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ♥️

Korkmakta haklısın canım
Bu sefer farklı olacak inşallah
İyi düşünelim iyi olsun ❤️

Ya acımız aynıymış işte o yüzden tam sevinemiyorum sanki doktorun odasina girince kötü birşeyler duyacakmisim gibi yada az sevinsem nazar değecek mis gibi hissediyorum . İnşallah dediğin gibi bu sefer kucağımiza almak nasip olur ❤️
Psikoloji işte. Aynı şeyi yaparsak aynı olacak gibi bilinaltımız düşünüyor olabilir. O yüzden bu sefer farklı davranmaya çalışıyor olabilirsin. Ama nolursa olsun olacagın önüne geçemiyorsun. O yüzden kendini endişelendirmek yerine keyfini çıkarmayı dene. Geleceğe ya da geçmişe gitme anda kal düşüncelerinde. Herşey geçti gitti gelecekte daha gelmedi. Sen şu andasın bu ana odakla kendini.

Kızlar merhaba. 2 gündür belirtilerim azalmış gibi. Zaten aşırı bir bulantı olmadı hiç ama kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çok azalmış durumda. Bunun nedeni ne olabilir. 7. Haftadayim tam.

Kızlar merhaba. 2 gündür belirtilerim azalmış gibi. Zaten aşırı bir bulantı olmadı hiç ama kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çok azalmış durumda. Bunun nedeni ne olabilir. 7. Haftadayim tam.
Ben bununla ilgili videoyu daha dün izledim. Vücut artık hamilelik hormonlarına alışınca yavaş yavaş ya da aniden belirtiler ortadan kaybolabilirmis. Muhtemelen vücudunuz artık alışmıştır hormon değişimlerine de bebeğe de. :)
Benim de göğüs hassasiyetim biraz azaldığı için araştırmıstım. 6+2 benim de bugün. Bu sonuca ulaştım. Ekstra bir lekelenme kanama şiddetli kramp vs yoksa normal bir.durum olarak anlatmış doktorlar 🙏🏼

Beni de listeye ekler misiniz
İsim: m0lak
İlk çocuk
Hafta: 6+0
Sat: 2 Ağustos
Beklenen doğum tarihi: 9 mayıs

Back
X