• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Tabloyu yeni düzenleme de sorun yaşıyorum Mune hanıma yazdım dönüş yapınca düzenleme yapacağım inşallah 😊 bu arada bilgilerini vermeyen vermek isteyenler etiketleyip yazabilir

Tabloyu yeni düzenleme de sorun yaşıyorum Mune hanıma yazdım dönüş yapınca düzenleme yapacağım inşallah 😊 bu arada bilgilerini vermeyen vermek isteyenler etiketleyip yazabilir
Yaş 36
İlk çocuk
Sat 16 Ağustos
Hafta 4+0
Beklenen doğum tarihi 22 Mayıs
Henüz doktora gitmedim 🥰 pazartesi gideceğim inşallah

sabah akşam arası 2 kilo farkediyor ve karnım inanılmaz şiş. 3 aylık hamile gibiyim. Normal mi acaba ? Henüz doktora gitmedim pazartesi gideceğim
Vallahi ben hamile değilken de öyleydi 🙈 o yüzden sanmıyorum bir sorun olacağını, ödem olabilir. Sabah tartılıyorum 56, şimdi baktım 58. Bende de öyle 🤣

Merhabalar kızlar benim yedi gün regli gecikti bugün beta baktırdım 885,77 çıktı doktorum haftaya gel kontrol edelim dedi önemli detay olarak şunları vereyim son adet tarihim sekiz Ağustos 19. gün yumurtlama gördüm 26 27 Ağustos yani Yumurtlamadan bugüne 18 gün geçti değerim iyi mi kaç haftalık hamile oluyorum🥰🩷

Merhabalar kızlar benim yedi gün regli gecikti bugün beta baktırdım 885,77 çıktı doktorum haftaya gel kontrol edelim dedi önemli detay olarak şunları vereyim son adet tarihim sekiz Ağustos 19. gün yumurtlama gördüm 26 27 Ağustos yani Yumurtlamadan bugüne 18 gün geçti değerim iyi mi kaç haftalık hamile oluyorum🥰🩷

Merhaba 🌸
Tebrik ederim canım 🤗
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼
Son adet tarihine göre bugün 5+1 oluyor

Cift kese oluşmuş canım ikiz dedi doktor tabi daha bebekleri göremedik tam 5 haftalıkmis keseye göre nasipse inşallah ayın 23 ünde görmek nasip olur . 2 hafta sonra tekrar gel dedi . İnşallah sağlıkla ilerler .
İnşallah canım benim daha önce de tek yumurta ikizleri ne hamile kalpmistim ben ama malesef 6 aylık karnında olduler bir yanım çok sevindi tabi ama bir yanimda aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum nasip . Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ♥️

Allah ikizlerini sana bağışlasın. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın 🙏🏻 Ben de ikiz annesiyim. Kucağıma alana kadar hep pozitif olmaya çalıştım. Şimdi 3.ye gebeyim. İkizlere baktıktan sonra bordo bereli gibi oluyorsun 😄 Seni çok güzel maceralar bekliyor.

Kızlar sadece sol bacağımda ve sol kasığımda çok hafif bi ağrı var. Yani gaz sancısı gibi aslında ama tek taraflı olması korkuttu beni yaşayan var mı

Back
X