- 15 Ekim 2012
- 407
- 287
- 303
- Konu Sahibi denizzehra
Yakiniz . Alıntı benim de oluyor. Beyaz renkte. Normaldir diye düşünüyorum6+6 dayım akıntı çok fazla sizde durumlar nasıl?
Bir de bebek kaç mm büyüyor sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakiniz . Alıntı benim de oluyor. Beyaz renkte. Normaldir diye düşünüyorum6+6 dayım akıntı çok fazla sizde durumlar nasıl?
Bir de bebek kaç mm büyüyor sizin
Kızlar ben kilo alıyorum ya. Ama almış gibi de hissetmiyorum. Tartıda yüksek çıkıyorumödem mi ne bu
![]()
Yaş 36Tabloyu yeni düzenleme de sorun yaşıyorum Mune hanıma yazdım dönüş yapınca düzenleme yapacağım inşallahbu arada bilgilerini vermeyen vermek isteyenler etiketleyip yazabilir
Vallahi ben hamile değilken de öyleydisabah akşam arası 2 kilo farkediyor ve karnım inanılmaz şiş. 3 aylık hamile gibiyim. Normal mi acaba ? Henüz doktora gitmedim pazartesi gideceğim
o zaman sevinebilirimVallahi ben hamile değilken de öyleydio yüzden sanmıyorum bir sorun olacağını, ödem olabilir. Sabah tartılıyorum 56, şimdi baktım 58. Bende de öyle
Yok yok hiç dert etmeyin, benim normalim buo zaman sevinebilirimdert ediyordum
![]()
Aman sorun olmasın sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil bir doktora gitsem komple rahatlayacağımYok yok hiç dert etmeyin, benim normalim bu![]()
Merhabalar kızlar benim yedi gün regli gecikti bugün beta baktırdım 885,77 çıktı doktorum haftaya gel kontrol edelim dedi önemli detay olarak şunları vereyim son adet tarihim sekiz Ağustos 19. gün yumurtlama gördüm 26 27 Ağustos yani Yumurtlamadan bugüne 18 gün geçti değerim iyi mi kaç haftalık hamile oluyorum![]()
Bunu ben de chatgpt’ten gördüm, not aldım doktoruma sormak için. Henüz bilgim yok ben de merak ediyorumKızlar nipt testi öneriyor doktorum 39 olduğumdan sizin bilginiz var mı yaptıran var mı
Cift kese oluşmuş canım ikiz dedi doktor tabi daha bebekleri göremedik tam 5 haftalıkmis keseye göre nasipse inşallah ayın 23 ünde görmek nasip olur . 2 hafta sonra tekrar gel dedi . İnşallah sağlıkla ilerler .
İnşallah canım benim daha önce de tek yumurta ikizleri ne hamile kalpmistim ben ama malesef 6 aylık karnında olduler bir yanım çok sevindi tabi ama bir yanimda aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum nasip . Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim![]()
Söylemesi ayıptır içinde sarılar da oluyor mu bazen? Benim iki gündür akıntımda sarılıklar görünüyor daYakiniz . Alıntı benim de oluyor. Beyaz renkte. Normaldir diye düşünüyorum