• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum toplamda iki kez baktırıp sonra çağırdı muayene için. Bence tekrarlamaya gerek yok, değer 1000-1500 üstüne çıkınca da kese görünüyor zaten. Çok güzel sonuçlarla gelin salı günü 💫🙏🏼
İnşallah canım beta baktırmakta çok stres yaratıyor sonuç bekle vs derken reflüm falan var hemen tetikleniyor ondan baktrmak istemiyorum inşallah salı keseyi görürüm 🙏🏻❤️

Evet normalde 5 bile uygunmuş, hamile kalmadan önce de gebelik düşünüyorum diyip tahlil vermiştim hiç uyarmadılar da gebelik için yüksek diye. Kadın doğum ilacı başlayamaz mı peki?
Merhaba benim de TSH’ım 3 olduğu için kadın doğum doktorum ilaç başladı ve bir ay sonra kan tahlili vermemi istedi. Dahiliye yönlendirmedi. Gebelikte 2.5 üstü risk olarak değerlendiriliyormuş ve çok sık karşılaşılan bir durummuş.

Merhaba benim de TSH’ım 3 olduğu için kadın doğum doktorum ilaç başladı ve bir ay sonra kan tahlili vermemi istedi. Dahiliye yönlendirmedi. Gebelikte 2.5 üstü risk olarak değerlendiriliyormuş ve çok sık karşılaşılan bir durummuş.
Anladım çok teşekkür ederim, gebelik başında hızla yükseliyor sanırım bazı kadınlarda.

Kuzum benim de tsh 2.44 çıktı. 4+1im şu an, henüz doktora gitmedim ama acaba diyorum. Sınır 3 müymüş?
Yıllardır tiroid hastasıyım ilaç kullanırım.sınır 4 ama gebelerde 2.5altinda olmasıni ister doktorlar hep.kara lahana,karnabahar,brokoli,patates,Mısır,turp bunları tüketirken dikkat edin TSH yukseltir bunlar.az miktarda tüketmeye çalışın

Kızlar belirtileriniz ne durumda ? Yeni belirtiler varmı ? Ben bel ağrısı çekiyorum dünden beri dahada arttı varmı benim gibi olan

Kızlar belirtileriniz ne durumda ? Yeni belirtiler varmı ? Ben bel ağrısı çekiyorum dünden beri dahada arttı varmı benim gibi olan
Benim mide bulantısı başladı 😔 dünden beri var. Çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Sabah peynir ve sucuk kokusu rahatsız etti yiyemedim. Suyu da fazla içince bulanıyor. İnş çok uzun sürmez de geçer.

Benim mide bulantısı başladı 😔 dünden beri var. Çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Sabah peynir ve sucuk kokusu rahatsız etti yiyemedim. Suyu da fazla içince bulanıyor. İnş çok uzun sürmez de geçer.
Ya ben mide bulantısından korkuyorum normalde midem rahatsız zaten bide bulantı kusma olunca benim tansiyon çok düşüyor

Bende korkuyodum hep. Yaşamayanlar varnış. İnşallah bende de olmaz diyordum. Ama 2 gündür maalesef var. Kusma derecesinde değil ama rahatsız edici ve iştahımı kapatıyor. Şu an tek temennim uzun sürmez inşallah.

Benim de bel ağrım vardı geçen haftaya kadar ama bayağı azalmış durumda. Şu an sadece göğüs hassasiyeti ve şişkinlik var bende. Bir de 2 gün önce mide bulantım başladı, gün geçtikçe bulantının şiddeti artıyor gibi ama inşallah bu kadarla kalır.

Benim de bel ağrım vardı geçen haftaya kadar ama bayağı azalmış durumda. Şu an sadece göğüs hassasiyeti ve şişkinlik var bende. Bir de 2 gün önce mide bulantım başladı, gün geçtikçe bulantının şiddeti artıyor gibi ama inşallah bu kadarla kalır.
İnşAllah canım ya bende bulantıdan korkuyorum keşke olmasa

Yıllardır tiroid hastasıyım ilaç kullanırım.sınır 4 ama gebelerde 2.5altinda olmasıni ister doktorlar hep.kara lahana,karnabahar,brokoli,patates,Mısır,turp bunları tüketirken dikkat edin TSH yukseltir bunlar.az miktarda tüketmeye çalışın
Aiiy hepsini de çok severim 🥲 çok teşekkür ederim bu bilgiler için, bunları bilmiyordum 🙏 o zaman ben biraz geçsin bir kan tahlili daha yaptırayım

Evet bulantı bende de gittikçe artıyor, özellikle sabahları 🥲

Back
X