- 2 Eylül 2025
- 107
- 89
- 13
- 33
- Konu Sahibi denizzehra
Benim daha çok var 27 eylülde gideceğim kalp atışı içinSen ne zaman gidiyordun canım doktora?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim daha çok var 27 eylülde gideceğim kalp atışı içinSen ne zaman gidiyordun canım doktora?
Çocuğu tek başınıza yapmadınız sonuçta bu nasıl tavırMerhaba kızlar . Buraya yazmak geldi aklıma . Dün sabah hamile olduğumu öğrendim . Doğum kontrol hapı ile korunuyordum . Nasıl oldu bilmiyorum gecikince test yaptım ikiside pozitif . Eşim istemiyor . Aldırmazsan boşanırım kendin büyütürsün ben giderim diyor . Ne yapacağımı şaşırdım .
Canım bende kalp atışı için 8.haftayı bekliyorum düşünKızlar ben gittim bugün doktora. Doktor sağlıklı Bi gebelik yolk saç oluşmuş bebeğe ait yapılarda var kalp atışı için haftaya gel dedi. Benim hesaplarıma göre 6+5 doktor 6+3 dedivitamin yazdı. Folik asit de yazdı.
Hamile değil gibi takıl düşük tehliken yok cinsel ilişki serbest dedi. Çünkü sağlıklı baya sıkıntı yok dedi. Ama neden kalp atışı için 1 hafta bekliyorum yaa. Erken görenler oldu burda dimi?
Ay evet yaa sabretmesi zor şimdi 1 hafta nasıl geçecek acabaCanım bende kalp atışı için 8.haftayı bekliyorum düşünsabretmesi çok zor ama kişiden kişiye değişiyor işte
bende 5.haftada kalbi duyanları görünce heveslenmiştim ama benim yavru geç döllenmeymiş geriden geliyoruz
Az daha sabredeceğiz
![]()
Ben önümüzdeki hafta cumartesiyi bekliyorum çatlayacağımAy evet yaa sabretmesi zor şimdi 1 hafta nasıl geçecek acabaneyse sağlıklı olsun da bekleyelim napalım.
Bizim ikinci evliliğimiz . İkimizde çocukları var ama birlikte bir çocuğumuz yok. Ben bile isteye yapmadım . İlaç kullanırken hamile kaldım . Aldırmak hiç istemedim aslında ama başka çarem yok gibi görünüyor . Ama boşanacak korkusu ile aldırmayacağım . Yanımda arkamda dik duramayan bir adam olduğunu anladığım için bu çocuğa adam gibi babalık yapamaz diye aldıracağım ve boşanacağım .Çocuğu tek başınıza yapmadınız sonuçta bu nasıl tavırçok üzüldüm adınıza. Rabbim kolaylık versin siz istiyor musunuz? Bir de kan testi ile baktırmanızı öneririm kaset testler yanlış pozitif verebiliyor.
Vajinal bakmasını isteseydiniz keşke belki gorebilirdi bebeği ve kalp atışını.karindan çok daha geç görülüyorEvet karından baktı. Hiç kalp atışı dinliyim falan diye de uğraşmadı zaten henüz erken haftaya gel dedi direkt.![]()
Kızlar en son gecen salı günü sağlık ocagında tsh 2.30 gelmişti. Sevinmiştim kontrol altına alındı diye.
Cuma kadın dogum doktoru kan tahlılı verdi. Pazartesi onu yapırdım. Tsh 3.78 gelmiş. O kadar dikkat etmeme rahmen artmış.Yeniden doktor yolları görünüyor gibi.
Canım geçmiş olsun.bende tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum yarın kontrole gideceğim hastaneye bakalım ne çıkacak.ama şöyle birşey var hastane doktorları sağlık ocağının testlerine pek güvenmiyor yanıltıcı oluyor diye.en güvenilir sonuç hastaneninki.gecikmeden dahiliye ya da endokrine git ilaç baslarlarKızlar en son gecen salı günü sağlık ocagında tsh 2.30 gelmişti. Sevinmiştim kontrol altına alındı diye.
Cuma kadın dogum doktoru kan tahlılı verdi. Pazartesi onu yapırdım. Tsh 3.78 gelmiş. O kadar dikkat etmeme rahmen artmış.Yeniden doktor yolları görünüyor gibi.
Ay benimki de aynı şekildeEvet karından baktı. Hiç kalp atışı dinliyim falan diye de uğraşmadı zaten henüz erken haftaya gel dedi direkt.![]()
Çok haklısınız Allah yardımcınız olsunBizim ikinci evliliğimiz . İkimizde çocukları var ama birlikte bir çocuğumuz yok. Ben bile isteye yapmadım . İlaç kullanırken hamile kaldım . Aldırmak hiç istemedim aslında ama başka çarem yok gibi görünüyor . Ama boşanacak korkusu ile aldırmayacağım . Yanımda arkamda dik duramayan bir adam olduğunu anladığım için bu çocuğa adam gibi babalık yapamaz diye aldıracağım ve boşanacağım .
Tshı en çok stres etkiliyorGizemli12345 İlaç kullanıyorum düşmüyor diye dozunuda arttırmışlardı. Sağlık ocagı+hastane sürekli tahil veriyordum. Hazirandan beri tiroit cıktı. Kontrol altına almaya calısıyorlar. Alındı sanıyordum ama süpriz oldu.
Yiyeceklerden hiçbirini 2 haftadır kullanmadım![]()
Orda beynim duruyo sankiVajinal bakmasını isteseydiniz keşke belki gorebilirdi bebeği ve kalp atışını.karindan çok daha geç görülüyor
Eylülün basından beri çok rahattım tshım düşük diye. gebeliğimi bile öğrenmemiştim. stres olacağım hic birşeyim yoktu şükür. sağlıklı dengelı beslenıyorum aksamları acık havada yuruyuslerımı yapıyordum. dün kan tahlili verdim ilk kadın dogum kontrolune gıtmıstım onun rutın tahlılı. bakayım bi sonucuna dedım bugun öğrendim. Şasırdım acıkcası. bir haftada sonuclar nasıl bu kadar değişebilir diye.Tshı en çok stres etkiliyordüşünüp de stres olmayın, açık hava yürüyüşler yapın kafa dağıtacak oyalayacak şeylerle ilgilenin
![]()