- 21 Ekim 2021
- 916
- 521
- 53
- Konu Sahibi denizzehra
Teşekkür ederim ayran içtim ben de çok iyi geldiHemşire arkadaşım yeşil elmanın işe yaradığını söylemişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ayran içtim ben de çok iyi geldiHemşire arkadaşım yeşil elmanın işe yaradığını söylemişti.
Bugün gittim doktora keseyi gördük, dün verdiğim sonuç >1000 çıkmıştı tam değeri bilmiyorum doktor büyük ihtimalle şu an 1.500e yakındır dedi. Ama beta yükseliş hızı değişebiliyor benim de düşük başlamıştı, keseyi çok daha geç gören de var benimki de vajinalde göründü zaten, bir sorun yoktur bence sizdeSizinle aramızda tam bir gün varmıs. Bugun doktora gittik kese henüz görünmemişti. Siz gittiniz mi? Kese görünüyor mu? Beta hcg istedi doktor tekrar.
Evet büyük ihtimalleEvet canım öyle olur bana da bi sonraki geldiğinde detaylı tahlil isticem ona göre demir b12 bakarız dedi sizinde öyle olur büyük ihtimalle![]()
Benim doktorum direkt kendiai yazdı ilaç bu bölümlerle uğraşmayayım diyeDahiliye ya da endokrinolojiye gitmem gerekirmiş
Tsh için dahiliye endokrin farkı ne olur?Mümkünse endokrinolog tercih edin. 10 yıl önce bana dahiliye hekimi ilaç başlatmıştı 2 değer ile sonra gittiğim endokrinolog hatalı kullanım diyerek bıraktırdı misal. Endokrinologlar bu konu
Endokrinologlar tiroid üzerine gelişmeleri daha yakından takip ediyorlar daha günceller ve alanları bu olduğu için daha hakimler, şahsi fikrim bu, bana hep öyle denk geldi çünküTsh için dahiliye endokrin farkı ne olur?
gecen aylarda dahiliyeciden endoktrine yeşil alan açmasını istemiştim gerek yok demişti, sadece hematolojiye yeşil alan açmıştı.Endokrinologlar tiroid üzerine gelişmeleri daha yakından takip ediyorlar daha günceller ve alanları bu olduğu için daha hakimler, şahsi fikrim bu, bana hep öyle denk geldi çünküdahiliye ile endokrinologun bana yaklaşımı tamamen farklıydı ve iyi gelen endokrinolog oldu
Bugün gittim canım bebeği gördük çok şükür doktor kalbinin attığını da gördü ama dinletmedi henüz erken olduğu için kan ve idrar testleri yaptılar ben şehir dışında olduğum için sonuçları İstanbul'a gidince göstereceğim kendi doktoruma![]()
Benim dr inatla yazmadı. Ultrasonda da boğazıma bakılacakmış bla bla. Özele gittim Dr arkadaşına paslamak istedi bence. Pişman oldum yarın devlette dahiliyeye gidip yazdıracağım.Benim doktorum direkt kendiai yazdı ilaç bu bölümlerle uğraşmayayım diye
Hatta ben sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp özeldeki doktoruma sonuçlarımı attım whatsapptan kontrolünde sana tiroit için ilaç yazacağım dedi gittim yazdı direktBenim dr inatla yazmadı. Ultrasonda da boğazıma bakılacakmış bla bla. Özele gittim Dr arkadaşına paslamak istedi bence. Pişman oldum yarın devlette dahiliyeye gidip yazdıracağım.
Arkadaşıma da doktoru direkt yazmış. Şansıma bakHatta ben sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp özeldeki doktoruma sonuçlarımı attım whatsapptan kontrolünde sana tiroit için ilaç yazacağım dedi gittim yazdı direkt![]()
Yok hiç öyle düşünmeyin, değerinizin bir anda bu kadar yükselmesinden bahsedince bence o kısmı sorgulamayacaktırgecen aylarda dahiliyeciden endoktrine yeşil alan açmasını istemiştim gerek yok demişti, sadece hematolojiye yeşil alan açmıştı.
bugun gittiğim dahiliyeci endoktrin ve hematolojiye yeşil alan actı. ama endokrinde randevu için hiç boşluk yok.
tsh için gittiğimde bunun için endokrine randevu almana gerek yok dahiliye git bundan sonra der mi acaba bazı ileri dalda uzmanlıklarda böyle tavırlar sergıleyebılıyorlar.
Ailenizde tiroidle ilgili problemler var miydi, doktorla paylasmis miydiniz? Tahlillerinizde baska referans disi cikan degeriniz var mi? Belki emin olmak istemistir boyle durumlar varsaArkadaşıma da doktoru direkt yazmış. Şansıma bak
Kardesimde var ama ilaçla kontrol altına aldı. İnşallah basit bir şeydir teşekkür ederim. Yarın endokrinoloji ile görüşmekte ısrar edeyim.Ailenizde tiroidle ilgili problemler var miydi, doktorla paylasmis miydiniz? Tahlillerinizde baska referans disi cikan degeriniz var mi? Belki emin olmak istemistir boyle durumlar varsadaha once (hamile degildim o zaman) bana dahiliye doktoru kan tahlilime bakip ilac yazdi. 1 yil kullandim ve sonra rahatsizlaninca endokrinologa gittim. Endokrinolog boyun ultrason goruntumu sordu, dedim yok. Ee dedi ilaci nasil yazdilar sana, sadece kan tahlili ile yazilmaz. Dedim bilmiyorum. Megerse ilaci kullanmamam gerekiyormus hatali teshismis. Ondan rahatsizlanmisim. Sonra doktor kontrolunde ilaci kestik. Ve beni bu ilaca baslatan acibadem fulya hastanesinde en unlu dahiliye doktorlarindan biriydi. Onun icin yukarda bir arkadasa da endokrinolog onemini anlatiyordum
![]()
Merhaba bugün ben de 5+0 ım doktor bir sonraki haftaya çarşambaya kese randevusu verdi 8ngün var dahadenizzehra keseyim gördüm bugün ekleyebilir misin? 5+0
Aynen yeşil elma bastırıyor bir müddet sonra tekrar başlıyor malesefHemşire arkadaşım yeşil elmanın işe yaradığını söylemişti.