• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Korkmayın lütfen iyi şeyler düşünmeye çalışın (Sanki ben yapabiliyormuşum gibi) 4+6 gibi peçete pembe lekelenme geldi o an aklım gitti. Sonra iki üç gün devam edince doktor duphaston başlattı. Arada kahve arada pembe lekelenme oluyordu. 5+3te doktor çağırdı bakalım bu lekelenme nedenmiş diye. Kanama alanı görmedi demek ki yerleşme kanaması dedi. Ama her gün her gün devam etti bu. En son 6+1de akşam kıpkırmızı kanama görünce bayılacak gibi oldum. Apar topar acile gittik ben giderken en kötü ihtimali düşünerek gittim. Acildeki doktor da baktı yine kanama alanı görmedi ama duphastona devam et dedi. Dinlen vs dedi. Ben de sonra hem bebeği hem kalp atışını görmediğim için bugüne kadar çok tedirgindim çünkü lekelenme hala devam ediyordu. Şükür bugün kontrol vardı yine bir sıkıntı yokmuş ama ara ara lekelenme devam ediyor.
Maşallah daha iyi olsun inşallah😊 bana da kanama alanı vs bir şey söylemedi. Hani hiçbir neden söylemeyince doktor insan en kötüsünu dusunmeye odaklanıyor ne yazık ki. Benimde salıdan beri araliksiz devam ediyor. Sadece azalıp çoğalıyor. Bir de kasık ve bel ağrım ilk gunden beri var.

Maşallah daha iyi olsun inşallah😊 bana da kanama alanı vs bir şey söylemedi. Hani hiçbir neden söylemeyince doktor insan en kötüsünu dusunmeye odaklanıyor ne yazık ki. Benimde salıdan beri araliksiz devam ediyor. Sadece azalıp çoğalıyor. Bir de kasık ve bel ağrım ilk gunden beri var.
Aynen ağrılar bende de var. Bazı insanlarda doğuma kadar bile lekelenme olabiliyormuş. Ben de artık korkmamaya çalışıyorum görünce. Çünkü nerdeyse 2-3 haftadır hep var yani nerdeyse öğrendiğimden beri. Kese ve bebeğin her gün 1 mm büyüdüğünü düşünürsek demek ki büyüdükçe kılcal damarları çatlatıyor. Ki doktor kanama alanı bile görse progesteron desteğiyle çoğu zaman önüne geçiliyor. Allah hayırlısıyla sağlıkla bu dönemi geçirmeyi nasip etsin hepimize

Aynen ağrılar bende de var. Bazı insanlarda doğuma kadar bile lekelenme olabiliyormuş. Ben de artık korkmamaya çalışıyorum görünce. Çünkü nerdeyse 2-3 haftadır hep var yani nerdeyse öğrendiğimden beri. Kese ve bebeğin her gün 1 mm büyüdüğünü düşünürsek demek ki büyüdükçe kılcal damarları çatlatıyor. Ki doktor kanama alanı bile görse progesteron desteğiyle çoğu zaman önüne geçiliyor. Allah hayırlısıyla sağlıkla bu dönemi geçirmeyi nasip etsin hepimize
Gece kırmızı pıhtı da geldi o neden olabilir sence?

Gece kırmızı pıhtı da geldi o neden olabilir sence?
Burada pıhtılı kanama yaşayan da bir sürü kişi gördüm o da benzer bir şekilde açıklanıyor bence. Baya koskocaman pıhtılar atıp da bebekte hiçbir şey olmayan kişiler var. Biz pıhtılı olunca korkuyoruz ama demek ki ne kanama ne de pıhtı her şey bitti demek değil ve gerçekten her hamilelik kendine özel bunu anladım

Kizlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz .ben vifolic kullanıyordum elenatal 2 ye geçmeyi düşünüyorum.kullananlar varmı aranızda fikir almak istiyorum
gebelik öncesinde ve 1. trimesterda elenatal1 kullanıyorum çok da memnunum doktorumun önerisiyle başladım. bakalım 2. trimesterda elenatal2ye geçirecek muhtemelen. en iyisini doktorunuz bilir tabii ki ama ben öneririm. ♥️

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de 1 saat sonra doktor randevum var kalp atışını duyacağız 6h+0 g bugün çok heyecanlıyım ben de

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI
ÇOCUK
SATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ
TARİHİ
BEBEĞİN ADI
denizzehra39114 temmuz6+16+1🩷21 nisan
nilnc3219 ağustos4+5
Kediseversarisin34131 temmuz5+1
Çilekkokusu90355-17 ağustos5+16+014 mart
Malones26112 ağustos5+019 mayıs
Life Lover30128 temmuz5+05+5
elephant1130110 ağustos5+517 mayıs
Gizemli12345352-124 temmuz5+65+61 mayıs
Sehla07162713 ağustos10 mayıs
mmrr83211 ağustos6+1
ddd7332-118 ağustos
kumandapili29117 temmuz6+1
dahaçokerken2616 ağustos5+012 mayıs
m0lak2712 ağustos9 mayıs
aslanbaslan30129 temmuz5+26+37 mayıs
mutluruh3219 ağustos5+216 mayıs
buklbukl36116 ağustos4+622 mayıs
Bayankusch3039 ağustos4+316 mayıs
frdszr2811 ağustos4+66+38 mayıs
maco4426231 temmuz6+4
dckubra29120 ağustos27 mayıs
lilamint32329 temmuz5 mayıs
pamuksuzseker29113 ağustos5+020 mayıs
sorusormayageldim190529119 ağustos24 mayıs
sultan 212133428 temmuz
Bunekardesim33120 ağustos27 mayıs
ebru029302-127 temmuz7+4
leylosthecat27127 temmuz5+26+23 mayıs
Seaslug35213 ağustos21 mayıs
prmhnm31228 temmuz5+27+2🩷4 mayıs
Melkit26116 ağustos22 mayıs
jesmileyy2911 ağustos5+26+310 mayıs
knickerbockerbande3624 ağustos6+2
beray133119 ağustos
cicekyufka25221 ağustos28 mayıs
Eki Görüntüle 3644059
Yaş 31 sat 19 Ağustos ilk gebelik :)

Benimde öyle. Tam geçti dedim. Gece kalktım pihtili kan geldi bu sefer. Anlamiyorum. Tam bitti diyorum geri geliyor. Pazartesi gideceğim doktora yeniden. Çarşamba gunu acil gittiğimde sıkıntı yok demişti ama içime sinmedi. Bu sefer profesör var bir tane çok ovduler. Ona gideceğim. Sizin kanamanin nedenini söylediler mi? Veya kanama alanı falan gördüler mi?
Hayır sonuncu için daha gitmedim salı gidecem

Merhaba herkese. Ben Tüp Bebek tedavisiyle hamile kaldım. 7. haftadayım şu an. Tam her şey güzel gidiyor dediğim anda maalesef kanamam oldu 2 gün önce. Sadece o gün devam etti kanamam ve bitti. Şimdi sadece kahverengi geliyor. Ultrasonda bebek ve kalp atışını duyduk o gün. Zaten tüp bebek olduğu için bi dünya ilaç kullanıyordum ek olarak doktorum progestan iğne verdi. Evde ruh gibi dolaşıyorum. Sürekli bi uyku hali ve mide bulantısı. Kimseye hamileliğimi söyleyemedim. Süreç biraz daha ilerlesin istiyorum çünkü daha önce düşük yapmıştım. Kadın olmak çok zor. Hem zor bir dönemden geçiyoruz hem de kimseye halini anlatamıyorsun. Sizde durumlar nasıl?
Yalnız değilsin bize yaz bir problem de olsa her şey yolunda da olsa 🥲

Burada pıhtılı kanama yaşayan da bir sürü kişi gördüm o da benzer bir şekilde açıklanıyor bence. Baya koskocaman pıhtılar atıp da bebekte hiçbir şey olmayan kişiler var. Biz pıhtılı olunca korkuyoruz ama demek ki ne kanama ne de pıhtı her şey bitti demek değil ve gerçekten her hamilelik kendine özel bunu anladım
Allah razı olsun içime su serptiniz🥰

kızlar merhaba ben 24 mayısta dış gebelik geçirdim ve iç kanama sonucu sol tüpüm patladığı için aldılar doğal yollarla hamile kalmıştım ama 1.5 sene uğraşmıştım ovülasyon testi kullanmaya başladığımın 2.ayı hamile kaldım bende pcos çıkmıştı ama çok düşük düzeylerde demişlerdi zayıftım adetimte düzenliydi ve hiç bir pcos belirtim yoktu kendiliğinden hamile kalırsın demişlerdi ve kendiliğinden de kaldım meğerse sol tüpümde yapışıklıklar varmış ameliyattan sonra sağ tüpüme rahim filmiyle baktırdım ve sağ tüpümde tıkalı çıktı ama sağ tüpümü açtılar rahim filmi esnasında cevap bayraktar hoca var o çok iyi tüp açma konusunda çok şükür 1.5 ay önce rahim filmi çektirdiğimde ağa tüpüm açık çıktı şimdi doktorum Klomen verdi 3 ay kullan 4 5 ay doğal yollarla dene sonra olmazsa tüp bebek yaparsın dedi ve ben bu ay Klomen kullandım ve yumurtlama ve çatlama olacak şekilde değerlendirdim adetime 9 gün kala dün ovülasyon yaptım normalde silik çıkması gerekiyordu çizgi çıktı bugün 8 gün kaldı adetime yine ovülasyon yaptım ve yine sanki 2.çizgi koyu çıktı yumurtlamadan sonra 8 gün geçti çatlamadan 6 gün geçti çok istiyorum hamile kalmak sizce yavaş yavaş koyulaşır mı By ovülasyon ilk hamileliğimi der ovülasyon testiyle öğrenmiştim adetime 2 gün kala kop koyu çıkmıştı ve kan verdiğimde 49.99 du sanırım öyle bir değerle hamile olduğumu öğrenmiştim sizce böyle olup sonradan pikleşir mi ya da kist mi oluştu ondan mı ikinci çizgi şimdiden böyle çıktı

kızlar merhaba ben 24 mayısta dış gebelik geçirdim ve iç kanama sonucu sol tüpüm patladığı için aldılar doğal yollarla hamile kalmıştım ama 1.5 sene uğraşmıştım ovülasyon testi kullanmaya başladığımın 2.ayı hamile kaldım bende pcos çıkmıştı ama çok düşük düzeylerde demişlerdi zayıftım adetimte düzenliydi ve hiç bir pcos belirtim yoktu kendiliğinden hamile kalırsın demişlerdi ve kendiliğinden de kaldım meğerse sol tüpümde yapışıklıklar varmış ameliyattan sonra sağ tüpüme rahim filmiyle baktırdım ve sağ tüpümde tıkalı çıktı ama sağ tüpümü açtılar rahim filmi esnasında cevap bayraktar hoca var o çok iyi tüp açma konusunda çok şükür 1.5 ay önce rahim filmi çektirdiğimde ağa tüpüm açık çıktı şimdi doktorum Klomen verdi 3 ay kullan 4 5 ay doğal yollarla dene sonra olmazsa tüp bebek yaparsın dedi ve ben bu ay Klomen kullandım ve yumurtlama ve çatlama olacak şekilde değerlendirdim adetime 9 gün kala dün ovülasyon yaptım normalde silik çıkması gerekiyordu çizgi çıktı bugün 8 gün kaldı adetime yine ovülasyon yaptım ve yine sanki 2.çizgi koyu çıktı yumurtlamadan sonra 8 gün geçti çatlamadan 6 gün geçti çok istiyorum hamile kalmak sizce yavaş yavaş koyulaşır mı By ovülasyon ilk hamileliğimi der ovülasyon testiyle öğrenmiştim adetime 2 gün kala kop koyu çıkmıştı ve kan verdiğimde 49.99 du sanırım öyle bir değerle hamile olduğumu öğrenmiştim sizce böyle olup sonradan pikleşir mi ya da kist mi oluştu ondan mı ikinci çizgi şimdiden böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_6210.webp
    IMG_6210.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba herkese. Ben Tüp Bebek tedavisiyle hamile kaldım. 7. haftadayım şu an. Tam her şey güzel gidiyor dediğim anda maalesef kanamam oldu 2 gün önce. Sadece o gün devam etti kanamam ve bitti. Şimdi sadece kahverengi geliyor. Ultrasonda bebek ve kalp atışını duyduk o gün. Zaten tüp bebek olduğu için bi dünya ilaç kullanıyordum ek olarak doktorum progestan iğne verdi. Evde ruh gibi dolaşıyorum. Sürekli bi uyku hali ve mide bulantısı. Kimseye hamileliğimi söyleyemedim. Süreç biraz daha ilerlesin istiyorum çünkü daha önce düşük yapmıştım. Kadın olmak çok zor. Hem zor bir dönemden geçiyoruz hem de kimseye halini anlatamıyorsun. Sizde durumlar nasıl?
Geçmiş olsun canım Allah sağlıkla ve sağlıklı bebeklerimizi kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah.benimde daha önce bir dusugum olduğu için 12 haftadan önce kimseye söylememe kararı aldık eşimle.ailelerimiz bile bilmiyor.esim ben ve sadece siz biliyorsunuz 🥰

Lütfen üzme kendini 🤗 Benim de 3-5 gün kanamalar oldu. Adet oldum ama içtiğim ilaçlar yüzünden hormonlarım bozuldu zannettim. Meğerse yerleşme kanamasıymış. İç güdü işte şüphelenip beta istedim doktordan. Gebe çıktım. 😄 Annelik hislerine güven. Başka şeylerle kafanı karıştırma. ❤️
3 -5 gün dediğiniz kanama adet gibimiydi yoksa lekelenmemiydi

gebelik öncesinde ve 1. trimesterda elenatal1 kullanıyorum çok da memnunum doktorumun önerisiyle başladım. bakalım 2. trimesterda elenatal2ye geçirecek muhtemelen. en iyisini doktorunuz bilir tabii ki ama ben öneririm. ♥️
Doktorum temiz içerik kullanabilirsin demişti ama hastanedeki de hiç duymadım ve 12haftaya kadar multivitamin onermiyoruz düz folik asit kullan dedi kafamı karıştırdı.kime inanacagini şaşıyor insan

Gerçekten zaman geçmiyor şu ilk üç ay geçsin bir sağ salim ah ah. Makyaj yapıyor musunuz ? Güvenilir eyeliner ve rimel arıyorum.

Doktorum temiz içerik kullanabilirsin demişti ama hastanedeki de hiç duymadım ve 12haftaya kadar multivitamin onermiyoruz düz folik asit kullan dedi kafamı karıştırdı.kime inanacagini şaşıyor insan
Benim doktorum da vitaminlerin kanıtlanmış etkisi yok, boşuna karaciğere yük yapıyor sorun çıkarabiliyor. Kabızlığa sebep oluyor. Ben önermiyorum, iyot içerikli folik asit öneriyorum yalnızca dedi. Ben de şaşırdım. Omega 3 sordum, yani istiyosan iç ama bence gerek yok dedi

Gerçekten zaman geçmiyor şu ilk üç ay geçsin bir sağ salim ah ah. Makyaj yapıyor musunuz ? Güvenilir eyeliner ve rimel arıyorum.
Valla bu konuyu da sordum, yüz ve göz kremlerim retinol içerdiği için bırakmıştım. Doktor dedi ki temiz içerikli mineralli ürünleri tercih et ama yani şunu unutma sağlıklı gebelik ne yapsan etkilenmez; bir gebelik sağlıksızsa da ne yapsan tutamazsın. Özetle bu kadar takılma dedi :/

3 -5 gün dediğiniz kanama adet gibimiydi yoksa lekelenmemiydi
Tam adet günümde adet kanı renginde az miktarda kanamalar başladı ama karın ağrılarım olmadı. Gerçek adet kanaması da gelmedi. Kanama kesilecek gibi oldu ama sonra tekrar başladı. Böyle böyle 5 gün geçti. Sonunda tamamen kesildi.

Back
X