• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam annecikler öncelikle kendimi tanıtayım :) Ben 6 yıllık evliyim. Yaklaşık 4 yıldır da klomen, femara, gonal-f lerle yumurta indüksiyonu, aşılamalar, 4 tüp bebek denemesi derken anne olmak için çabalayan biriydim :) hatta geçtiğimiz pazartesi Ankara’daydım ailemin yanında, tüp bebek tedavisine etlik şehir hastanesinde başlayacaktık. Son verdiğim kan tahlillerimde amh bakamamışlar kanım yetersiz gelmiş tekrar kan vermemi istemişlerdi. Eşim sperm örneği verecekti ben de kan verecektim. Yurtdışından tatilden dönmüştük adetim birkaç gün gecikmişti. Daha önce de yurtdışında tatildeyken 10 gün gecikmişti hatta eczaneden idrar testi alıp yapmıştım negatifti. Kesin öyledir yeme içme düzenim değişti gezerken çok aktiftik her gün kaç bin adım attık ondan olmuştur diye düşünüyorum ama bi yandan da zaten kan vericem doktora söyleyeyim de betahcg de baksın diye düşündüm. Doktorla konuşurken de durumu anlattım o da beta da istedi. Derken birkaç saate sonuç çıktı ben laboratuvardaki hanımefendiden öğrendim güzel haberi. 2809 beta hcg ile. Öğleden sonra doktora gittim hemen. Doktorum ultrasona aldı. 5 haftayla uyumlu kesemiz var rahime tutunmuş yeri çok güzel çok da sağlıklı görünüyor dedi. 7. Haftada kalp atışını duymak için tekrar doktora muayene olmamı söyledi.
ay maşallah ne güzel umut verici bir durum inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI
ÇOCUK
SATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ
TARİHİ
BEBEĞİN ADI
denizzehra39114 temmuz6+16+1🩷21 nisan
nilnc3219 ağustos4+5
Kediseversarisin34131 temmuz5+1
Çilekkokusu90355-17 ağustos5+16+014 mart
Malones26112 ağustos5+019 mayıs
Life Lover30128 temmuz5+05+5
elephant1130110 ağustos5+517 mayıs
Gizemli12345352-124 temmuz5+65+61 mayıs
Sehla07162713 ağustos10 mayıs
mmrr83211 ağustos6+1
ddd7332-118 ağustos
kumandapili29117 temmuz6+1
dahaçokerken2616 ağustos5+012 mayıs
m0lak2712 ağustos9 mayıs
aslanbaslan30129 temmuz5+26+37 mayıs
mutluruh3219 ağustos5+216 mayıs
buklbukl36116 ağustos4+622 mayıs
Bayankusch3039 ağustos4+316 mayıs
frdszr2811 ağustos4+66+38 mayıs
maco4426231 temmuz6+4
dckubra29120 ağustos27 mayıs
lilamint32329 temmuz5 mayıs
pamuksuzseker29113 ağustos5+020 mayıs
sorusormayageldim190529119 ağustos24 mayıs
sultan 212133428 temmuz
Bunekardesim33120 ağustos27 mayıs
ebru029302-127 temmuz7+4
leylosthecat27127 temmuz5+26+23 mayıs
Seaslug35213 ağustos21 mayıs
prmhnm31228 temmuz5+27+2🩷4 mayıs
Melkit26116 ağustos22 mayıs
jesmileyy2911 ağustos5+26+310 mayıs
knickerbockerbande3624 ağustos6+2
beray133119 ağustos
cicekyufka25221 ağustos28 mayıs
glyfrcn31119 ağustos
kupcan31214 temmuz6+46+4
Eki Görüntüle 3644059
Benimde 21 mayıs görunuyor ama sezeryan olacagı için daha erken olabilir 😍😍

İlk çocuğunuz kaç yaşında acaba? İkinci gebelikte zorlanıyor musunuz? Benimkiler daha 1.5 yaşındalar. İlk gebeliğimde yatak döşek haldeydim. Bu sefer biraz daha dirençliyim ama çocuklarımla ilgilenmekte zorluk yaşıyorum. Evde annem yardımcı oluyor Allah'tan.
İlk çocuğum 5 yaşında anaokuluna verdim en azından biraz dinlenme şansım oluyor sizin çok küçükmüş çocuklar Allah kolaylık versin ilk 3 ay halsizlik olmuştu yine öyle olacak sanırım çok şükür bulantım olmuyor benimde annem evde yürüme güçlüğü var pek birşey yapamasa da varlığı yeter dayan biraz 3 aydan sonra daha iyi olacaksın inşallah 🙏🏻

Merhaba herkese. Ben Tüp Bebek tedavisiyle hamile kaldım. 7. haftadayım şu an. Tam her şey güzel gidiyor dediğim anda maalesef kanamam oldu 2 gün önce. Sadece o gün devam etti kanamam ve bitti. Şimdi sadece kahverengi geliyor. Ultrasonda bebek ve kalp atışını duyduk o gün. Zaten tüp bebek olduğu için bi dünya ilaç kullanıyordum ek olarak doktorum progestan iğne verdi. Evde ruh gibi dolaşıyorum. Sürekli bi uyku hali ve mide bulantısı. Kimseye hamileliğimi söyleyemedim. Süreç biraz daha ilerlesin istiyorum çünkü daha önce düşük yapmıştım. Kadın olmak çok zor. Hem zor bir dönemden geçiyoruz hem de kimseye halini anlatamıyorsun. Sizde durumlar nasıl?
Sizinle aynı durumdayım iki düşüğüm var önceden ve şuan krndime bile hamileyim diyemiyorum yine kaybedersem diye o fitilin her akıntısına kanama mı diye koşuyorum😢

Selam annecikler öncelikle kendimi tanıtayım :) Ben 6 yıllık evliyim. Yaklaşık 4 yıldır da klomen, femara, gonal-f lerle yumurta indüksiyonu, aşılamalar, 4 tüp bebek denemesi derken anne olmak için çabalayan biriydim :) hatta geçtiğimiz pazartesi Ankara’daydım ailemin yanında, tüp bebek tedavisine etlik şehir hastanesinde başlayacaktık. Son verdiğim kan tahlillerimde amh bakamamışlar kanım yetersiz gelmiş tekrar kan vermemi istemişlerdi. Eşim sperm örneği verecekti ben de kan verecektim. Yurtdışından tatilden dönmüştük adetim birkaç gün gecikmişti. Daha önce de yurtdışında tatildeyken 10 gün gecikmişti hatta eczaneden idrar testi alıp yapmıştım negatifti. Kesin öyledir yeme içme düzenim değişti gezerken çok aktiftik her gün kaç bin adım attık ondan olmuştur diye düşünüyorum ama bi yandan da zaten kan vericem doktora söyleyeyim de betahcg de baksın diye düşündüm. Doktorla konuşurken de durumu anlattım o da beta da istedi. Derken birkaç saate sonuç çıktı ben laboratuvardaki hanımefendiden öğrendim güzel haberi. 2809 beta hcg ile. Öğleden sonra doktora gittim hemen. Doktorum ultrasona aldı. 5 haftayla uyumlu kesemiz var rahime tutunmuş yeri çok güzel çok da sağlıklı görünüyor dedi. 7. Haftada kalp atışını duymak için tekrar doktora muayene olmamı söyledi.
Ben de tüp bebekle hamileyim ve sizi hatırladım isminizden😊 resmen mucizeye tanık olmuşsunuz çok mutlu oldum, inşallah sağlıkla devam eder🌸

Herkese merahaba 🌸 7+0 olduk bizee bugün. Geçenlerde kan ve idrar sonuçlarım çıktı. İdrarda enfeksiyon göründü. Başlangıç gibi az olduğundan doktorum ilçaç vs başlamadı. Var mı acaba yaşayan tavsiye vericek olacak? Birdahaki randevum da 10 +6 olacağız inşallah ozaman tekrar bakacağız :/

Kızlar 5+6 yım. Göğüslerim biraz dolgun gibiydi ucu arada sızlıyordu ama 2 gündür epey azaldı. Çok hafif bulantı hissediyorum. Yorgunluk var bi de. Keseyi görmüştüm tam 5 te. Ama göğüs hassasiyeti azalınca korktum. Böyle olan var mı? Yolunda mıdır herşey

İlk çocuğunuz kaç yaşında acaba? İkinci gebelikte zorlanıyor musunuz? Benimkiler daha 1.5 yaşındalar. İlk gebeliğimde yatak döşek haldeydim. Bu sefer biraz daha dirençliyim ama çocuklarımla ilgilenmekte zorluk yaşıyorum. Evde annem yardımcı oluyor Allah'tan.
maşallah allah bağışlasın ikiz çocuklarınız mı var

Herkese merahaba 🌸 7+0 olduk bizee bugün. Geçenlerde kan ve idrar sonuçlarım çıktı. İdrarda enfeksiyon göründü. Başlangıç gibi az olduğundan doktorum ilçaç vs başlamadı. Var mı acaba yaşayan tavsiye vericek olacak? Birdahaki randevum da 10 +6 olacağız inşallah ozaman tekrar bakacağız :/
Merhaba. Benim de idrarda lökosit +2 çıktı yani az miktarda enf. Ama doktor ilerlememesi için tek seferlik antibiyotik içerikli bir toz verdi suya karıştırıp içtim ve meğer karnım enfeksiyondan dolayı ağrıyormuş onu içince baya azaldı. Dün kontrolüm vardı ikinci defa monurol verecekti ben de cranberry özü falan içsem olur mu dedim o da monurol yerine bellavie woman diye bir probiyotik+cranberry takviyesi verdi. Yani aslında ilk verdiği ilaçta sorunu çözdü ama tekrarlamaması için ikinciyi verdi. Siz de isterseniz bu konunun üzerine düşün kendi kendine geçmiyor idrar yolu enfeksiyonu

Merhaba hayırlı olsun 🌸 ben de 5+1im. Dün doktorum idrar kültürü istedi, bazı enfeksiyonlar erken doğum, düşük gibi risklere sebep olabiliyormuş. Eğer bunlar çıkarsa ilaç kullanmamız lazım dedi. Bunu bilmiyordum. Henüz sonuçlarım çıkmadı, çıktığında buraya da yazarım. Doktorunuz risk görmemiş demek ki, korkmayın 🌸
Bu arada hic sikayetim yok ama dedim, evet bazi enfeksiyonlar belirti vermez her turlu bakilmali dedi

Kızlar 5+6 yım. Göğüslerim biraz dolgun gibiydi ucu arada sızlıyordu ama 2 gündür epey azaldı. Çok hafif bulantı hissediyorum. Yorgunluk var bi de. Keseyi görmüştüm tam 5 te. Ama göğüs hassasiyeti azalınca korktum. Böyle olan var mı? Yolunda mıdır herşey
Evet benim de gogus hassasiyetim cok dalgali, geliyor gidiyor korkmayin 🥰 dun doktordayim, bir sorun olmadigini soyledi

Kızlar bugün 7+2 haftalık oldu bebiş. Ancak ben de koyu renkli bir akıntı durumu var, dün sabah ve bu sabah çok az oldu devamı gelmedi. Endişelenmeli miyim?

Merhaba. Benim de idrarda lökosit +2 çıktı yani az miktarda enf. Ama doktor ilerlememesi için tek seferlik antibiyotik içerikli bir toz verdi suya karıştırıp içtim ve meğer karnım enfeksiyondan dolayı ağrıyormuş onu içince baya azaldı. Dün kontrolüm vardı ikinci defa monurol verecekti ben de cranberry özü falan içsem olur mu dedim o da monurol yerine bellavie woman diye bir probiyotik+cranberry takviyesi verdi. Yani aslında ilk verdiği ilaçta sorunu çözdü ama tekrarlamaması için ikinciyi verdi. Siz de isterseniz bu konunun üzerine düşün kendi kendine geçmiyor idrar yolu enfeksiyonu
Benim doktorum da günde 2 2,5 lt su içmemi ve hijyene dikkat etmem dışında bşy önermedi. Ben birde günlük ped kullanıuordum onu kullanmamamı söyledi. Bende ağrı sızı yanma vs hiç bşy yok sadece hafif sarımsı bi akıntım oluyor ama gözlemlerime göre azaldı. Benim değerim 8 çıkmıştı. En iyisi bu hafta tekrar kültür vereyim. Randevuma nerrdeyse 1 ay var çünkü çok zaman girmesin araya. Teşekkür ediyorum 🤗

Benim doktorum da günde 2 2,5 lt su içmemi ve hijyene dikkat etmem dışında bşy önermedi. Ben birde günlük ped kullanıuordum onu kullanmamamı söyledi. Bende ağrı sızı yanma vs hiç bşy yok sadece hafif sarımsı bi akıntım oluyor ama gözlemlerime göre azaldı. Benim değerim 8 çıkmıştı. En iyisi bu hafta tekrar kültür vereyim. Randevuma nerrdeyse 1 ay var çünkü çok zaman girmesin araya. Teşekkür ediyorum 🤗
Evet ben geçen sene de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim çok şiddetliydi. Bunda var mı yok mu anlamamıştım herhangi bir sıkıntı yoktu. Karnım da hamilelik belirtisi zannediyordum. Hala var karın ağrım ama ilacı içtiğim günün ertesi gününden itibaren çok azaldı

Selam kızlar hastaneden yazıyorum bugün yatışımı yaptılar kusma bulantı 3 gündür tek lokma bişey yemedim sabahta kötüleşince gözümü hastanede açtım bana dua edermisiniz lütfen 🙏
Çok geçmiş olsun 🥺 Dün gece de bana serum takıldı ve bitmesine yakın baygınlık geçirdim. Tansiyonum 9-6 çıktı ama gündüzünde normaldi. İlk defa böyle bir şey yaşadım ellerim bacaklarım tamamen hissizleşti

Çok geçmiş olsun 🥺 Dün gece de bana serum takıldı ve bitmesine yakın baygınlık geçirdim. Tansiyonum 9-6 çıktı ama gündüzünde normaldi. İlk defa böyle bir şey yaşadım ellerim bacaklarım tamamen hissizleşti
Geçmiş olsun canım aynı bendede tansiyon yerlerde sadece su içiyorum onuda 5 dakika sonra geri çəkarıyorum çok kötüyüm

Back
X