• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet çok can sıkıcı ara ara benden de geliyor her seferinde soruyorum doktora korkmana gerek yok kahverengi beklemiş kan kırmızı olmadığı sürece dikkate alma onemseme diyor ama gördükçe de can sıkıyor
Evet banada aynı şeyi diyor, kırmızı değilse ve ağrın yoksa endişelenme diye. Bende her seferinde yazıp her hafta kontrole gidiyorum kadın bıktı benden 😂

bence haber ver de yanlıslıkla senı cıkarmayı düşünürlerse vazgeçerler :D çünkü hamile birinin işten cıkarılması yasak diye biliyorum istersen bir araştır.
O yalnızca hamilelik nedeniyle işten çıkarma yapıyorlarsa geçerli canım. Başka bir sebepten çıkarabilirler işte performans düşğklüğü, personel fazlalığı gibi şeyleri sebep gösterebilirler. Eğer sevilen bir personelsen bence biraz daha geçsin öyle söyle

Kızlar benimde lekelenmelerim devam ediyor ya çok yoğun değil ama her gün 1-2 sefer mutlaka kahverengi geliyor, bebekte gayet iyi doktora da ne zaman yazsam kahverengi ise sıkıntı yok ilaçlarını içiyorsun zaten diyor ama benim çok moralim bozuluyor
Progestan vermedi mi canım benimde aynı şekildeydi progestan verdi fitil olarak 13.hafaya kadar kullan dedi 5 tüpde iğne yazdı onu bitirdik fitille devam ediyorum kanama kesildi

Evet bunu ben de duymuştum ama bir arkadaşım da dedi ki şirket küçülmeye gittiğini kanıtlarsa çıkarabilir. Emin olamadım 🥲 ekim ayında da çıkarmalar bitecekmiş, en azından 1 ay daha bekleyeyim dedim o yüzden
Bence hiç söylemekte acele etmeyin. Ben ilk gebeligimde 15-16 haftalıkken söyledim. Bence erken öğrenmelerine hiç gerek yok. Bir şey deme hakları da yok. 12 hafta olana kadar zaten hamilelik netlesmiyor diye kimse söylemiyor. Erken davranıp da strese girmeyin.

Sevgili anne adayları ben de bir konuda çok sıkıntılıyım ve araştırmaktan artık üye olup sizlere danışmak istedim.

Sat:23 temmuz
Ovülasyon:10.08
1. Hcg: 21.08-156
2. Hcg: 29.08 -2065

Bugün Son adet tarihime göre: 9+2
Ovülasyona göre: 7+2 hamileyim

Birkaç kez doktora gittim sadece kese göründü. 6+5 (26 ekimde) doktora gittiğimde bebek var büyümeye başlamış 10 gün sonra gel dedi
Bu kadar geç kalp sesini duyan varmı? Herkes 6. Haftada duyduğunu söylüyor.

*ovülasyondan %100 eminim doktor kontrolünde yumurtan çatlamış 24 saati değerlendirin dedi.

Zaman geçmiyor pazartesi kontrolde duyabilirim değilmi?

Sevgili anne adayları ben de bir konuda çok sıkıntılıyım ve araştırmaktan artık üye olup sizlere danışmak istedim.

Birkaç kez doktora gittim sadece kese göründü. 6+5 (26 ekimde) doktora gittiğimde bebek var büyümeye başlamış 10 gün sonra gel dedi

*ovülasyondan %100 eminim doktor kontrolünde yumurtan çatlamış 24 saati değerlendirin dedi.

Merhaba burda hiç kimse hekim değil ve sormuş olduğunuz soru tamamen uzmanca degerlendirilmesi gereken bir soru ama anladığım ovulasyona göre bile 8.haftanin içindesiniz sanki artık duyulması gereken bir hafta ama dediğim gibi fikir diyorsunuz diye yazıyorum yoksa asla kimse bilemez hiç panik yapmayın ben yerinizde olsam iyi bir özel hastaneye bir kez olsun gider bir daha baktiriri ve fikir alırdım

bence 5 aya kadarda söylemezsen neden söylemedin diye kimsenin hesap sormaya hakkı yok. sorana da çevremde olumsuz deneyimler vardı bütün riskler ortadan kalkınca paylasmak istedim dersin. bu senin en dogal hakkın. neden 5.ay detaylı ultrasyon haftası oldugu için 16.haftadan sonra genelde 20.haftada detaylı randevusu vermeye baslıyorlar. 24. haftaya kadar sarkabiliyor istenmesede.
Evet en azindan 3 ay dolunca soylemis olurum 🙏🌸

Bence hiç söylemekte acele etmeyin. Ben ilk gebeligimde 15-16 haftalıkken söyledim. Bence erken öğrenmelerine hiç gerek yok. Bir şey deme hakları da yok. 12 hafta olana kadar zaten hamilelik netlesmiyor diye kimse söylemiyor. Erken davranıp da strese girmeyin.
Evet tam boyle dusunmustum, cok tesekkur ederim 🥰🌸

Hahahahah evet :KK70: birinin canı çekmesin diye bahsetmemiştim. :110: aslında baska sebzelerde var yeşilliği olan :D demek çok ipucu vermişim hemen anlasıldı. ama eşimin maydanoz sanma detayı önemliydi :KK70:
maalesef işte mesela o da zararlıymış şimdiye kadar bi yerde okumamıstım oysa.
Bende geçen hamilelğimde nerdeyse 1 kase kereviz salatası yedikten sonra zararlı olduğunu öğrenmiştim :)

Hanımlar merhaba bende burayı takip edenlerdenim inşallah mayıs annesi olacağım🥹 şu an 6+5im 5+0da keseyi gördük yeri konumu kese şekli falan güzelmiş doktor bir sorun yok dedi ama bebeği göremedik tabii 2 güne kontrolüm için pır pır ediyor görürüz dimi bebeği🥹
Ben de 6+3’üm, keseyi 4+6’da gördük; bu cumartesi bebek ve kalp atışı için gideceğiz inşallah 🙏 doktor keseyi görüp 2 hafta sonra gelin, hem bebek hem kalp atışı görme ihtimalimiz daha yüksek olur dedi. Yani inşallah yüksek ihtimalle görürsünüz 🥰🙏 bana da haber edin guzel haberi olur mu 🙏🌸

Ben de 6+3’üm, keseyi 4+6’da gördük; bu cumartesi bebek ve kalp atışı için gideceğiz inşallah 🙏 doktor keseyi görüp 2 hafta sonra gelin, hem bebek hem kalp atışı görme ihtimalimiz daha yüksek olur dedi. Yani inşallah yüksek ihtimalle görürsünüz 🥰🙏 bana da haber edin guzel haberi olur mu 🙏🌸
Canım benim çok teşekkür ederim hemen hemen aynı gidiyoruz inşallah sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza🩷🥹

çok geç duyulanlarda oluyor. o artık dr un cihazından mıdır dr kaynaklı mıdır bilemiyorum. ama baska bi dr a gidip farklı görüş almanız iyi olabilir.

O yalnızca hamilelik nedeniyle işten çıkarma yapıyorlarsa geçerli canım. Başka bir sebepten çıkarabilirler işte performans düşğklüğü, personel fazlalığı gibi şeyleri sebep gösterebilirler. Eğer sevilen bir personelsen bence biraz daha geçsin öyle söyle
baska bi kodla cıkartabıleceklerınıde sanmıyorum. ıs guvenlıgı ya da ık cılar konuyu daha ıyı bılıyorlar.

Back
X