• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili anne adayları ben de bir konuda çok sıkıntılıyım ve araştırmaktan artık üye olup sizlere danışmak istedim.

Sat:23 temmuz
Ovülasyon:10.08
1. Hcg: 21.08-156
2. Hcg: 29.08 -2065

Bugün Son adet tarihime göre: 9+2
Ovülasyona göre: 7+2 hamileyim

Birkaç kez doktora gittim sadece kese göründü. 6+5 (26 ekimde) doktora gittiğimde bebek var büyümeye başlamış 10 gün sonra gel dedi
Bu kadar geç kalp sesini duyan varmı? Herkes 6. Haftada duyduğunu söylüyor.

*ovülasyondan %100 eminim doktor kontrolünde yumurtan çatlamış 24 saati değerlendirin dedi.

Zaman geçmiyor pazartesi kontrolde duyabilirim değilmi?
Ovulasyondan 14 gün öncesini sat olarak yazıp haftanizi öyle hesaplayın. Sanırım 9+ haftada olmanız gerekli. Eğer döllenmeden eminseniz boş gebelik gibi duruyor. En geç 8. Haftada görünüyor bevyek ki o da geç döllenme olmuşsa.

Gerçekten çok güzel yazmışsınız. Bende şuan midem bulansın istemiyorum ama bulansa da varlığını bilsem de istiyorum çok garip
Benim hiç mide bulantım olmadı şimdiye kadar 9. Haftanın içindeyim, şişkinliğim oldu gaz sancısı çektim, kabız oldum, mide yanmam oldu, göğüslerim şişti ve aşırı hassaslaştı ve ilk öğrendiğimden beri kasık ağrım oldu sanırım şanslı gruptayım her belirtim var ama mide bulantım yok :)

Merhabalar şuan 6+3 teyim. hamileligimi ogrendigimde veya değerim 1862 di 4+5 haftalık ti 5+1 de doktora gittim hafta sonu araya girdiği için kesen gözüküyor 9ml boyutunda dediler 2 hafta sonra gel şuan gözükmüyor içinde daha yeni olduğu için belki kalp atışı var mı yok mu bakalım dediler ama sisteme yüksek riskili gebelik olarak girmişler randevu aldım 7+1 olduğum zaman gitmiş olucam yani kesede o süreçte gozukmemesi normal mi bir çok araştırma yaptım genellikle o haftalarda vajinal ultrasonla goruluyormus küçük olduğu. İçin ama benim gibi olanlar varsa beni de bı bilgilendirebilir mi inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder 🥹🩵🩷

Sizde de kabız yaptı mı kullanalı kendimi çok iyi hissediyorum ama kabız yaptı gibi hissediyorum. Bir de ekstra kan ilacı kullanıyor musunuz
Hem progestan iğne hem de ecoprin kullanıyorum ek olarak.
Ben de kabuzlık yapmadı, belki başka bir şey kabız yapıyordur sizi :/ Prebiyotik ve kefir için sabah ve gün içinde

Benim hiç mide bulantım olmadı şimdiye kadar 9. Haftanın içindeyim, şişkinliğim oldu gaz sancısı çektim, kabız oldum, mide yanmam oldu, göğüslerim şişti ve aşırı hassaslaştı ve ilk öğrendiğimden beri kasık ağrım oldu sanırım şanslı gruptayım her belirtim var ama mide bulantım yok :)
Benim diğer 2 gebeliğimde de oldu o yüzden bunda da olması gerekiyor gibi geliyor ondan bekliyorum sanırım bulansın diye 😀 evet ama şanslısınız çünkü bulantı hayat kalitesini ciddi anlamda düşürüyor

Merhabalar şuan 6+3 teyim. hamileligimi ogrendigimde veya değerim 1862 di 4+5 haftalık ti 5+1 de doktora gittim hafta sonu araya girdiği için kesen gözüküyor 9ml boyutunda dediler 2 hafta sonra gel şuan gözükmüyor içinde daha yeni olduğu için belki kalp atışı var mı yok mu bakalım dediler ama sisteme yüksek riskili gebelik olarak girmişler randevu aldım 7+1 olduğum zaman gitmiş olucam yani kesede o süreçte gozukmemesi normal mi bir çok araştırma yaptım genellikle o haftalarda vajinal ultrasonla goruluyormus küçük olduğu. İçin ama benim gibi olanlar varsa beni de bı bilgilendirebilir mi inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder 🥹🩵🩷
5 haftayken gittiğinde Kese 9 mm olduğu için ve gayet sağlıklı bence, daha kalp atışı görünmemiştir normal. 7. Haftada görünür hatta 6 da bile görünebilir daha erken gitmek istersen😊

Sevgili anne adayları ben de bir konuda çok sıkıntılıyım ve araştırmaktan artık üye olup sizlere danışmak istedim.

Sat:23 temmuz
Ovülasyon:10.08
1. Hcg: 21.08-156
2. Hcg: 29.08 -2065

Bugün Son adet tarihime göre: 9+2
Ovülasyona göre: 7+2 hamileyim

Birkaç kez doktora gittim sadece kese göründü. 6+5 (26 ekimde) doktora gittiğimde bebek var büyümeye başlamış 10 gün sonra gel dedi
Bu kadar geç kalp sesini duyan varmı? Herkes 6. Haftada duyduğunu söylüyor.

*ovülasyondan %100 eminim doktor kontrolünde yumurtan çatlamış 24 saati değerlendirin dedi.

Zaman geçmiyor pazartesi kontrolde duyabilirim değilmi?
Ben 7+4 de duymuştum. 6+2 de gittiğimde doktor bebeğe ait yapılar var demişti sadece. O yüzden geç değil. 8.haftada duyanlar da var kalp atışını.

Ben 7+4 de duymuştum. 6+2 de gittiğimde doktor bebeğe ait yapılar var demişti sadece. O yüzden geç değil. 8.haftada duyanlar da var kalp atışını.
Sahi mi? Çok teşekkür ederim zaman ayırdınız.. İçim rahatladı sayenizde.
Ne kadar konudan uzak kalmak istesem de yapamıyorum. En az 6 doktora göründüm. Bu stresle bu süreç nasıl ilerleyecek çok endişeliyim. :(

Sahi mi? Çok teşekkür ederim zaman ayırdınız.. İçim rahatladı sayenizde.
Ne kadar konudan uzak kalmak istesem de yapamıyorum. En az 6 doktora göründüm. Bu stresle bu süreç nasıl ilerleyecek çok endişeliyim. :(
Ben de burda 6. Haftada kalp atışını duyanlar olduğunu okuyunca stres olmuştum. Ama herkesin hamileliği farklı. Doktorlardaki. Cihazlar farklı. O yüzden rahat olmaya çalış. Kalp atışını duyduktan sonra bile sürekli bebek iyi mi acaba diye düşünmeye başlıyorsun 🤣 her sürecü stresli sanırım. İdare etmeye çalışcaz.

Tabii ki bende cumartesi gidecektim ama dayanamadım valla
NihaliMercimek NihaliMercimek bugün kontrole gittim mercimek kadar göründü, uygulamaya göre 5+4 tü ama boyutuna göre doktor 4 haftalık geç döllenmiş muhtemelen dedi. çok şükür dış gebelik değil haftaya tekrar gideceğim sonraki hafta da kalp atışı duyulabilir dedi bakalım biraz rahatladım

Arkadaşlar bilginiz var mı ya kaç tane video izledim çözemedim bu Usg görüntüsüne göre ikizler tek yumurta mı iki yumurtadan mı olmuş.
Maşallah 😍😍😍🤲🏻🤲🏻 Peki kese boyutuna ne demişlerdi
Bende bu şekilde gördüm ama acile gittiğim için foto vermediler.kendi doktorumu bekliyorum,korkuyla🥲
Beni muayne eden doktor iki kese var demişti sizinde iki kese görünüyor sanırım.tek yumurta ikizi tek kesede oluyor diye biliyorum

Kızlar Lekelenmeler bi gün var bi gün yok kahverengiydi. Bugün hafif açık pembe oldu lekelenme olduğunda da genelde daha çok ağrım oluyo kasık ve bel.. miktarlar genelde hep az. hep bi kalbim ağzımda ya ne zor bi süreçmiş bu böyle progestan yazmıstı doktor ama artarsa yada kırmızıya dönerse kullan demişti bugün yazdım bakalım cevap bekliyorum ona göre baslıcam sanırım kontrole mi gitmeli miyim yada kafan karmasık valla 😔😔😔
Merhaba şuan ne durumdasınız? Benimde iki gündür kahve leke geliyor ama ya damla şeklinde yada çok ara sıra peçeten ile sildikçe.Sanırım fitil ile dışarıya gelen bi leke.
Doktoruma sordum fitili 3 yapalım,kahverengi leke korktuğumuz bir durum degil dedi

Back
X