• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birşey soracağım kanda demir değerinize baktı mı doktorunuz? Benimki kan tahlili istedi yaptırdım ama demire bakılmamış . Birde aşırı şişkinlik ve hazımsızlık yaşıyorum ne yesem mideme oturuyor sanki. Yaşayan var mı bu durumu? Şuan 7+3 teyim
Ay o şişkinlik ve hazımsızlık beni mahvetti ne yesem taş gibi midemde ve o kadar rahatsız ediyor ki normaldir inşallah

Kızlar selam doktora gitmeden tam gruba yazmak istemedim bugün ilk ultrason muayenesi oldum 8+5 günlüğüm haftamla uyumlu kalp atışınıda duydum çok şükür ek olarak doktor bugün benden smear testi aldı tansiyon ve kiloma baktı 17 sinden sonra fetal dna için kan verebileceğimi söyledi Bebiş 1.95 cm olmuş her şey yolunda olduğunu söyledi ve iştahsızlık olduğunu söyledim çok normal bebek senden 3. Ayından sonra beslenmeye başlayacak dedi kabızlık vardı onu söyledim hareket et bol bol ve su iç dedi . Birde çoğumuzun ilk gebeliği ben bebek için küçük bi anı defteri yapmayı planlıyorum günlük gibi büyüğünde okuması için belki Sizede fikir olur

Ay o şişkinlik ve hazımsızlık beni mahvetti ne yesem taş gibi midemde ve o kadar rahatsız ediyor ki normaldir inşallah
Bende yaşadım canım vücudum aşırı şişti midemden oturamıyor rahat nefes bile alamıyordum hatta 1 hafta içinde ödemden dolayı 6 kilo fazlam çıktı tuzlu ve yağlı şeyleri kestim haftada 3 gün 1 saat yürüyorum 2 kilo verdim bu hafta ama geçiyor dedi doktor

Bende tam gaz şikayetlerini okuyordum uygulamadan 😂 Belki size de faydası olur kızlar🌸
Screenshot_2025-10-02-10-10-44-228_app.elika.webp

Kızlar selam doktora gitmeden tam gruba yazmak istemedim bugün ilk ultrason muayenesi oldum 8+5 günlüğüm haftamla uyumlu kalp atışınıda duydum çok şükür ek olarak doktor bugün benden smear testi aldı tansiyon ve kiloma baktı 17 sinden sonra fetal dna için kan verebileceğimi söyledi Bebiş 1.95 cm olmuş her şey yolunda olduğunu söyledi ve iştahsızlık olduğunu söyledim çok normal bebek senden 3. Ayından sonra beslenmeye başlayacak dedi kabızlık vardı onu söyledim hareket et bol bol ve su iç dedi . Birde çoğumuzun ilk gebeliği ben bebek için küçük bi anı defteri yapmayı planlıyorum günlük gibi büyüğünde okuması için belki Sizede fikir olur
Ben her hafta karnımı çekmeye başladım 😂 Birde ultrason fotoğraflarını ve benim fotoğrafları çıkartıp yan yana koymayı düşünüyorum defterde. Yalnız şuan için uygun bir defter bulamadım. Telli defterleri sevmiyorum teller zaman içinde deforme oluyor. İyi bir anı defteri bulursanız linkini ya da ismini atabilir misiniz acaba? 🌸🥰

7. haftadayım. Çalışıyorum sabahları yataktan kalkamıyorum mide bulantısından😔 Tansiyonum oynuyor sanki mutfağa giremiyorum birşeyi birkere yiyince tiksinme geliyor. Sürekli ağlama modundayım. Yârın kalp atışı için doktora gideceğim acaba birde bulantı için ilaç istemelimiyim işe yarıyor mu kızlar bebeğe zararı olur mu?

Birde ne zaman normale döneceğim ya ev sevdiğim şeylerden tiksinir oldum😢

Ben her hafta karnımı çekmeye başladım 😂 Birde ultrason fotoğraflarını ve benim fotoğrafları çıkartıp yan yana koymayı düşünüyorum defterde. Yalnız şuan için uygun bir defter bulamadım. Telli defterleri sevmiyorum teller zaman içinde deforme oluyor. İyi bir anı defteri bulursanız linkini ya da ismini atabilir misiniz acaba? 🌸🥰
Yeti kitap bebek günlüğüne bi bak istersen içeriği iyi gibi duruyor

Kızlar bir şey soracağım devlete mi gidiyorsunuz özele mi tek bir doktora mı bağlı kalıyorsunuz farklı doktorlara mı gidiyorsunuz
Tek doktora gidiyorum şu an özele . Devlet de olsa özel de olsa aynı doktora gitmek iyidir sürecin daha düzenli takip edilmesi açısından . Ben de merak ediyorum özellere giden arkadaşlar muayene ücretleri nasıl sizlerde? Doğum için merak edip fiyat alan oldu mu ?

Tek doktora gidiyorum şu an özele . Devlet de olsa özel de olsa aynı doktora gitmek iyidir sürecin daha düzenli takip edilmesi açısından . Ben de merak ediyorum özellere giden arkadaşlar muayene ücretleri nasıl sizlerde? Doğum için merak edip fiyat alan oldu mu ?
2000 tl özel muayene ücreti sigortam da doğumu karşılamıyormuş hazırlıksız oldu biraz. Tek doktora gidiyorum kafamı kurcalayan bir durum olmadıkça devam ederim. Doğumu sormadım benim ilk doğum doktorum başka şehirde ona gitmek istiyorum tekrar ama 2-3 saat uzakta olmayacak gibi. Sağlıcakla son haftalara gelelim de geridi hallolur

Merhabalar şuan 6+3 teyim. hamileligimi ogrendigimde veya değerim 1862 di 4+5 haftalık ti 5+1 de doktora gittim hafta sonu araya girdiği için kesen gözüküyor 9ml boyutunda dediler 2 hafta sonra gel şuan gözükmüyor içinde daha yeni olduğu için belki kalp atışı var mı yok mu bakalım dediler ama sisteme yüksek riskili gebelik olarak girmişler randevu aldım 7+1 olduğum zaman gitmiş olucam yani kesede o süreçte gozukmemesi normal mi bir çok araştırma yaptım genellikle o haftalarda vajinal ultrasonla goruluyormus küçük olduğu. İçin ama benim gibi olanlar varsa beni de bı bilgilendirebilir mi inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder 🥹🩵🩷
Son adete göre 6+4 de gittim doktora kese var dedi bebeği görmedi normal mi dedim normal dedi haftaya gel dedi ama bende geç yumurtlama oldu onun da etkisi olabilir

Kızlar 6+4üm Dün gece peçeteyle silerken farkettim sarımtırak uzayan akıntım vardı bugün devamı gelmedi gebeliğin başından beri progestan fitil oksapar Duphaston kullanıyorum endişelenmeli miyim bir de dün fitil günde 3 tü ikinci dozu unutup unutmadığımdan eminndeğilim normalde silince peçeteye fitil geliyordu unutmuş olma ihtimalim var gece fitilimi koydum yattım bugün birşey yok ama korku inanılmaz. Yanma kaşıntı koku yok başına gelen var mı

2000 tl özel muayene ücreti sigortam da doğumu karşılamıyormuş hazırlıksız oldu biraz. Tek doktora gidiyorum kafamı kurcalayan bir durum olmadıkça devam ederim. Doğumu sormadım benim ilk doğum doktorum başka şehirde ona gitmek istiyorum tekrar ama 2-3 saat uzakta olmayacak gibi. Sağlıcakla son haftalara gelelim de geridi hallolur
Her gittiğinizdemi 2000 TL veriyorsunuz kontrolde filan

Bizim burda benim doktor 1900 ₺ doğum ücretini düşünemiyorum 😁

Ben henüz kese ve kalp atışı duymadım. 8.haftada gideceğim ama mdie bulantım başladı. Bi yerde okumuştum bebeğin kalbi atmaya başlayınca eğer olacaksa bulantı da başlarmış. Ki diğer gebeliklerümde öyle oldu. İnşallah öyledir 🐣

3.250 tl özel doğum doktoru muayene ücreti. Samsun’un en meşhur doktorlarından sadece birinin ücreti bu. Hastanede doğum paketleri şu an 90.000-100.000 arası başlıyor.

Back
X