• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bacağını enine ve boyuna gözünle üç e böl ortada kalan dış yan kısma yapabilirsin.gecmis olsun
Teşekkürler🙏
Ben kullanıyorum ama hep göbekten yaptım.Dün muayenem vardı keşke doktora sorsaydım.göbeğimde yer kalmadı
Bacaktan koldan hiç denemedim 🤷‍♀️
Şuan eşim kolundan yapıyor. Göbeğe göre bilmiyorum daha az acıyor. Ama insan koluna kendi yaapabilir mi bilmiyorum

Selam bende Amerikadayım bende 2 gün önce gittim sen yine erken gitmişsin ben 8+4 de ilk randevuya girdim bu ayın 17 sinde fetal dna için kan vereceğim
Benim çok az bi lekelenmem oldu korktum ve tüp bebekle hamile kaldım bunu söyleyince gel hemen dedi. Detaylı baya güzel baktı yoksa normalde 8. Haftada bakıyorlarmış ama tüp bebek vs olunca daha bi dikkat ediliyormuş

Hanımlar acil yardıma ihtiyacım 11 eylülde aşılama oldum 3+5 günlük olması gerekiyor 1 haftadır kahve dun ise kırmızı akintim oldu baya halada az az devam ediyor .Arastirma hast.acile gittik bthcg değerim 4000 ama vajinap usg ile kese göremediler dış gebelik dediler hiçbir ağrım sızım yok imza verip çıktım iyimi yaptım bilmiyorum

Kanama bende de var bu gün 7. Gün progestan iğne kullanıyorum aynı zamanda fitil olarakta kullanıyorum doktoruna danış inşallah sıkıntısız kucağına almak nasip olur kanamalar gerçekten korkulu rüya
Malesef öyle, gece baya zor geçti. Yarın gideceğim doktora bakalım artık. Allah hepimize sağ salim nasip etsin

Hanımlar acil yardıma ihtiyacım 11 eylülde aşılama oldum 3+5 günlük olması gerekiyor 1 haftadır kahve dun ise kırmızı akintim oldu baya halada az az devam ediyor .Arastirma hast.acile gittik bthcg değerim 4000 ama vajinap usg ile kese göremediler dış gebelik dediler hiçbir ağrım sızım yok imza verip çıktım iyimi yaptım bilmiyorum
Bir doktora daha görünün artık onların ehil olduğu bir alan ne denirse ona göre çünkü değeriniz arttıkça dış gebelikte tehlikeli diye biliyorum ,çok geçmiş olsun

Başka bir doktora daha gidip vajinal ultrason ile baktırın. Eğer kese görülmezse ki bu değerlerle görülmesi gerekirdi, tuplerinize bakılması lazım.
Tüpte oluşursa çok büyük risk olur. Sık sık kontrol edilmeli. Beta hcgnizi de takibe devam edin dış gebelikte değer de artama ve azalma şeklinde ilerliyor bir de kanama oluyor.
Belki de normal bir gebelik olur hiç belli olmaz.

Benimde kahverengi kırmızı kanamam oluyordu ağrım yoktu ve betam güzel artmasına rağmen dış gebelikti . İhmal etmeyin lütfen değer yükseldikçe daha tehlikeli oluyor

Kızlar 9+1 olduk bugün ama 5. Haftadan beri akıntı vardı. Geçen haftaya kadar normaldi ama artık hem yoğunluğu arttı hem de rengi değişti. Zalain krem ve Donaxyl fitil kullanan var mı? Doktorum bunu vermişti 2 hafta önce. Ben geçer diye sadece zalain kremi kullandım ama geçirmedi kesinlikle. Fitile başlasam mi emin olamıyorum korkuyorum önceden de kaybım olduğu için. :(

Kızlar 9+1 olduk bugün ama 5. Haftadan beri akıntı vardı. Geçen haftaya kadar normaldi ama artık hem yoğunluğu arttı hem de rengi değişti. Zalain krem ve Donaxyl fitil kullanan var mı? Doktorum bunu vermişti 2 hafta önce. Ben geçer diye sadece zalain kremi kullandım ama geçirmedi kesinlikle. Fitile başlasam mi emin olamıyorum korkuyorum önceden de kaybım olduğu için. :(
Doktor kullanın dediyse keşke kullansaydınız fitili

Ben dogum paketi yaptırdım. 2. ay testlerini devlette yaptırdım. Dogum paketi ücretimden 1. ve 2. ayı düştüler bu sebepten cok daha karlı duruma geçtim. Eger 2. ay testleri devlette yaptırabilirseniz sizin için daha avantajlı olur. Zaten sadece kan testine bakılıyor :)
merhaba hangi hastanede yaptırdınız ücretler nasıl

Kızlar 7. Haftadayım, doktor genetik birimiyle görüşüp taşıyıcılık testi hakkında bilgi almamı önerdi, ben gebelerime yapılmasını öneriyorum dedi. Sizden hep fetal dna testi duydum ama bu farklı bir test sanırım. Yarın arayıp bilgi alacağım, taşıyıcılık testi yaptıran var mı aranızda?

Back
X