• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar hamileyken ya da değilken over torsiyon ameliyatı olan var mı , Şuan acil ameliyat olmam gerekiyor ama 8+3 haftalık hamileyim. Karar vermem gerekiyor
Bir tanıdığım acil ameliyata alınmıştı 7-8 yıl önce. Şimdi 6-7 aylık oğlu var. O zaman çok risklerden bahsetmişlerdi ama sıkıntı yaşamadı. Tabi hamileyken bilmiyorum ama eminim bir çözümü vardır. Çok kolaylıkla geçsin inşallah 🌸

Valla benim burada doğum yapan arkadaşım çok hepsi çok memnunlar hatta Türkiye’de doğum yapıp ikinciyi burda yapan var çok çok memnunlar çok ilgililer çok kibarlar ben çok beğendim şimdilik :)
Evet 1 saatten uzun sürdü ilk muayene biz 15 dk felan sürer sanıyorduk smear testi felanda yaptı 2. Muayene ay Sonu 17 sindede fetal dna için kan testi vereceğim benim sürecim sizden bi tık önde aklınıza takılan bir şey olursa özeldende yazabilirsiniz yardımlaşmak isterim

Valla benim burada doğum yapan arkadaşım çok hepsi çok memnunlar hatta Türkiye’de doğum yapıp ikinciyi burda yapan var çok çok memnunlar çok ilgililer çok kibarlar ben çok beğendim şimdilik :)
Birde mesela sizin burada doğum yapan arkadaşlarınız varmış benim tanıdığım çok yok bebek arabası en iyi marka hangisi mesela bilmiyorum beşik içinde öyle çok erken tabi bunlar için ama aklımda hiç bi marka yok

Merhabalar tüp bebek ile tek embriyo tek yumurta ikizi ile aranizdayim 😅 benim gibi tek yumurta ikizi bekleyen var mı aramizda? 🤗
En çok korktuğun durumdu benim bu olay 😁 tek transfer olup embriyonun ikiye hatta üçe bölünmesi 🤣 maşallah 🧿 olsaydı da başım üstüne tabi ☺️ Ben de tek transfer tek kese ☺️ Hayırlı olsun inşallah

En çok korktuğun durumdu benim bu olay 😁 tek transfer olup embriyonun ikiye hatta üçe bölünmesi 🤣 maşallah 🧿 olsaydı da başım üstüne tabi ☺️ Ben de tek transfer tek kese ☺️ Hayırlı olsun inşallah
Benim de korktugum ve basima gelmeyeceğini dusundugum durumdu. Tabi artik basim ustune ama biraz tepe taklak oldum tabi 😅

Ben çalıştığım için cumartesileri gitmeyi planlıyorum muayenelere bülent hocanın hiç cmt günü gözükmüyor muayenesi :( çok övüyorlar ama. Müjde hocayı düşünüyorum bilginiz varmı 🤔

En çok korktuğun durumdu benim bu olay 😁 tek transfer olup embriyonun ikiye hatta üçe bölünmesi 🤣 maşallah 🧿 olsaydı da başım üstüne tabi ☺️ Ben de tek transfer tek kese ☺️ Hayırlı olsun inşallatcaba kese
Siz transferden kaç gün sonra gördünüz acaba keseyi 😊 doktor bana 18 ekimde ultrason randevusu verdi. 24 eylülde transfer oldumda çok heycanlıyız hemen görmek istiyoruz 😂

Kızlar aranızda konuşanlar oldu biliyorum ama Ankara'da özel hastaneden doğum paketi alanlar var mı? Kaça anlaştınız acaba?

Siz transferden kaç gün sonra gördünüz acaba keseyi 😊 doktor bana 18 ekimde ultrason randevusu verdi. 24 eylülde transfer oldumda çok heycanlıyız hemen görmek istiyoruz 😂
Merhaba ben 6 eylulde tek transfer oldum 25 eylulde keseyi gorduk cok kısık kalp atimi duyduk 2 ekimde kalp atimi duyduk 6 ekimde baska doktora gittigimde ikinci bebegi gorduk. 2 ekimde gercekten kesede tek bebek gorunuyordu net bir sekilde dun o yuzden cok buyuk sok olduk ikisinin de kalp atimi vardi 6+2 birbiriyle uyumluydu

Merhabalar Antalya'da özel hastaneden doğum paketi alanlar var mı? Tavsiye ettiğiniz hastane ve doktor varsa bilgi verir misiniz:KK36:

Back
X