• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar iyi akşamlar ben birşeyi sizlere sormak istiyorum. Etraftan duyuyorum ama pek bilgim yok yarın 8. haftadayım ve bi kaç hafta sonra bazı testleri yaptırmam gerekiyor sanırım. Mesela;
İkili test
Dörtlü test
Fetal Dna
Sonra 28. haftadaki detaylı ultrrason
Hangilerini kesinlikle yaptırmak gerekiyor hangilerini yaptırmasakta olur? Çevreden mesela şöyle duydum ikili test yaptırmadım dedi bir arkadaşım ama istersek yaptırmayacağımız bir testmi bu nasıl oluyor?
En doğrusunu yapmak istiyorum o yüzden sormak istedim☺️

Tabloda paylaşmıştım aslında 😊 kız hissediyordum devamlı da ekşi elma yiyorum midemi bastırması için ama sonuç erkek olduğunu öğrendim 🥰🩵
Sağlıkla gelsin minik oğlunuz 🧿
Ben de bugün 9+4 üm dontorum nipt testi için 30 ekime tarih verdi 3 hafta sonra yaptıracağız inşallah sonuçlar temiz gelir. Cinsiyet için de çok heyecanlıyız ✨

Ya ben de 7+3 teyim ilk 5 6 haftalarda halsizlik uyku göğüs ağrısı falan oluyordu bu hafta o da gitti enerjim yüksek bulantı vs hiç bi şey yok sadece ayakta çalıştığım için ara ara kasık ağrısı.. haliyle tedirgin oluyorum bi şey mi oldu acaba diye hep gidip kontrol ettiresim geliyor :( bebişlerimizi hissettiğimiz zamanlara gelsek de içimiz rahatlasa
Aynen öyle şuan birşey hissetmediğimiz için tedirgin oluyoruz ve sürekli doktora gitmek istiyoruz😅 ilk trimester çok yavaş geçiyor

Kızlar sizleri okudukça tedirgin oluyorum. Çünkü ben de mide bulantısı, halsizlik, hassasiyet, ağrı vs. Hiçbir belirti yok. Bi bazen garip şişkinlik hissediyorum o kadar. Çalıştığım için se bu kadar kebdimi dinleyip uzanma dinlenme fırsatım da olmuyor açıkçası, normal mi bu kadar belirtisiz olması?
Benim de aynen senin gibi. Bunda bi sorun yok doktor da öyle söyledi ve araştırdığım her kaynak bi sorun olmadığını her bünyenin hamileliğe farklı tepki gösterdiğini söyledi oyüzden hiç canını sıkma. Benim belirtim olmadığı halde psikolojik olarak sürekli dinleniyorum yatıyorum😅😅

Arkadaşlar iyi akşamlar ben birşeyi sizlere sormak istiyorum. Etraftan duyuyorum ama pek bilgim yok yarın 8. haftadayım ve bi kaç hafta sonra bazı testleri yaptırmam gerekiyor sanırım. Mesela;
İkili test
Dörtlü test
Fetal Dna
Sonra 28. haftadaki detaylı ultrrason
Hangilerini kesinlikle yaptırmak gerekiyor hangilerini yaptırmasakta olur? Çevreden mesela şöyle duydum ikili test yaptırmadım dedi bir arkadaşım ama istersek yaptırmayacağımız bir testmi bu nasıl oluyor?
En doğrusunu yapmak istiyorum o yüzden sormak istedim☺️
Edindigim bilgiye göre fetal dna yaptırmak yeterli oluyor :) ben de 8 haftasındayım, doktorum 10 haftasında fetal dna veriliyor ama bir hafta daha beklersen anne kanına bebek dna si daha iyi karışıyor daha net çıktı alırsın dedi. Fetal dna yapanlar da cevaplarsa mükemmel olur :)

Kızlar sizleri okudukça tedirgin oluyorum. Çünkü ben de mide bulantısı, halsizlik, hassasiyet, ağrı vs. Hiçbir belirti yok. Bi bazen garip şişkinlik hissediyorum o kadar. Çalıştığım için se bu kadar kebdimi dinleyip uzanma dinlenme fırsatım da olmuyor açıkçası, normal mi bu kadar belirtisiz olması?
Bende öyleyim öyle belirtilerim olmadı henüz bende çalışıyorum sanırım kendimizi dinlemeye vaktimizde yok :)

Öyle mi ne güzel ☺️ cinsiyeti test sonucunda iletmiyorlarmış sanırım dimi? Doktora bildiriyorlarmış sizin de öyle mi oldu. Birde nerede yaptırdınız bende 9.haftamdayım
Evet ancak biz doktordan rica ettik bize hemen söylensin diye meraktan çatlarım size ulaşıp öğreninceye kadar diye oda tamam yasal değil ama şirkete söyleyin izin veriyorum sonuç çıkınca cinsiyeti de söylesinler dedi benim doktor katalog verdi bu 2 şirket iyi bunlardan birine yaptırabilirsiniz dedi aradık o şekilde testi verdik

Kızlar dün benim aniden kanamam oldu
Ama öyle böyle değil bi anda bardaktan boşalmış gibi.Hayatımın şokunu yaşadım
Muayne ettiler kanama alanı var dediler
İğne yapıldı serum takıldı,kanama kesildi
12.haftaya kadar maalesef riskli
Her an her hamile de düşük olabilir dediler.
Bi gece kaldık hastanede şimdi evdeyiz.bebeklerin kalp atışında sıkıntı yoktu.Ama çok korkuyorum 😭 dün hasteneye nasıl girdim hatırlamıyorum
Ağlamaktan bayılacaktım.Kan o kadar fazla akıyordu ki.Sabah hastaneden çıkarken yine kan geldi,doktor muayne etti kanama alanı görünmüyor,dünki kanamadan kalanlar onları atıyor.Vajinanın içi çok geniş olduğu için kan birikintisi olur dedi.
Bol bol duaya ihtiyacımız var rabbim esirgesin
Sağ salim herkesin bebeğini anne babasına bağışlasın.😭
Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarı olmaz, annelerine sıkı sıkı tutunurlar 🩷

Back
X