- Konu Sahibi denizzehra
- #2.701
Bana 10+4 te vermemi istemiştim bugün öğrendimTablodaki cinsiyetler tahminleriymişhenüz öğrenen yok yani. Ama fetal dna testi yaptıranlar öğrenmiş olabilir. Kaçıncı haftada istiyorlar biliyor musunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana 10+4 te vermemi istemiştim bugün öğrendimTablodaki cinsiyetler tahminleriymişhenüz öğrenen yok yani. Ama fetal dna testi yaptıranlar öğrenmiş olabilir. Kaçıncı haftada istiyorlar biliyor musunuz?
Canım bilgilerini yazar mısınAy benim de 23 mayıs sağlıkla alalım kucağımıza inşallah:)
Canım cinsiyet ne oldu acaba paylaşmak istersen tabi kiBana 10+4 te vermemi istemiştim bugün öğrendim![]()
Tabloda paylaşmıştım aslındaCanım cinsiyet ne oldu acaba paylaşmak istersen tabi kiBirde çin takvimi doğru mu sence denedinmi?
![]()
Ay kusura bakmayın unuttum orayıTabloda paylaşmıştım aslındakız hissediyordum devamlı da ekşi elma yiyorum midemi bastırması için ama sonuç erkek olduğunu öğrendim
![]()
Çin takvimini denemedim nasıl olduğunu dahi bilmiyorumTabloda paylaşmıştım aslındakız hissediyordum devamlı da ekşi elma yiyorum midemi bastırması için ama sonuç erkek olduğunu öğrendim
![]()
Canımm hayırlı olsunn sonuçlarında güzel çıkmış ne güzel darısı bize inşşallah mayıs ayının ilk cinsiyeti geldi hadi bakalımTabloda paylaşmıştım aslındakız hissediyordum devamlı da ekşi elma yiyorum midemi bastırması için ama sonuç erkek olduğunu öğrendim
![]()
Sağlıkla gelsin minik oğlunuzTabloda paylaşmıştım aslındakız hissediyordum devamlı da ekşi elma yiyorum midemi bastırması için ama sonuç erkek olduğunu öğrendim
![]()
Öyle mi ne güzelBana 10+4 te vermemi istemiştim bugün öğrendim![]()
Aynen öyle şuan birşey hissetmediğimiz için tedirgin oluyoruz ve sürekli doktora gitmek istiyoruzYa ben de 7+3 teyim ilk 5 6 haftalarda halsizlik uyku göğüs ağrısı falan oluyordu bu hafta o da gitti enerjim yüksek bulantı vs hiç bi şey yok sadece ayakta çalıştığım için ara ara kasık ağrısı.. haliyle tedirgin oluyorum bi şey mi oldu acaba diye hep gidip kontrol ettiresim geliyorbebişlerimizi hissettiğimiz zamanlara gelsek de içimiz rahatlasa
Benim de aynen senin gibi. Bunda bi sorun yok doktor da öyle söyledi ve araştırdığım her kaynak bi sorun olmadığını her bünyenin hamileliğe farklı tepki gösterdiğini söyledi oyüzden hiç canını sıkma. Benim belirtim olmadığı halde psikolojik olarak sürekli dinleniyorum yatıyorumKızlar sizleri okudukça tedirgin oluyorum. Çünkü ben de mide bulantısı, halsizlik, hassasiyet, ağrı vs. Hiçbir belirti yok. Bi bazen garip şişkinlik hissediyorum o kadar. Çalıştığım için se bu kadar kebdimi dinleyip uzanma dinlenme fırsatım da olmuyor açıkçası, normal mi bu kadar belirtisiz olması?
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTabloda paylaşmıştım aslındakız hissediyordum devamlı da ekşi elma yiyorum midemi bastırması için ama sonuç erkek olduğunu öğrendim
![]()
TabiiCanım fetal dna hangi haftada yapılıyor bilgileri bizlede paylaşırmısın ben daha hiç konusmadım doktorla 9. Haftada kontrolum var o zaman sorcam
Bakalım fetal dna ile erken öğreneceğiz hemen yazarım buraya :)Kız annenin güzelliğini alır diyorlar ben de gerçekten almıştı. Yüzüm kocaman kahverengi lekelerle doluydu. Hatta geçmeyecek sanarak çok ağlamıştım
Ama ben de 25. Haftadan sonra olmuştu.
Edindigim bilgiye göre fetal dna yaptırmak yeterli oluyor :) ben de 8 haftasındayım, doktorum 10 haftasında fetal dna veriliyor ama bir hafta daha beklersen anne kanına bebek dna si daha iyi karışıyor daha net çıktı alırsın dedi. Fetal dna yapanlar da cevaplarsa mükemmel olur :)Arkadaşlar iyi akşamlar ben birşeyi sizlere sormak istiyorum. Etraftan duyuyorum ama pek bilgim yok yarın 8. haftadayım ve bi kaç hafta sonra bazı testleri yaptırmam gerekiyor sanırım. Mesela;
İkili test
Dörtlü test
Fetal Dna
Sonra 28. haftadaki detaylı ultrrason
Hangilerini kesinlikle yaptırmak gerekiyor hangilerini yaptırmasakta olur? Çevreden mesela şöyle duydum ikili test yaptırmadım dedi bir arkadaşım ama istersek yaptırmayacağımız bir testmi bu nasıl oluyor?
En doğrusunu yapmak istiyorum o yüzden sormak istedim![]()
Bende öyleyim öyle belirtilerim olmadı henüz bende çalışıyorum sanırım kendimizi dinlemeye vaktimizde yok :)Kızlar sizleri okudukça tedirgin oluyorum. Çünkü ben de mide bulantısı, halsizlik, hassasiyet, ağrı vs. Hiçbir belirti yok. Bi bazen garip şişkinlik hissediyorum o kadar. Çalıştığım için se bu kadar kebdimi dinleyip uzanma dinlenme fırsatım da olmuyor açıkçası, normal mi bu kadar belirtisiz olması?
Ben de çalışıyorum ama benim belirtilerim dinlemesem de gümbür gümbür. Herkesin süreci farklı.Bende öyleyim öyle belirtilerim olmadı henüz bende çalışıyorum sanırım kendimizi dinlemeye vaktimizde yok :)
Evet ancak biz doktordan rica ettik bize hemen söylensin diye meraktan çatlarım size ulaşıp öğreninceye kadar diye oda tamam yasal değil ama şirkete söyleyin izin veriyorum sonuç çıkınca cinsiyeti de söylesinler dedi benim doktor katalog verdi bu 2 şirket iyi bunlardan birine yaptırabilirsiniz dedi aradık o şekilde testi verdikÖyle mi ne güzelcinsiyeti test sonucunda iletmiyorlarmış sanırım dimi? Doktora bildiriyorlarmış sizin de öyle mi oldu. Birde nerede yaptırdınız bende 9.haftamdayım
Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarı olmaz, annelerine sıkı sıkı tutunurlarKızlar dün benim aniden kanamam oldu
Ama öyle böyle değil bi anda bardaktan boşalmış gibi.Hayatımın şokunu yaşadım
Muayne ettiler kanama alanı var dediler
İğne yapıldı serum takıldı,kanama kesildi
12.haftaya kadar maalesef riskli
Her an her hamile de düşük olabilir dediler.
Bi gece kaldık hastanede şimdi evdeyiz.bebeklerin kalp atışında sıkıntı yoktu.Ama çok korkuyorumdün hasteneye nasıl girdim hatırlamıyorum
Ağlamaktan bayılacaktım.Kan o kadar fazla akıyordu ki.Sabah hastaneden çıkarken yine kan geldi,doktor muayne etti kanama alanı görünmüyor,dünki kanamadan kalanlar onları atıyor.Vajinanın içi çok geniş olduğu için kan birikintisi olur dedi.
Bol bol duaya ihtiyacımız var rabbim esirgesin
Sağ salim herkesin bebeğini anne babasına bağışlasın.![]()