• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dışardan neler yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz? 🫣 Ben yemek yapamıyorum eşim evde olduğunda yapıyor zaten sadece çorba ya da sade patates gibi şeylerle besleniyorum sabahları da simit yiyorum. Bugün eşim mesaide yemek yapamiycam tavuk söyledim bi an gaza gelip. Yiyebilecek miyim onu da bilmiyorum ama... Zaten folik asiti de içmiyorum kaç gündür. Kendimi çok kötü hissediyorum daha şimdiden iyi bi anne değilmişim gibi 🥹 ama napim çok aç kalıyorum
İlk gebeliğimde evde yemek kokusuna tahammül edemiyordum. Zaten ben de pişiremiyordum. Dışardan gözleme, çorba, patates kızartması, lahmacun gibi şeyler söylüyordum. Tavuktan nefret ediyordum. Bu gebeliğimde de bire bir aynı. Yemekleri annem pişiriyor. Mecbur kokuya katlanıyorum. Ama asla yiyemiyorum. Bu akşam patates kızartması yedim mesela 😄

Kızlar dışardan neler yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz? 🫣 Ben yemek yapamıyorum eşim evde olduğunda yapıyor zaten sadece çorba ya da sade patates gibi şeylerle besleniyorum sabahları da simit yiyorum. Bugün eşim mesaide yemek yapamiycam tavuk söyledim bi an gaza gelip. Yiyebilecek miyim onu da bilmiyorum ama... Zaten folik asiti de içmiyorum kaç gündür. Kendimi çok kötü hissediyorum daha şimdiden iyi bi anne değilmişim gibi 🥹 ama napim çok aç kalıyorum
Dışardan çorba, döner ve kebap türleri yiyorum haftada bir onun dışında her şeyi kendim yapıyorum. Annem geldi kaldı bir hafta kendi tabağını bile götürmedi mutfağa hiçbir şey yaptırtmadım. Bazı hamişler çok mu şanslı çok mu şanssız mideleri bulandıkları için bilemiyorum.

İlk gebeliğimde evde yemek kokusuna tahammül edemiyordum. Zaten ben de pişiremiyordum. Dışardan gözleme, çorba, patates kızartması, lahmacun gibi şeyler söylüyordum. Tavuktan nefret ediyordum. Bu gebeliğimde de bire bir aynı. Yemekleri annem pişiriyor. Mecbur kokuya katlanıyorum. Ama asla yiyemiyorum. Bu akşam patates kızartması yedim mesela 😄
Ben de kaç gündür sadece çorba içiyordum hep aç yatıyordum bugün yiyebilecek gibi hissetmişken boşa gitsin istemedim 🤭

Dışardan çorba, döner ve kebap türleri yiyorum haftada bir onun dışında her şeyi kendim yapıyorum. Annem geldi kaldı bir hafta kendi tabağını bile götürmedi mutfağa hiçbir şey yaptırtmadım. Bazı hamişler çok mu şanslı çok mu şanssız mideleri bulandıkları için bilemiyorum.
Ah keşke midem bulanmasaydi da ben de kendim yemek yapıp yiyebilseydim 🥲 anneciğim yanımda olsa her şeyimi yapardı ama uzakta maalesef. Siz de azıcık nazlanin ama yormayın kendinizi çok

Çok kötü bir durum 😔 benim kanama alanım gözüktü 3 cm bir kanama alanı var kesenin altında.istirahat edip ilaca devam etmem söylendi
Keşke fitil olarak almanı tavsiye etselermiş aktif kanama alanı olduğunda fitil şeklinde yapmak daha etkili bunu birebir kendi doktorum söyledi benim de kanama alanım vardı 2 yerde sabah akşam düzenli fitil yaptım Allah'a şükür küçüldüler sonra doktor tek gece yapmamı söyledi bu arada kanama alanı varsa ilişki kesinlikle yasak bilgin olsun bunu da doktorum söyledi :)

Merhaba ne kadar ücreti testin?
Merhabalar ben intergen firmasına yaptırdım 11500 ödedik. Muayane olduğum özel hastanede 2'li taramanın fiyatı 6000 TL güvenilirliği olmayan bir teste o parayı vermektense biraz daha fazla verelim içimiz rahat etsin kafasında olduk eşimle 20.000 TL ye kadar fiyatlar çıkabiliyor fetalde ama yaptıkları işlemler aynı biz katalog karşılaştırarak karar verdik en geniş kapsamlı paketten aldık ona rağmen uygun geldi bize :)

denizzehra denizzehra canım tebrik ederim sonuçlarının iyi gelmesine çok sevindim ben de yarın kan veriyorum arkandan yetişiyorum İnşallah sağlıklı olsun bizimki de cinsiyeti şuan arka planda tutuyorum hissettiğim ve gönlümün yattığı bir şey var tabii ki ama önce sağlıklı olduğunu öğreneyim bakalım kese şekli, çin takvimi ve benim hissettiğim tutacak mı ☺️

Arkadaşlar merhaba,

Ben de fetal dna için veritas veya natera yaptırmak istiyorum ama bir iletişim numarası bulamadım. Bilen var mıdır? Bana mesaj olarak iletebilir mi ? 😊

Yani aslında şans değil de kader gibi :))

Back
X