- 12 Eylül 2025
- 16
- 27
- 3
- 34
- Konu Sahibi denizzehra
- #4.541
Genokshangi firmada yaptırmıştınız acaba fetal dna yı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genokshangi firmada yaptırmıştınız acaba fetal dna yı
12+0 bulantı ve kusma devam ediyor üstüne bir de mide ekşimesi başladı 2 gündür. Kendimi çok kötü hissediyorum depresyonda gibiyim bugün ben kendime bakamıyorum bu çocuğa nasıl bakacağım diye ağladımKızlar mide bulantınız ne durumda
Benim hafiflemişti ama yine arttı
Gün içinde sürekli midem bulanıyor yemek kokusu aldığım an kendimden geçiyorum
Su içtiğim an çıkarıyorum.O kadar berbat bi durum ki aç susuz bebekler nasıl gelişiyor canım çok sıkılıyor ne zaman geçecek bu? 11+2 oldum
Cuma kontrol günüm inşallah bi sorun yoktur.Mide bulantısı tekrar böyle artınca Aklıma neler geliyor dile dökmeye korkuyorum.
Eksiksiz katılıyorum ne yazdıysanız bütün düşüncelerimiz aynı12+0 bulantı ve kusma devam ediyor üstüne bir de mide ekşimesi başladı 2 gündür. Kendimi çok kötü hissediyorum depresyonda gibiyim bugün ben kendime bakamıyorum bu çocuğa nasıl bakacağım diye ağladım
Amin amin bu halimin geçici olduğunu düşünerek motive olmaya çalışıyorum ama bazen hiç geçmeyecek gibi geliyorEksiksiz katılıyorum ne yazdıysanız bütün düşüncelerimiz aynı
Bi kaç yıl bebek için hastaneyi ezberledim şuan kendimi sorguluyorum.Robotlaşmış bi hayat yaşıyorum ve beni çok zorluyor
Rabbim sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin gerçekten zor işler![]()
Doğumdan sonra bu halinizden kat ve kat daha güçlü olduğunuzu göreceksiniz. Bebek kendine bir şekilde baktırıyor. Hiç üzmeyin kendinizi12+0 bulantı ve kusma devam ediyor üstüne bir de mide ekşimesi başladı 2 gündür. Kendimi çok kötü hissediyorum depresyonda gibiyim bugün ben kendime bakamıyorum bu çocuğa nasıl bakacağım diye ağladım
Teşekkür ederim bunları duymaya ihtiyacım vardıDoğumdan sonra bu halinizden kat ve kat daha güçlü olduğunuzu göreceksiniz. Bebek kendine bir şekilde baktırıyor. Hiç üzmeyin kendinizi
Bende sıcak bakmıyorum da doktoruma soracağım. Senin doktorunun açıklaması gibi düşünüyorum bende eskisi gibi değil Herşey daha steril. O yüzden fikrini merak ettim doktorunun.Distopik Başkalarının kararlarını etkilemek istemem. Sonuçta doktorum da kendi düşüncelerini söyledi. Herkesin şartları farklı olabilir.
Benim Dr da muhtemelen bu yüzden önermesi ama boğmaca işi kafamı kurcaladi.ebe arkadaşım bogmacadan 5 Yenidoğan ölümü gerceklesti diyince aklım karıştı.Bende sıcak bakmıyorum da doktoruma soracağım. Senin doktorunun açıklaması gibi düşünüyorum bende eskisi gibi değil Herşey daha steril. O yüzden fikrini merak ettim doktorunun.![]()
Benim eski doktorum 10. Haftaya kadar alttan muayene etti ve rica etmemize rağmen eşimi içeri almadı, özel hastane bizimki de. Normali bu sanmıştım. Sonra içime sinmediği için doktor değiştirdim, yeni doktor karından baktı direkt ve daha ben içeri geçerken eşimi davet etti buyrun diye. Bence de tamamen doktor tercihi bu. Ama doktorlar da bizim tercihimiz, ben buna da takıldım değiştirdim kendimi rahat hissedemedim o doktorun yanında.
Teşekkürler yorumlarınız için. Üstten baktırıp eşimi isteyeceğim bendr adam da merak ediyor evladıSelam
Karından ultrasonla baktırabilirsiniz
Ben ilk defa tam 5 haftalıkken doktora gittim
O zamandan beri neredeyse her hafta gidiyorum ve hep karından bakılıyor
Sadece bebek küçükken bazı ultrasonlarda bebeği daha iyi görmek için idrar torbası dolu olsun isteniliyor
13.- 14. haftalardan sonra her ultrasonda idrar torbası dolu olmadan da çok rahat gözüküyor
Biz artık anneyiz, binevi pelerinsiz kahraman12+0 bulantı ve kusma devam ediyor üstüne bir de mide ekşimesi başladı 2 gündür. Kendimi çok kötü hissediyorum depresyonda gibiyim bugün ben kendime bakamıyorum bu çocuğa nasıl bakacağım diye ağladım
Kesinlikle doktor çok önemli güven vermesi lazım bizler zaten endişeliyiz sürekli. Anelik hissi yükleniyor sanırım ☺Yarın inşallah eşimde girsin istiyorumCanım birde ilk muayeneden beri eşimide aldı içeriye hatta eşime videosunu çekebilirsin dedi kalp atışının ekrandan dedi. Doktor gerçekten çok önemli hep derim
Ne zaman oldu bu? Hangi firmaya yaptırdınız ve ultrasonda bir anomali var mıydı sizde? Bizim burun ense normaldi ama kalpte ve bağırsakta parlaklık var.bi de işte genetik sonuçları.sizde neler dedilerMerhaba bizimde fetal dna da trizomi 7 ve trizomi 21 çıkmıştı. Amniyosentez yaptırdık şükür temiz cikti. Yanılma payı yok diyor doktorlar ama genetikci bile %10 en az yanılma payı var demisti bize ve temiz cikti şükür Sizinde inşallah yanlis cikar
Benimde öyle 2 gündür özellikle önce gece dalamıyorum sonra gece 4 gibi uyanıyorum tekrar dalamıyorum felan, sık sık bölünüyor uykum. Gün içinde de akşama doğru uyku bastırıyorKızlar gece uykusuzluk çeken var mı ya? Gece 3ten aşağı uyuyamıyorum kalp çarpıntısı nefes darlığı yani bunlar aşırı derecede değil ama yine de bi sağa dön bi sola dön tüm gece ayaktayım üzülüyorum da erken yatıp erken kalkamıyorum diye düzen müzen kalmadı
Allah yaşatmasın canım benim leke gibi değildi maalesef aşağıda değil anlamadım sürttü mü noldu bardak boşanırcasına geldi maalesef allah kimseye yaşatmasın ne ağrı ne sızı sadece kan boşaldıBana da en son gittiğimde 12+2 de gittim en son, eş aşağıda , zaman zaman lekelenme yaşayabilirsin dedi . Şimdi korkuyorum hiç bir şey yaşamadım ama.
Hangi labda yaptırdınızMerhaba bizimde fetal dna da trizomi 7 ve trizomi 21 çıkmıştı. Amniyosentez yaptırdık şükür temiz cikti. Yanılma payı yok diyor doktorlar ama genetikci bile %10 en az yanılma payı var demisti bize ve temiz cikti şükür Sizinde inşallah yanlis cikar
Çook tatlı istedim baklava aşerdim erkek olacağini dusundum öylede olducinsiyet öğrenen anneler. Acaba canınız ne istedi nelerden tiksindiniz ve cinsiyeti öğrendiniz cok merak ediyorum. Mesela tatlıdan tiksindim kız çıktı hurafesi gibi vs![]()
Amniyosentez sonucum daha 15 gun anca oldu cikali.Ne zaman oldu bu? Hangi firmaya yaptırdınız ve ultrasonda bir anomali var mıydı sizde? Bizim burun ense normaldi ama kalpte ve bağırsakta parlaklık var.bi de işte genetik sonuçları.sizde neler dediler
Amniyosentez tinaztepe genetikteHangi labda yaptırdınız