- Konu Sahibi denizzehra
- #4.941
Tabi kiSivilce olarak bende aynı durumdayım seninlede aynı hafta aynı gündeyiz sivilcelerim kötü durumda. İlaçlardan sonra iyileşme durumunu paylaşabilirmisin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi kiSivilce olarak bende aynı durumdayım seninlede aynı hafta aynı gündeyiz sivilcelerim kötü durumda. İlaçlardan sonra iyileşme durumunu paylaşabilirmisin?
Merhaba, benim önceki dermatologum bioderma önermişti ama maalesef egzamamı tetikledi bıraktım. Bugün sivilcelerim için doktora gidince bunu da sordum, cildim yağlı, çok hassas, sivilce, rozasea, egzama ne ararsan var. Şunu önerdi: topicrem hydra+ light moisturizing radiance cream 40mlKizlar ben de sabahtan beri yuzume.nemlendiric bakiyorum yagli cilde ozel bi sey bulamadim cildiracagimbn yves rosher kullaniyodm salisilik asid varmis icinde, yagli cilt icin olanlarin hepsinde var zaten biodermaya msj attim oneride bulunmus meshur bi tane nemlendiricisi var zaten onun o da parafin li, urun bulan dr onerisi alan varsa yazabilir mi bize de
![]()
Merhaba, bende aynı arayıştaydım. İçeriğide organik olan bir nemlendirici arıyordum. Weleda diye bir markanın nemlendircisini tavsiye üzerine araştırdım. Kullananlar memnun içeriğide bitkisel ekliyorum buraya bakabilirsinizKizlar ben de sabahtan beri yuzume.nemlendiric bakiyorum yagli cilde ozel bi sey bulamadim cildiracagimbn yves rosher kullaniyodm salisilik asid varmis icinde, yagli cilt icin olanlarin hepsinde var zaten biodermaya msj attim oneride bulunmus meshur bi tane nemlendiricisi var zaten onun o da parafin li, urun bulan dr onerisi alan varsa yazabilir mi bize de
![]()
Ben de nuba göre yap diyorum sürekli yanlış açı bakamam diyor her açıdan attım oysaNub teorisine göre yapıyor genelde ben 10 haftalık ultrason attığımda yapmamıştı ramzi teorisine göre derseniz belki yapabilir bende erkek demişti ona
Ama hurma yemeyin diyorlar genelde doğum yaklaştığı zaman doğumu kolaylaştırıyor diye yiyolar kasılma yapıyormuşEheh ya inan bende öyleyim ve ilk gebeliğimbazen diyorum inşallah bebek vardır diye şaka yapıyorum eşime
aslında aşırı yemek yemiyorum fakat daha önce bu kadar düzenli kahvaltı yapmıyordum ve 2 ögün yiyordum şimdi dolu dolu öğünlerimi yiyorum. Bir de ah o hurma yok mu hurma
acayip kilo yapan birşey
Kaç haftalık görsel attınız acaba ben artık chatgptyi rahat bırakıcam sanırımBen de nuba göre yap diyorum sürekli yanlış açı bakamam diyor her açıdan attım oysa
Bende de böyle diyorBen de nuba göre yap diyorum sürekli yanlış açı bakamam diyor her açıdan attım oysa
Yaa çok sevindim adınızaKızlar bu sabah fetal dna sonucum çıktı. Ben 2 li tes sonucum sıkıntılı olduğu için yaptırmıştım. Çok şükür temiz çıktı çok mutlu oldumm. Darısı hepinizin başına inşallah herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır.Bu süreç çok yıpratıcı gerçekten ama çok kısa sürede geldi sonuçlarım. Bir oğlum vardı şimdi birde kızım oluyor hayırlısıyla inşallah
![]()
Evet evet 3 kasım salı günü vermiştim, çarşamba günü Ankaraya ulaşıp işleme almışlardı. Bu hafta içi bekliyordum ama bana aylar gibi geldi tabi. Çok şükür bugün yüzüm güldüYaa çok sevindim adınızasizin de erken geldi sonucunuz ne güzel. Sağlıkla gelsin minik kızlarımız
![]()
Maşallah çok mutlu oldum adınızaKızlar bu sabah fetal dna sonucum çıktı. Ben 2 li tes sonucum sıkıntılı olduğu için yaptırmıştım. Çok şükür temiz çıktı çok mutlu oldumm. Darısı hepinizin başına inşallah herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır.Bu süreç çok yıpratıcı gerçekten ama çok kısa sürede geldi sonuçlarım. Bir oğlum vardı şimdi birde kızım oluyor hayırlısıyla inşallah
![]()
Ben de 13+0 da gideceğim de merak ediyorum cinsiyetini söyleyecekler mi diye12+3 henüz erken olduğunu biliyorumama yşnede insan birşey duymak istiyor işte
![]()
Ya bir de hiç birşey hissedemiyorumBen de 13+0 da gideceğim de merak ediyorum cinsiyetini söyleyecekler mi diye![]()
Evet öyleymiş ben sonradan öğrendim, herşey yolunda çok şükürAma hurma yemeyin diyorlar genelde doğum yaklaştığı zaman doğumu kolaylaştırıyor diye yiyolar kasılma yapıyormuş
Kızlar bu sabah fetal dna sonucum çıktı. Ben 2 li tes sonucum sıkıntılı olduğu için yaptırmıştım. Çok şükür temiz çıktı çok mutlu oldumm. Darısı hepinizin başına inşallah herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır.Bu süreç çok yıpratıcı gerçekten ama çok kısa sürede geldi sonuçlarım. Bir oğlum vardı şimdi birde kızım oluyor hayırlısıyla inşallah
![]()
Bana en başta hep kız gibi geliyordu ama o kadar çok erkek diyen oldu ki... Hatta 2 kişi beni rüyasinda kucağimda mavi kundaklı bebekle gördüğünü söyledi. Eşim de kız gibi hissediyordu ama sen kesin erkek doğurursun diyor artıkYa bir de hiç birşey hissedemiyorumsende durum ne ?