• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    47
acıbadem kartal , resul hoca peritanaolog sayılı isimlerden ama yolu çekerim giderim derseniz Prof. Dr. Cihat ŞEN, Ataköyde, bebeğin resmen vesikalık resmini çekti verdi bize ve o kadar güzel bakıyor ki resmen sendromları eleyerek gidiyor
Fiyatları ortalama nasıldı acaba

Dualarımız sizinle
Sonucunuz temiz çıkacak ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah
Amin allah razı olsun
Tüm kalbimle yanınızdayım. İnşallah tertemiz çıkıcak sonuçlarınız. Allah içinize bebeğinize ferahlık versin🤍 Daha da kısa sürede çıkar inşallah mutlaka haber verin en az şekilde düşünmeye çalışın vardır bunda da bir hayır elbet Allah a güvenin 🙏 M morganlafaye
Öyle diyoruz artık ne yapalım hayırlısı inşallah
Hayırlı haberler inşallah Rabbim hangi yol hayırlı ise o yola çıkarsın inşallah Dualarımız sizinle Güzel Anne 🤲
Çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️

Ihlamur iciliyor, dut kurusu kaynatip icebilirsiniz iltihap kurutucu. Bir de benim doktorum bogaz spreyi ve burun spreyi kullanabilirsin hap kullanamazsin sadece dedi ağrı kesici bogaz spreyi kullaniyorum benim de bogazim agriyor
Çok geçmiş olsun size de.. Bana da doktorum parol alabilirsin, günlük 1 bardak ıhlamur içebilirsin ve doğal vitamin desteği dedi..

Günaydın :) Evet benimde ilk gebeliğim ama ablam 3 gebelik yaşadı doktoru ona da genetikle alakalı çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlar o yüzden özel bi krem önermiyorum demişti 3 gebeliğinde de krem kullanmadı ve çatlaması olmadı onun o yüzden bende çok üzerinde durmuyorum bu durumun. Sadece gerildikçe kaşıntım olursa deriyi yumuşatsın diye normal bir krem yada yağ kullanırım
Gerçek bu ben hem kadın dogumcu hemde cildiyeye gittim tamamen genetik dedi ,bende düşündüm önlese mankenler önler 24 sadece kendileri ile ilgileniyorlar

Kızlar panaromaya 10 gün önce kan verdim kargodanda takip ediyorum geçen perşembe ulaştı ellerine ne zaman çıkacak bu sonuç sizin kaç günde çıkmıştı? çok heyecanlıyım🙈🙈
Benim de geçen perşembe ulaşmıştı dün sonuç geldi, firmadan görüştüğünüz kişiye msj atıp sorun ben dün sabah sormuştum öğlene sonuç geldi

Kızlar merhaba, bugün doktora fetal dna sonuçlarımızı göstermeye ve smear vermeye gittim.
her şey yolunda şükür, plasenta rahim ağzına yakın ilişki yok fazla ayakta kalmak yorulmak yok dedi. Kendiliğinden yukarı çıkmasını bekleyecekmişiz büyüdükçe.

Cinsiyet için kız tahmini yaptı, 13+5’teyiz, bir aksilik çıkmazsa bir ay sonraki kontrolde netleşecek gibi 🤣 hala kesin konuşamıyor. Ben de kız hissediyorum ama işte insan bilemiyor.

Grip aşısı oldum, akşam rahatsızlanırsam 1 tane parol içebileceğimi söyledi.

Ben daha önce tetanoz aşısı olduğum için 24. Haftada tek doz 3lü aşı dedikleri tetanoz aşısını olmamı önerdi, sağlık ocağında ücretsiz dedi.
32. Haftada da rsv olacakmışız.

Çatlak için de annen de varsa sende de olacak dedi. Benim annemde yok, belki şanslıyımdır ya. Lierac ve muslera aldığımı söyledim. İkisinden birini kullan aynı anda kullanma ama bunlara 16. Hafta itibariyle başla dedi. Ben bir kaç gündür sürüyordum bıraktım. Burda bir kişi daha yazmıştı doktoru 16. Hafta dedi diye, sizin de bilginiz olsun 🙏

Mide bulantılarım gittikçe azalıyor. Sivilceler hala devam ama biraz söndü gibi, 16. Haftaya kadar devam eder dedi.

Sabah amniosentez yaptırdım çok stres oldum ama iğne neredeyse hiç acıtmıyor sadece sıvıyı çekerken biraz ağrı oluyor o da iğneyi çeviriyorlarmış sanırım içinde o yüzden asıl korkmanız gereken şey test bittikten sonra kalçadan yapılan ağrı kesici çığlıklarıma bütün hastane duydu herhalde. On gün sonra sonuç çıkacakmış lütfen bana dua edin temiz çıksın sonuçlarım
İnşallah temiz çıkar ve bebeğin seninle olur 🤲

Çok teşekkür ederim benimde hiç kızkardeşim olmadığı için hep iki kızım olsun istedim kızkardeşlik çok güzel gerçekten Rabbim gönlüme göre verdi 😊🙏şimdi 7 yıl sonra bir süpriz hamile olduğumu öğrendik bakalım hayırlısı ne gelecek 🥰bazı doktorlar çok iyi anlıyor cinsiyeti dün fetal ysptrdık sonuç on güne çıkıcak bakalım
Ne güzel arkadaş gibi güzellikler. Ben de bu bebeğinden sonra sırf kızıma belki bir kız kardeş bulurum diye bir kere daha düşünüyorum 😊 3 de duracağım.
Sizin de 18.hafta gibi kesin belli olur cinsiyetiniz.

Kızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyor😣 erkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor

Kızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyor😣 erkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor
Oğlum 5.5 yaşında, melek gibi bir çocuk. Uslu, sorumluluk sahibi bir evlat. Hiiiiç kafanı takma lütfen

Benim de geçen perşembe ulaşmıştı dün sonuç geldi, firmadan görüştüğünüz kişiye msj atıp sorun ben dün sabah sormuştum öğlene sonuç geldi
Geçen pazartesimi vermiştimiz kanı? Birde hangi paketi yaptırmıştınız acaba? Sonuç nasıl çıktı birde cinsiyet belli oluyor değilmi çok soru sordum kusura bakmayın🙈

Böyle şeylere takılmayın. Çocuğun zoru kız erkek fark etmiyor. Ama eskiden insanlar erkek çocuklarını bebeklikten ağam paşam diyerek büyüttüğü için hep şımarık hep eleavuca sığmaz olmuşlar. Öyle de kalmış bence adı erkek çocuk zor diye. Hala bu kafada olup oğlum paşam diye yetiştiren anne babalar var malesef

Kızlar merhaba, bugün doktora fetal dna sonuçlarımızı göstermeye ve smear vermeye gittim.
her şey yolunda şükür, plasenta rahim ağzına yakın ilişki yok fazla ayakta kalmak yorulmak yok dedi. Kendiliğinden yukarı çıkmasını bekleyecekmişiz büyüdükçe.

Cinsiyet için kız tahmini yaptı, 13+5’teyiz, bir aksilik çıkmazsa bir ay sonraki kontrolde netleşecek gibi 🤣 hala kesin konuşamıyor. Ben de kız hissediyorum ama işte insan bilemiyor.

Grip aşısı oldum, akşam rahatsızlanırsam 1 tane parol içebileceğimi söyledi.

Ben daha önce tetanoz aşısı olduğum için 24. Haftada tek doz 3lü aşı dedikleri tetanoz aşısını olmamı önerdi, sağlık ocağında ücretsiz dedi.
32. Haftada da rsv olacakmışız.

Çatlak için de annen de varsa sende de olacak dedi. Benim annemde yok, belki şanslıyımdır ya. Lierac ve muslera aldığımı söyledim. İkisinden birini kullan aynı anda kullanma ama bunlara 16. Hafta itibariyle başla dedi. Ben bir kaç gündür sürüyordum bıraktım. Burda bir kişi daha yazmıştı doktoru 16. Hafta dedi diye, sizin de bilginiz olsun 🙏

Mide bulantılarım gittikçe azalıyor. Sivilceler hala devam ama biraz söndü gibi, 16. Haftaya kadar devam eder dedi.

Merhaba canım 🌸
Biz 16+3 olduk, 14+0 dan beri kız diyorlar ama bebek hala net göstermiyor
Bacakları kapalı ve çok hareketli
2 haftada 3 kez baktılar, en son bu hafta doktor artık pembe şeyler alabilirsiniz erkek olsaydı bu zamana kadar belli olurdu dedi ☺️
Benim iğne fobim var
Doktorlarım kesinlikle yaptırmalısın derse tetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyorum
8. haftada yapılan kan tahlillerinde Hepatit B’ye bağışıklığım çıkmadı
İki doktorum da kesinlikle yaptırmalısın Hepatit B aşısı olmadan olmaz demedi o yüzden yaptırmadım
Benim doktorum Lierac’a 16. hafta başla demişti canım, buraya yazmıştım hatta bugün de tekrar yazdım
Çatlak kremlerinin %100 çözüm olmadığını biliyoruz ama bence de kullanılmalı
10 çatlak oluşacağına 5 oluşur belki
Denemekten zarar gelmez ☺️
Benim de 15. haftada bulantılarım hafiflemeye başladı ama 16+3 teyim ve hala tam geçmedi
2- 3 gün bulanmıyor sonra bulanıyor ya da önceden tüm gün bulanıyordu şimdi 1 saat bulanıyor geçiyor
Eski günlere göre çok iyi ama hiç yok diyemem

Kızı olacaklarda olsun belki bir dahaki sefere erkek olur diyorlar.oğlun olsunda gercek sevgiyi gör diyorlar.
İnsanları memnun edemezsiniz huzursuzluk vermek için mükemmel olan birseye dahi kusur bulurlar.
Siz birde tüp bebekle hamilesiniz
Söylenenleri takmayı çoktan bırakmanız lazımdı 🫢 bebek olmayıncada söylemedikleri kalmıyor, imalı gözleri bitmiyor

Kızı olacaklarda olsun belki bir dahaki sefere erkek olur diyorlar.oğlun olsunda gercek sevgiyi gör diyorlar.
İnsanları memnun edemezsiniz huzursuzluk vermek için mükemmel olan birseye dahi kusur bulurlar.
Siz birde tüp bebekle hamilesiniz
Söylenenleri takmayı çoktan bırakmanız lazımdı 🫢 bebek olmayıncada söylemedikleri kalmıyor, imalı gözleri bitmiyor
Duygusallaştım sanırım, Haklısınız herkes düşünmeden herşeyi konuşuyor

Merhaba canım 🌸
Biz 16+3 olduk, 14+0 dan beri kız diyorlar ama bebek hala net göstermiyor
Bacakları kapalı ve çok hareketli
2 haftada 3 kez baktılar, en son bu hafta doktor artık pembe şeyler alabilirsiniz erkek olsaydı bu zamana kadar belli olurdu dedi ☺️
Benim iğne fobim var
Doktorlarım kesinlikle yaptırmalısın derse tetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyorum
8. haftada yapılan kan tahlillerinde Hepatit B’ye bağışıklığım çıkmadı
İki doktorum da kesinlikle yaptırmalısın Hepatit B aşısı olmadan olmaz demedi o yüzden yaptırmadım
Benim doktorum Lierac’a 16. hafta başla demişti canım, buraya yazmıştım hatta bugün de tekrar yazdım
Çatlak kremlerinin %100 çözüm olmadığını biliyoruz ama bence de kullanılmalı
10 çatlak oluşacağına 5 oluşur belki
Denemekten zarar gelmez ☺️
Benim de 15. haftada bulantılarım hafiflemeye başladı ama 16+3 teyim ve hala tam geçmedi
2- 3 gün bulanmıyor sonra bulanıyor ya da önceden tüm gün bulanıyordu şimdi 1 saat bulanıyor geçiyor
Eski günlere göre çok iyi ama hiç yok diyemem
Bizim bebişler de çok benziyor 😍 aşırı hareketli ve doktor bir türlü yakalayamıyor, anlık yakaladıklarına göre de kız diyor. Sanırım bizim de bir sonraki kontrolde netleşecek ancak 🙈
Ben son tetanoz aşımı 5 yıl önce olmuştum, o yüzden bir doz önerdi ama ben de hemen tamam dedim. Belki size farklı yorum yaparlar 🥰
Evett çatlak kremi için yazdığınızı hatırladım, ben de bıraktım; 16. Haftada tekrar başlayacağım.

Bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah 😍🙏

Hiiiç öyle düşünme canım bu tamamen çocuğun yapısıyla ve etrafında gördükleriyle alakalı benim kuzenimin oğlu çok hırçın mesela sendromları da fazlasıyla yaşıyor ama arkadaşımın oğlu aksine bir o kadar uysal güler yüzlü herkesle hemen kaynaşır. Yada benim bir yeğenim küçükken daha korkak uysaldı diğeri daha fırlamaydı büyüdükçe tam tersi oldular. Kız yeğenimde cadı mesela 😂 az önce bir arkadaş şey demiş kız olunca da bir dahaki oğlan olur derler tam olarak bu aslında, erkek olunca korkuturlar kızı överlerkız olunca erkeği yücelterek erkek beklentisi sunarlar. O yüzden sen kimsenin dediğine bakma Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin yeter ki

Bizim bebişler de çok benziyor 😍 aşırı hareketli ve doktor bir türlü yakalayamıyor, anlık yakaladıklarına göre de kız diyor. Sanırım bizim de bir sonraki kontrolde netleşecek ancak 🙈
Ben son tetanoz aşımı 5 yıl önce olmuştum, o yüzden bir doz önerdi ama ben de hemen tamam dedim. Belki size farklı yorum yaparlar 🥰
Evett çatlak kremi için yazdığınızı hatırladım, ben de bıraktım; 16. Haftada tekrar başlayacağım.

Bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah 😍🙏

Bakalım ☺️
Aşı zamanı yaklaşınca detaylı konuşurlar artık
Ben kremi bugün kullanmaya başlayacaktım ama dışarı çıktım
İlk defa kullanacağım hemen emilir mi bulaşır mı emin olamadım o yüzden başlamadım, yarın başlayacağım
Sabah Lierac gece Neutrogena yoğun nemlendirici kullanmayı düşünüyorum
Amin inşallah 🥰🤲🏼

Back
X