• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    82
Benimde şeffaf ve beyaz akıntı geliyor yaklaşık bir çay kaşığı kadar sizin ne kadar miktarda oluyordu
Benimde düzensiz oluyordu canım.son bir haftada bi gün geldi sonra iki gün gelmedi.sonra acile gittiğim gün regl olurken akıntı gelir birden hissedersin ya öyle geldiğini hissettim bikac kez.acik beyaz süt rengi akıntı gelmişti biraz sulu şekilde.bikac kez çamaşırımi değiştim o gün.doktoruna sorunca da hamilelikte normal ama ayakta kaldığında yoğun geliyorsa rahim ağzı uzunluguna bakılsın hemen dedi

Benim de 16.haftada geldi 1 kerelik progestan kullanıyorum şuan. Doktora gidin mutlaka
Daha önce kanamam oldu progestan başladım hala devam ediyordum bu iki gündür gözüme çarpmaya başladı nedense ilacım bitti ilaç bitane kadar demişti doktorda arada kaldım tavsiyeniz için teşekkür ederim

tekirdağ çevresinde Perinatoloji uzmanı önerebilecek var mı veya istanbulda olur
Tekirdagda bir tane perinatolog var diye biliyorum erkek bir doktor ama ismi aklima gelmedi. Corluda Vatan hastanesine her cumartesi yine bir doktor geliyormus disaridan detayli usg icin ama onun da ismini bilemiyorum ararsaniz bilgi verirler. Avrupa yakasında bu isin iyisi Recep Has derler. Bizim tup bebek doktorumuz onerdigi icin Mert turğal doktoruma gittik koc hastanesinde acikcasi ben cok memnun kaldim hatta ikiz oldugu icin benim kizlar takibe de onunla devam edecegiz tavsiye ederim kendisini

merhaba test sonucum çıktı rapor olarak vermediler 2. test istediğim için ama ilk yaptıkları numuneye göre Triozami 2 çıktı , plesantayla kaynaklı olduğunu anne karnında bebeğin kaybedilebileceğini söylediler böyle sonucu çıkan oldu mu bu kadar aksiliğe bir şey çıkacağı belliydi ne yapacağımı bilmiyorum şuan
Çok geçmiş olsun integreni de beklemez misiniz,bu sonuç ne anlama geliyor bilmiyorum

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı cinsiyeti kesinleşti bi kızımız olacak inşallah 🥰 daha önce erkeğe benziyor denmişti şaşırttı bizi😇doktorun isteği üzerine dörtlü tarama testi yaptırdım doğum burda olacaksa gerekli demişti. Bir hafta sonra sonuçlanacak inşallah güzel haber alırız🤲🏻 yalnız detaylı ultrasonu sadece test sonucuna göre riskli gebeliklerde yapiyorlarmiş. O yüzden Şehir Hastanesinden randevu almak istedim orda da randevular 1 günde dolmuş maalesef. Bir de İstanbul'da yaptirabilecegimiz yerlere sorup olmazsa özelde yaptıracağız.

denizzehra denizzehra cinsiyeti günceller misiniz🙏🏻

2 gündür grip oldum ateş yok ama burun ve göz akıntısı var kuru öksürük var malum ilaç içemiyoruz ne yapmak lazım nasıl atlatırım bide bebeğe zararı var mı grip olmanın ?

2 gündür grip oldum ateş yok ama burun ve göz akıntısı var kuru öksürük var malum ilaç içemiyoruz ne yapmak lazım nasıl atlatırım bide bebeğe zararı var mı grip olmanın ?
Yüksek ateş ve boğazda iltihap yoksa zararlı değil demişti doktorum. Ben bal, zencefil ve limon içtim bol bol. Ayrıca bol c vitamini almaya çalıştım. Portakal mandalina yedim

Yüksek ateş ve boğazda iltihap yoksa zararlı değil demişti doktorum. Ben bal, zencefil ve limon içtim bol bol. Ayrıca bol c vitamini almaya çalıştım. Portakal mandalina yedim
Ateş ve boğaz ağrısı yok burun akıntısı ve göz nezlesi gibi devamlı sağ gözden yaş akıyor birde kuru öksürük 🤧 Dediklerinizi uygulicam çok teşekkür ederim ❣️

Back
X