- 10 Kasım 2024
- 4.339
- 24.413
- 228
- 30
- Konu Sahibi denizzehra
- #7.061
Sanki solda çizgi var gibiReglime 3 gün var ben mi yanlış görüyorum diye testi açtım hayalet çizgi olabilir mi
Eki Görüntüle 3684604
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki solda çizgi var gibiReglime 3 gün var ben mi yanlış görüyorum diye testi açtım hayalet çizgi olabilir mi
Eki Görüntüle 3684604
Az önce 2025 Nisan mayıs… transfer olanlar başlığına baktım. Orada da ikizlerin arasında bir kaç hafta olması sorun değil diye konuşulmuş. Çoğu da ya doğum yapmıştır ya da yapacak istersen oraya da yazabilirsin için rahat eder en azından.18+4 olması gerekiyor sata göre. Ama başı 17 gövde,bacaklar ve kollar 15 görünüyor![]()
Ben de gördümReglime 3 gün var ben mi yanlış görüyorum diye testi açtım hayalet çizgi olabilir mi
Eki Görüntüle 3684604
İlk defa böyle bir şey yaşadım 1 yıldır sayısız test denedim farklı markalardaSanki solda çizgi var gibi
Allah gönlünüze göre versin inşallahİlk defa böyle bir şey yaşadım 1 yıldır sayısız test denedim farklı markalarda![]()
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinÇok fazla su içerim normalde. Bende anlayamadım tam bir zorluğu atlattım rahata kavuştum derken başka birşey çıkıyorsonu güzel olsun inşallah
Çok teşekkür ederim onlara da danışayımAz önce 2025 Nisan mayıs… transfer olanlar başlığına baktım. Orada da ikizlerin arasında bir kaç hafta olması sorun değil diye konuşulmuş. Çoğu da ya doğum yapmıştır ya da yapacak istersen oraya da yazabilirsin için rahat eder en azından.
Ben de bu şekilde silik çizgi ile öğrendim. Değer 25 di inşallah sizin de gönlünüze göre olur. İkinci bir test ile sabah ilk idrarla tekrarlayın netleşir.İnşallah vardırçok heyecanlıyım
Konu başlığı buÇok teşekkür ederim onlara da danışayım
| Annenin İsmi | Yaş | Kaçıncı Çocuk | Kaçıncı Deneme | Çoğul Yada Tek Gebelik | Cinsiyet | Tahmini Doğum Tarihi |
|---|---|---|---|---|---|---|
| @sepide | 27 | 1. | 2.deneme... |
İnşallah vardır o testlerin hüznünü en iyi yaşayanlar bilirİnşallah vardırçok heyecanlıyım
Beni aradılar da bu ay ilk dersleri kaçırdım , gelecek ay da il dışına çıkacağım ancak Şubat eğitimine katılırım inşallah diye düşünüyorum.hamilelik dönemi ile başlayıp , lohusalık , bebek bakımı, emzirme , hamile çalışanın hakları vs bir çok şey anlatılıyor . Hatta doğum sonrası emzirme ile alakalı eve gelip destek oluyorlarmış. Şansım bulunduğum mahallede bu eğitimin veriliyor olması . İnşallah katılmayı çok istiyorum .ikinci çocuğum ancak emzirme konusu en çok dert ettiğim konu olabilir.Kızlar gebelik eğitimine gidecekmisiniz? Neler anlatıyorlar nasıl geçiyor birazcık merak etmeye başladım sanırım
![]()
Çok iyiymiş nasıl olduğunu hiç bilmiyordumBeni aradılar da bu ay ilk dersleri kaçırdım , gelecek ay da il dışına çıkacağım ancak Şubat eğitimine katılırım inşallah diye düşünüyorum.hamilelik dönemi ile başlayıp , lohusalık , bebek bakımı, emzirme , hamile çalışanın hakları vs bir çok şey anlatılıyor . Hatta doğum sonrası emzirme ile alakalı eve gelip destek oluyorlarmış. Şansım bulunduğum mahallede bu eğitimin veriliyor olması . İnşallah katılmayı çok istiyorum .ikinci çocuğum ancak emzirme konusu en çok dert ettiğim konu olabilir.
Sağlıklı sihatle gelsin ama gönül kız diye çarpıyor hayırlısı be bacımArtık iştahla yeme dönemine gelmeyi bende çok istiyorum
Detaylı ultrasona kadar belli olmazdetaylıda cinsiyeti değişik çıkanlar çok fazla
Oglani da düşündük kızı da erkek olsaydı aziz atlas olacaktıYaa hazırmış bileee maşallah
Yaaa çok teşekkür ederimSayfalarında gördüğüm kadarıyla eşli eğitim de eklemişler . Neler var nasıl acaba ben de çok merak ediyorum . Mama +emzirme ile devam eden bebeklere filan yardımcı olmuşlar tamamen emzirmeye geçirmişler destek ile . Bunlar gerçekten çok önemli destekler .
Kurutma makineniz varsa bir kaç parça yeter,bir kaç haftada inanılmaz büyüyorlar,2. Aydan sonra çoğu 4 .aya girer girmez de 0_3 asla olmuyor_3-6;6-9 alın bol rahat giysin
800 mg folat yüksek değil mi?Ben organik prenetal vitamin kullanıyorum herşey var nerdeyse içinde demirde dahil ayrıca başka bişi kullanmıyorum. İçeriğini ekledim