- 31 Aralık 2024
- 330
- 177
- 18
- 31
İnsallah balimyaaa gözünüz aydın maşallah darısı bizlere inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah balimyaaa gözünüz aydın maşallah darısı bizlere inşallah![]()
Siz de güzel güzel ilerleyin kuzumHarikaaaçok şükür çiçeğim.
Ah Bu lekelenmeler olmasaBenim de kahverengi lekelenmem başladı daha ultrasona girmemiştim beta takibi yapıyordumilk gebeliğimde de olmuştu ama tabi insan yine de korkuyor
İki saatte çıkıyor en geç aslında sen nerede verdin ki tahlili ..ben özelde vermiştim bir saatte çıkarmışlardıKızlar merhaba. Bende salı günü kan vermiştim betam 194 gelmişti bugün yine verdim sabah hala çıkmadı çok gerginim ya inşallah yükselmiştir
Stres yapmayın inşallah yükselmistirKızlar merhaba. Bende salı günü kan vermiştim betam 194 gelmişti bugün yine verdim sabah hala çıkmadı çok gerginim ya inşallah yükselmiştir
maşallah sağlıcakla kucağınıza alın. Özelde mi kontrol ediliyor ve karından mı acaba oluyor kontrolleriniz??Bugun gittik esimle kalp atisini duyduk. Tahliller falan yapildı. Hersey normal çok şükür. 1 ay sonra çağırdı.
Eşimin çalıştığı hastaneye verdim de büyük bi hastane değil devlet. Şimdi dayanamadım aradım hala analizdeymişİki saatte çıkıyor en geç aslında sen nerede verdin ki tahlili ..ben özelde vermiştim bir saatte çıkarmışlardı
İnşallah ya 14 kasım bat ama çatlama 25 kasımStres yapmayın inşallah yükselmistirbat ne zamandi
Anladım canım güzel güzel artsın inşallah değerlerimizİnşallah ya 14 kasım bat ama çatlama 25 kasım
Benim vajinal bakıldı 5.hafta ve 6.hafta. Ben özelde ağzı yananlardanım maalesef ki. Şuan devletteyim ama arkadaşım bakıyor birazcık onun rahatlığı ve kolaylığı var. O 1 ay sonra gel dedi de herkes de mi öyle onu merak etmiştim. Çok uzun geldi süreüç
maşallah sağlıcakla kucağınıza alın. Özelde mi kontrol ediliyor ve karından mı acaba oluyor kontrolleriniz??
Beeen. Çok fenaydı. 2-3 güne azalarak tamamen geçti canımKızlar selam. Dün adetime 6 gün kala gebeliğimi erken gebelik testi ile öğrendim. Bariz bir çizgi ile. Fakat karın ağrım çok fazla. Zaten karın ağrısından şüphelenip test yapmıştım. Yerleşme ağrısı olarak düşünüyorum içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ağrı canımı sıkıyor. Kendimi sıcak tuttuğumda geçiyor uzandığımda azalıyor. Kötü bir şey olmasından korkuyorum. Aranızda tutunma ağrısı yaşayan var mı şu an?
O kadar içimi rahatlattınız ki şu an inanamam. Çok teşekkür ederim. Sanki sadece bende varmış gibi düşündüm. Adet sancısından beter bir ağrı. Normalde de adet sancısı çekmem zaten kıyaslamam da doğru değil ama baya ağrım varBeeen. Çok fenaydı. 2-3 güne azalarak tamamen geçti canım
Ben 1 hafta boyunca ayaklarımı kalorifere dayayıp durdum. Hatta şuan bile o şekildeyim sıcak iyi geliyorKızlar selam. Dün adetime 6 gün kala gebeliğimi erken gebelik testi ile öğrendim. Bariz bir çizgi ile. Fakat karın ağrım çok fazla. Zaten karın ağrısından şüphelenip test yapmıştım. Yerleşme ağrısı olarak düşünüyorum içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ağrı canımı sıkıyor. Kendimi sıcak tuttuğumda geçiyor uzandığımda azalıyor. Kötü bir şey olmasından korkuyorum. Aranızda tutunma ağrısı yaşayan var mı şu an?
Bende battaniyenin altındayım sürekli ama öğretmenim okula gitmek zorundayım ve okul soğuk. Ayaklarım asla ısınmıyor orada iyice üşüyüp ağrım artıyor eve gelip geçirmeye çalışıyorumBen 1 hafta boyunca ayaklarımı kalorifere dayayıp durdum. Hatta şuan bile o şekildeyim sıcak iyi geliyor![]()
Ay ben de öğretmenim ve çok zorlanıyorum daha başındayız bi de. Ayaktayken karnım ağrıyorBende battaniyenin altındayım sürekli ama öğretmenim okula gitmek zorundayım ve okul soğuk. Ayaklarım asla ısınmıyor orada iyice üşüyüp ağrım artıyor eve gelip geçirmeye çalışıyorum![]()
Bende daha dün öğrendim dpo 10 da. Dün sağ kasığım ve tam karşılığı nokta da belim fena ağrıdı sanki bıçak batarmış gibi ondan iki gün öncede kasığımdan bacağıma belime vurmuştu ağrı bugün minik minik gelip geçiyor her gün farklı hissediyorum sankiKızlar selam. Dün adetime 6 gün kala gebeliğimi erken gebelik testi ile öğrendim. Bariz bir çizgi ile. Fakat karın ağrım çok fazla. Zaten karın ağrısından şüphelenip test yapmıştım. Yerleşme ağrısı olarak düşünüyorum içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ağrı canımı sıkıyor. Kendimi sıcak tuttuğumda geçiyor uzandığımda azalıyor. Kötü bir şey olmasından korkuyorum. Aranızda tutunma ağrısı yaşayan var mı şu an?
Evet benim de aynı şekilde maalesef. Rabbim kolaylık versin hepimize sağlıklı sıhhatli bir gebelik ve doğum geçirelim inşallah. Tabi benim bebiş bu sefer tutunursa inşallahhAy ben de öğretmenim ve çok zorlanıyorum daha başındayız bi de. Ayaktayken karnım ağrıyor![]()