• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    99
Arkadaşlar merhaba, ben de bir türlü geçmeyen sarı akıntı var. İlaç da kullandım ama yine de tekrarlıyor. Acaba ilaçsız bunun bi çözümü var mıdır? Yoksa en son antibiyotik kullanmak zorunda kalıcam gibi duruyor.

Canım kayısı kompostusu denedin mi ? Benimde kabızlık sorunum var hamilelikte öncede vardı yürüyüş çok iyi geliyor birde kayısı yemek artık fayda etmiyordu kompostu yaptım biraz iyi geldi gibi
Aa kayısı yiyorum ama komposto aklıma gelmedi. Annemden kuru erik hoşafı duydum karanfille pekmezle onu yaptım bakalım işe yaracak mı. Kayısıyı da deneyeyim çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸

Merhaba ben 20 senedir bağırsak tembelliği ile mücadele ediyorum aynı zamanda sürekli kabızlıktan makat çatlağı vs de var bahsettiğiniz şurup duphalac mı acaba? Doktor bana da verdi ama bende ne her gün içtiğim kefir, ne ilaç, ne kayısı, ne kahve denemediğim ot vs yok hiçbiri işe yaramıyor maalesef :( son raddeye gelene kadar çıkamıyorum 10 günü geçtiği oluyor hatta demir ilacı kabız yapıyo diye doktor bana demiri damardan vereceğini söyledi gebelikten dolayı da artık kafama göre ot vs kullanamıyorum mücadele etmeye çalışıyorum bu durumla ama bebeğe zararı olmadığını söyledi çok şükür bana sıkıntı yaratıyo bir tek allah yardımcımız olsun şu anda magnezyum sitrat kullanıyorum (doktor kontrolünde) pembe bir içecek soda gibi sanki o ufak ufak işe yarıyor gibi ondan da emin değilim gerçi..
Sizinle çok benziyoruz 🥲 Allah yardımcımız olsun.. ben de ne yapsam işe yaramadı. Evet şurup duphalac, ama o da kullandıkça etkisi azalıyor, bir kutunun sonunda artık vücut ona da tepki vermemeye başladı. O yüzden sık kullanmayın derim 🙏🏻 ben de şu an kefir ve kuru erik hoşafı deniyorum, bunlar da işe yaramazsa mecbur doktorun yazdığı kapsül ve lavmandan alacağım 🥲 çünkü magnezyum da kullanıyorum. bebeğe zararı yok ama benim plasentam aşağıdaymış, o yüzden şiddetli kabızlık, ıkınmanın vs tehlike yaratabileceğini okudum, biraz korkum da 🥲

Arkadaşlar merhaba, ben de bir türlü geçmeyen sarı akıntı var. İlaç da kullandım ama yine de tekrarlıyor. Acaba ilaçsız bunun bi çözümü var mıdır? Yoksa en son antibiyotik kullanmak zorunda kalıcam gibi duruyor.
Bende de o sarı akıntıdan var. Kan ve idrar testi verdim bişey çıkmadı.

Demir ilacı ishale sebep oluyor mu acaba? Kullanmaya başladığımdan beri çok kötüyüm. Perşembe günü randevum var o zamana kadar bırakayım dedim. En azından sebep demir ilacı mı onu anlarım.

Demir ilacı ishale sebep oluyor mu acaba? Kullanmaya başladığımdan beri çok kötüyüm. Perşembe günü randevum var o zamana kadar bırakayım dedim. En azından sebep demir ilacı mı onu anlarım.
Bence kabızlığa sebep oluyor. İshal olduysanız sebebi muhtemelen başkadır.

Merhaba kızlar ben de mayısın ilk haftası Allah'ın izniyle anne olacağım.Kizim galiba çok sakin.19+4 haftalık gebelik ama hareket ettiğini hissetmedim.ayni şeyi yaşayan varmı kızlar.siz kaçıncı haftada hissettiniz???

Tuvalete çıkarken sancı yapıyor gün içinde sorun olmuyor. Tabii sabah hastaneye bile çıkmaya cesaret edemiyorum
Ayy gerçekten çok kötü bir durum. Allah yardımcınız olsun. Başka demir formatına geçmenizi önermedi mi doktorunuz?
Geçen hafta salı olan kontorlümde doktorum kasılman var dedi o yüzden de evham yaptım. Bir de ishal ile birleşince kötü hissediyorum kendimi

Back
X