• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    95
Siz kaçıncı haftadasınızzz normal mi ya bu durum şu an hiçbir hamilelik belirtisi hissetmiyorum sanki
18+3 oldum her girdiğim ultrasonda çok hareketli ama hiç birşey hissetmiyorum. Hissedemedikçe de bi korku bastırıyor bu süreç gerçekten zor. Sanırım bu hissettiğimiz korku ve endişe en büyük hamilelik belirtisi 😊

18+3 oldum her girdiğim ultrasonda çok hareketli ama hiç birşey hissetmiyorum. Hissedemedikçe de bi korku bastırıyor bu süreç gerçekten zor. Sanırım bu hissettiğimiz korku ve endişe en büyük hamilelik belirtisi 😊
Bel ağrılarınız olmuyor mu geceleri ben artık gece uykusu uyuyamıyorum daha 16+2deyim 🥺

Siz kaçıncı haftadasınızzz normal mi ya bu durum şu an hiçbir hamilelik belirtisi hissetmiyorum sanki
Biz sizinle aynıyız sanırım . Hazımsızlık dışında benim de hiç bir belirtim yok . İlk zaman baya kilo aldım diye endişelendim ama aldığım o kilo ile kaldım . Şu an göbeğim var evet , toplamda 3 kilo aldım .

Fiziksel olarak hiç ağrım yok 12. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum onun etkisi olabilir. Saat 10 da gözüm kapanıyor açamıyorum bütün gece uyuyorum
Bende 12.haftadan beri magnezyum kullanıyorum ama bel kasık ağrılarıma bir faydası yok gece iki üç kere uyanıyorum belki daha fazla 🥺 doktorum bebekler büyüdüğü için ağrın olabilir normal dedi ikiz birde

Yemek yedikten sonra çok çarpıntım oluyır. Acaba çok mu yiyorum. Sizde de oluyor mu arkadaşlar

Bende 12.haftadan beri magnezyum kullanıyorum ama bel kasık ağrılarıma bir faydası yok gece iki üç kere uyanıyorum belki daha fazla 🥺 doktorum bebekler büyüdüğü için ağrın olabilir normal dedi ikiz birde
Düzenli yürüyüş ve kalsiyum desteği alabilirsin. Kalsiyum için kavrulmamış tahin al ben öyle yaptım hergün içmiyorum ama çok faydalı. Bide senin ×2 muhtemelen normaldir ağrıların

Merhaba, evet bahsettiğiniz şuruptan da kullandım bir kutu ama maalesef sadece içtiğimde işe yarıyor 🥲 bıraktığım gibi eski haline dönüyor. Hatta kullandıkça etkisi de azalıyor. Doktor şimdi de bir lavman ve tablet bir ilaç önerdi. Mecbur birini alıp evde bulundurucam. Kefirle vs çözemezsem yine ilaç yolu gözükecek. Çok zormuş valla insan yaşayınca anlıyor 🥲
Canım kayısı kompostusu denedin mi ? Benimde kabızlık sorunum var hamilelikte öncede vardı yürüyüş çok iyi geliyor birde kayısı yemek artık fayda etmiyordu kompostu yaptım biraz iyi geldi gibi

Kızlar benim bel ağrım çok şükür yok ama kasık ağrım var özellikle idrara sıkışırsam sancı gibi giriyor valla , göbek deliğimin altıda bazen taş gibi oluyor ellersem bile canım acıyor sizdede oluyor mu

Canım kayısı kompostusu denedin mi ? Benimde kabızlık sorunum var hamilelikte öncede vardı yürüyüş çok iyi geliyor birde kayısı yemek artık fayda etmiyordu kompostu yaptım biraz iyi geldi gibi
Ben kuru kayısıyı suya ıslatıyorum ama üstünü az geçecek kadar suya. Sonra yumuşuyor suyuyla beraber yiyorum 10.12 tane kuru kayısıyı. O da çok fayda ediyordu

Kızlar benim bel ağrım çok şükür yok ama kasık ağrım var özellikle idrara sıkışırsam sancı gibi giriyor valla , göbek deliğimin altıda bazen taş gibi oluyor ellersem bile canım acıyor sizdede oluyor mu
İdrara sıkışınca ben de ağrımı bilmiyorum ama rahatsız edici bir his oluyor

Direkt mi içiyorsunuz yoksa suyla açıyor musunuz
1 yemek kaşığını direk içiyorum sonra 1 bardak su bazen balla karıştırıyorum tadı güzel değil. Çiğ olmasına dikkat edin tek kavrulmuşlarda bile besin değeri sıfıra iniyor marka araştırmasında yapın aktardan marketten açık almayın sakın

Çoğul gebelikte Ağrı kadınların büyük çoğunluğunda oluyor siz bulduğunuz her fırsatta uzanın

Bunda balık yağı yok. Omega dha için düzenli somon yiyorum yeterli oluyormuş
Bende doktoruma haftada 1 gün balık yiyorum dedim yetmez dedi fazlasını da ben yiyemem dha ve epa katkılı multivatimin kullanıyorum haftada 3 gün yiyebiliyorsanız kullanmayın tabiiki

Kızlar iyi pazarlar bişy sorucam
Sol kasığımda batma oluyor 18. Haftaya giricem sizlerde var mı
Birde 4lü tarama testi sonucu kaç günde çıkıyor yaptıran var mı

Merhaba bugün insülin iğnesi kullanmaya başladım doktorum doğumdan sonra %90 oranında hastanın bıraktığını söyledi.Benim gibi gebelikte insülin kullanan ve bırakan tanıyor musunuz acaba?
Bende gebelik şekeri vardı diyetle doğuma kadar geldim doğumdan sonra geçti kontrolde karşılaştığım kişilerde de kalmamıştı öyle söylemişlerdi

Merhaba, evet bahsettiğiniz şuruptan da kullandım bir kutu ama maalesef sadece içtiğimde işe yarıyor 🥲 bıraktığım gibi eski haline dönüyor. Hatta kullandıkça etkisi de azalıyor. Doktor şimdi de bir lavman ve tablet bir ilaç önerdi. Mecbur birini alıp evde bulundurucam. Kefirle vs çözemezsem yine ilaç yolu gözükecek. Çok zormuş valla insan yaşayınca anlıyor 🥲
Merhaba ben 20 senedir bağırsak tembelliği ile mücadele ediyorum aynı zamanda sürekli kabızlıktan makat çatlağı vs de var bahsettiğiniz şurup duphalac mı acaba? Doktor bana da verdi ama bende ne her gün içtiğim kefir, ne ilaç, ne kayısı, ne kahve denemediğim ot vs yok hiçbiri işe yaramıyor maalesef :( son raddeye gelene kadar çıkamıyorum 10 günü geçtiği oluyor hatta demir ilacı kabız yapıyo diye doktor bana demiri damardan vereceğini söyledi gebelikten dolayı da artık kafama göre ot vs kullanamıyorum mücadele etmeye çalışıyorum bu durumla ama bebeğe zararı olmadığını söyledi çok şükür bana sıkıntı yaratıyo bir tek allah yardımcımız olsun şu anda magnezyum sitrat kullanıyorum (doktor kontrolünde) pembe bir içecek soda gibi sanki o ufak ufak işe yarıyor gibi ondan da emin değilim gerçi..

Back
X