- Konu Sahibi denizzehra
- #7.221
Merhaba
11. Hafta kontrollerinizi perinatolojiye mi gittiniz yoksa normal takipli olduğunuz kadın doğum doktorunuza mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bugün 19+3 oldum. Bizimkinin cinsiyeti de erkek. Henüz bir hareket yok. Yani bazen pıt pıt Bi atma hissi oluyo ama emin değilim ne olduğuna :) net olarak hissedemedim. Çok hareketli değil sanırım benimki de. Ultrasonda falan da sakin duruyor. :)Merhaba kızlar ben de mayısın ilk haftası Allah'ın izniyle anne olacağım.Kizim galiba çok sakin.19+4 haftalık gebelik ama hareket ettiğini hissetmedim.ayni şeyi yaşayan varmı kızlar.siz kaçıncı haftada hissettiniz???
Valla bende razıyım kabız olmak çok daha kötü. Bakalım daha ne kadar böyle devam edecekDemir beni kabız yapıyor.ishal yapmasına razıyımözellikle bebek buyudukce bağırsaklar sıkışıyor.
![]()
Benim ilacımı aile hekimim yazmıştı. 16. Hafta kontrole gittim birşey demediler geçen hafta acile gitmiştim orda da bakıldı bir şey demediler. 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman sorarım. Aslında bahsetmezdim bile ama siz söyleyince kontrol ettirmeliyimAyy gerçekten çok kötü bir durum. Allah yardımcınız olsun. Başka demir formatına geçmenizi önermedi mi doktorunuz?
Geçen hafta salı olan kontorlümde doktorum kasılman var dedi o yüzden de evham yaptım. Bir de ishal ile birleşince kötü hissediyorum kendimi
Merhaba 12. Hafta dolunca kendi doktorum perinatolog randevusu aldırdı. Detaylı ultrason yapıldı, ordan çıkınca detaylı ultrason raporuyla ona uğramamızı istedi, rapor doğrultusunda hangi fetal dna testini yapacağımızı konuştuk. Ona göre o gün kan verdik.Merhaba11. Hafta kontrollerinizi perinatolojiye mi gittiniz yoksa normal takipli olduğunuz kadın doğum doktorunuza mı ?
Evet sıvı kaybına sebep olabiliyormuş. İnşaallah bişey çıkmaz ve hamileliğinizi sağlıkla geçirirsinizBenim ilacımı aile hekimim yazmıştı. 16. Hafta kontrole gittim birşey demediler geçen hafta acile gitmiştim orda da bakıldı bir şey demediler. 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman sorarım. Aslında bahsetmezdim bile ama siz söyleyince kontrol ettirmeliyim
Probıyotık denediniz mi acaba birde onu araştırın veya doktorunuza danışın ...Sizinle çok benziyoruzAllah yardımcımız olsun.. ben de ne yapsam işe yaramadı. Evet şurup duphalac, ama o da kullandıkça etkisi azalıyor, bir kutunun sonunda artık vücut ona da tepki vermemeye başladı. O yüzden sık kullanmayın derim
ben de şu an kefir ve kuru erik hoşafı deniyorum, bunlar da işe yaramazsa mecbur doktorun yazdığı kapsül ve lavmandan alacağım
çünkü magnezyum da kullanıyorum. bebeğe zararı yok ama benim plasentam aşağıdaymış, o yüzden şiddetli kabızlık, ıkınmanın vs tehlike yaratabileceğini okudum, biraz korkum da
![]()
Bende feramat kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadıBen feramat kullanıyorum. Karın ağrınız oluyor mu peki
Bence gebelikte sıvı kaybıda önemli bir durumdurEvet sıvı kaybına sebep olabiliyormuş. İnşaallah bişey çıkmaz ve hamileliğinizi sağlıkla geçirirsiniz![]()
Başka başlıklara da baktım demir ilacı bazılarında yan etkisi olarak ishale sebep verebiliyormuş. Benim ilaçlarım biraz fazla onlarla etkileşime girmiş de olabilir. Ama içim rahat etsin diye yarın doktora gideceğimBende feramat kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı
Arkadaşlar merhaba, ben de bir türlü geçmeyen sarı akıntı var. İlaç da kullandım ama yine de tekrarlıyor. Acaba ilaçsız bunun bi çözümü var mıdır? Yoksa en son antibiyotik kullanmak zorunda kalıcam gibi duruyor.
Bende de o sarı akıntıdan var. Kan ve idrar testi verdim bişey çıkmadı.
Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah. Ben o pıt pıt hissini bile yaşamadım valla.bazen bir tedirginlik geliyor ama sonra sakinlestiriyorum kendimi.Ben de bugün 19+3 oldum. Bizimkinin cinsiyeti de erkek. Henüz bir hareket yok. Yani bazen pıt pıt Bi atma hissi oluyo ama emin değilim ne olduğuna :) net olarak hissedemedim. Çok hareketli değil sanırım benimki de. Ultrasonda falan da sakin duruyor. :)
Sizinle aynı haftadayız. 1-2 hafta içinde fazla fazla hissedeceksiniz hiç merak etmeyin. Sakin bir bebek olabilir gerçekten. İlk gebelikte biraz geç hissediliyor zatenMerhaba kızlar ben de mayısın ilk haftası Allah'ın izniyle anne olacağım.Kizim galiba çok sakin.19+4 haftalık gebelik ama hareket ettiğini hissetmedim.ayni şeyi yaşayan varmı kızlar.siz kaçıncı haftada hissettiniz???
Evet canım benim de oluyor, nabzım 150 lere çıkıyor, 10 dk sonra geçiyor. Bayılma hissi, baş dönmesi yoksa ve çok uzun sürmüyorsa korkulacak bir şey yokmuş.Yemek yedikten sonra çok çarpıntım oluyır. Acaba çok mu yiyorum. Sizde de oluyor mu arkadaşlar
Balığın ne olduğu ve nekadar olduğu önemli ona rağmen benim doktorum dha olan bi vitamin alıp kullanayım mı dedim hayır gerek yok dedi ki balık yediğimide söylememiştimBende doktoruma haftada 1 gün balık yiyorum dedim yetmez dedi fazlasını da ben yiyemem dha ve epa katkılı multivatimin kullanıyorum haftada 3 gün yiyebiliyorsanız kullanmayın tabiiki