• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mayıs ayı aşılama

Merhaba bende aşılama yaptırdım eşim ve bende hiçbir sorun yok biraz süreci hızlandırmak istemiştik 6ay denedik fakat olumlu sonuc alamamıştık doktora gideli 3.ayımız olacak ilk femara denedik yumurtalıklar iyi bir şekilde yanıt verdi fakat olmadı hsg çektirdim tüpler açık çıktı sonra gonal f ve ovit kullandım fakat sonuc gene olumsuzdu sonra doktor aşılama önerdi yaşımız 30 her sonuc iyiydi sprem sayısı 92 benim yumurtalıklarım 20-22 mm ve sayısı fazlaydı aşılama yaptırdık bugün 12.günü sabah test yaptırmaya gideceğim. Progestanı ağızdan kullanıyorum ilk zamanlar kabız olmuştum sonra gaz şişkinlikle geçti arada çekilmeler batmalar cok hafif regl krampı gibiydi gün içinde 2,3 defa sanki regl olcakmışım gibi hafif hissediyorum geciyorum karamsarlıkta olabilir tabi akıntım şeffaf aşırı yogun veya yogun değil yani lekelenme falanda yok umarım yarın pozitif cıkar🙏 bu süreç gerçekten zormuş.. isteyen herkese nasip olur inşallah 🥹
Test yaptırdınız mı?

Evet malesef az önce negatif cıktı doktorumuzla ilerleyip sanırım başka bir aşamaya geçeceğiz ya da şuanlık bilmiyorum bugün biraz buruk gecicek..
Kendinize şefkatle sarılın yıpratmayın olacak inşallah

Kendinize şefkatle sarılın yıpratmayın olacak inşallah
İnşallah teşekkür ederim doktor 1 hafta daha bekleyin dedi ama sanmıyorum yani verdiği tarhte negatif cıktı zaten 2 güne reglim var.. regl oldugumda başka bir doktora gideceğiz..

İnşallah teşekkür ederim doktor 1 hafta daha bekleyin dedi ama sanmıyorum yani verdiği tarhte negatif cıktı zaten 2 güne reglim var.. regl oldugumda başka bir doktora gideceğiz..
12. Gün erken olabilir 14. Günde test istiyor doktorlar hep inşalalh ümit vardır dua edeceğim❤️🥰

Back
X