Bugün Regle 3 gün kala, 13.19 beta değeriyle öğrendim. İnşallah sağlıkla büyür2026 nisan da anne olcak lar var mı bekleniyorsunuz
inşallahBugün Regle 3 gün kala, 13.19 beta değeriyle öğrendim. İnşallah sağlıkla büyür
Evet inşallah güzelce yükselir değerlerimizinşallahhayırlı ve sağlıklı olsun
erken öğrendiğimiz için bu süreçler biraz zor geçiyor
ilk gebeliğin mi peki canımEvet inşallah güzelce yükselir değerlerimiz
Ben de regl gecikmesinden 3-4 hün sonra hcg 1150 ile öğrendim. Ama benim nisan başı mart sonu tahmini2026 nisan da anne olcak lar var mı bekleniyorsunuz
Evet ilk olacak inşallahilk gebeliğin mi peki canım
Değeriniz oldukça güzel maşallahBen de regl gecikmesinden 3-4 hün sonra hcg 1150 ile öğrendim. Ama benim nisan başı mart sonu tahmini
hayırlı olsun cnm baya olmuş betaBen de regl gecikmesinden 3-4 hün sonra hcg 1150 ile öğrendim. Ama benim nisan başı mart sonu tahmini
benim 2. olacak allah izin verirse 4 yaşında bir oğlum varEvet ilk olacak inşallahsenin
Allah bağışlasın ikisini debenim 2. olacak allah izin verirse 4 yaşında bir oğlum var
Medipol koşuyolunda gittiğim tatlı bir doktor var, gerçi ilk değerime hemen kimyasal olabilir diyip üzmüştü ama muhtemelen yine onunla devam ederimHepinize teşekkür ederimUmarım hepimiz hamilelik süreci ve doğumu sorunsuz geçer. İstanbulda özelde doğurmayı düşünen var mı?
baktırdın mı cnm sen tekrarMedipol koşuyolunda gittiğim tatlı bir doktor var, gerçi ilk değerime hemen kimyasal olabilir diyip üzmüştü ama muhtemelen yine onunla devam ederim
Yarın baktıracağım canım, 48 saat geçmedi. Sen ?baktırdın mı cnm sen tekrar
bende pazartesi gideceğimYarın baktıracağım canım, 48 saat geçmedi. Sen ?
sen ne zaman gideceksin cnm bir daha bi kaç güne keseyi görürsünBen de regl gecikmesinden 3-4 hün sonra hcg 1150 ile öğrendim. Ama benim nisan başı mart sonu tahmini
Ben çalışıyorum iş yerine de haber vermedim durumu perşembe günü gideceğim doktora tekrarsen ne zaman gideceksin cnm bir daha bi kaç güne keseyi görürsün
hayırlı haberler alırsın inaşllah canım bize de haber verBen çalışıyorum iş yerine de haber vermedim durumu perşembe günü gideceğim doktora tekrar
Ben sarıyer tarafındayım bana biraz uzak. Bugün de hcg baktırdım 6600 olmuş. Galiba 5-6 hafta arası. Doktorumu Livden seçmek istiyorum çünkü hem yakın hem de paket olarak avantajlı geldi. Ama özel muayeneye gidip özel hastanede doğum yaptırmak daha mantıklı mı olur bilemiyorumMedipol koşuyolunda gittiğim tatlı bir doktor var, gerçi ilk değerime hemen kimyasal olabilir diyip üzmüştü ama muhtemelen yine onunla devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?