2026 nisan anneleri

Merhabalar.saglikla gelsin bebisleriniz.ben korunmayi yeni biraktim sanirim gebeyim belirtiler onu gosteriyor ama suan daha erken.hesaplamalarima gore dogumda 24 nisan diye gosterdi.topigi goruncede yazmak istedim umarim hamileyimdir ☺️

Ben sarıyer tarafındayım bana biraz uzak. Bugün de hcg baktırdım 6600 olmuş. Galiba 5-6 hafta arası. Doktorumu Livden seçmek istiyorum çünkü hem yakın hem de paket olarak avantajlı geldi. Ama özel muayeneye gidip özel hastanede doğum yaptırmak daha mantıklı mı olur bilemiyorum
Değeriniz maşallah güzel artmış 🧿🥰

Benim düşüncem, hem devletten hem özelden bir doktorla karışık götürmek süreci, testleri devlette yaptırmak. Ama doğumu dediğim hastanede yapmayı nasip olursa düşünüyorum. Devlet doğum anlamında korkutuyor.

Merhabalar.saglikla gelsin bebisleriniz.ben korunmayi yeni biraktim sanirim gebeyim belirtiler onu gosteriyor ama suan daha erken.hesaplamalarima gore dogumda 24 nisan diye gosterdi.topigi goruncede yazmak istedim umarim hamileyimdir ☺️
İnşallah hamilesinizdir 🥰 test yapınca haber verirsiniz 🌿 kaç gün var regle, nasıl belirtileriniz var

Değeriniz maşallah güzel artmış 🧿🥰

Benim düşüncem, hem devletten hem özelden bir doktorla karışık götürmek süreci, testleri devlette yaptırmak. Ama doğumu dediğim hastanede yapmayı nasip olursa düşünüyorum. Devlet doğum anlamında korkutuyor.
Ben de doğumda devletten korkuyorum. Tek bir doktorla tüm süreci ilerletmek iyi olur diye düşünmüştüm ben de. Ama bana muayenehanesi olan bir doktora gidip doğumu özelle anlaşıp o şekilde doğurmayı da öneren oldu ama ilk hamilelik olduğu için bir kararsızlık söz konusu.

İnşallah hamilesinizdir 🥰 test yapınca haber verirsiniz 🌿 kaç gün var regle, nasıl belirtileriniz var
10 gun var reglime ve sol tarafimda tatli bir agri var seffaf cogalan bir akintim var.halsizligimde var ama o folikasittende olabilir yan etki yapiyor bende.bide hislerim var oda sayiliyorsa ☺️

Ben sarıyer tarafındayım bana biraz uzak. Bugün de hcg baktırdım 6600 olmuş. Galiba 5-6 hafta arası. Doktorumu Livden seçmek istiyorum çünkü hem yakın hem de paket olarak avantajlı geldi. Ama özel muayeneye gidip özel hastanede doğum yaptırmak daha mantıklı mı olur bilemiyorum
çok güzel artmış değeriniz maşallah ☺️ son adet tarihiniz ne acaba

bide kızlar uyku durumunuz nasıl ben bi türlü dalamıyorum aslında daha çok uyumam lazım
Çok yorgun hissediyorum, biraz hareket edince anında yoruluyorum. Uyku durumum bu yüzden iyi ☺️ ama tam yerleşme günlerinde 2 gece hiç uyuyamadım. Dönemsel gel git oluyor sanırım 🌿

Cok tesekkur ederim hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah☺️ tam olarak normal bildigimiz testte ne zaman cikar acaba adet donemi gecincemi

Cok tesekkur ederim hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah☺️ tam olarak normal bildigimiz testte ne zaman cikar acaba adet donemi gecincemi
3 gün önce kan testinde çıkmıştı benim ama az bi değerdi idrar da tam adet günü yaptım net 2 çizgi vardı cnm

Evet canım çok şükür, inşallah bir sonraki değerim de güzel çıkar da. Kimyasal şüphesi kalkar🥹

İnşallah sizin minnak da güzel artmıştır ,haber verirsiniz. Sağlıkla kolaylıkla kavuşalım 🥰
çok güzel cnm sadece bebiş daha çok küçük sanırım ☺️
inşallah benimkide güzel çıkar 🤲🏻

Back
X