Önemli olan artışı :) tekrar ne zaman kan vermenizi istedi doktorBenim yumurtlamadan 22 gün sonra 590 çıktı. Haftasına göre düşük ama 2 gün sonraki artışı ümit vaat ettiği için bekliyorum. Umarım sağlıkla kavuşuruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olan artışı :) tekrar ne zaman kan vermenizi istedi doktorBenim yumurtlamadan 22 gün sonra 590 çıktı. Haftasına göre düşük ama 2 gün sonraki artışı ümit vaat ettiği için bekliyorum. Umarım sağlıkla kavuşuruz![]()
Ben de 12 temmuzda transfer oldum. 10. Gün 1018 çıktı. 12. Gün 2250 çıktı. Daha hiç kontrole gitmedim 7 haftalık olunca gidicem inşallahMerhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah beta değeriniz yüksek çıkmış MaaşaAllah. bende 21 temmuzda transfer oldum transfer günü dahil çarşamba 10. gün beta 251.68 , bugün 12.gün 464.19 çıktı hemşirem iyi diyor ..Hamileliğimiz Sağlıkla ilerlesin Allahım kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Evet normal benim kızımdayken ödüm kopmustu adet olacağım dye aglayacaktım o sırada kan artışı için dra gitmiştim sonrasında her döngüde oldu.Merhabalar, Allah nasip ederse ben de nisan ayında anne olacağım gibi görünüyor. Sizlere bir şey danışmak istiyorum dün tahmini regl günümdü ve çok fazla kasık ağrım oldu. Regl geçme döneminde normal mi acaba bu?
Dün gece ağrıdan uyuyamadım ve korktum fazlasıyla. Acile kan vermeye gittim sağlıklı bir yükseliş de var ama insan yine de tedirgin oluyor.Evet normal benim kızımdayken ödüm kopmustu adet olacağım dye aglayacaktım o sırada kan artışı için dra gitmiştim sonrasında her döngüde oldu.
Merhaba bende de regl agrisi gibi agri var, ben de cok yeniyim ama oluyormus merak etmeyin :)Merhabalar, Allah nasip ederse ben de nisan ayında anne olacağım gibi görünüyor. Sizlere bir şey danışmak istiyorum dün tahmini regl günümdü ve çok fazla kasık ağrım oldu. Regl geçme döneminde normal mi acaba bu?
Hiç regl ağrısına uyuyamadığım olmamıştı, minnacık susam insanı ne hallere sokuyor var olsunlar sağlıklı olsunlar yeter kiMerhaba bende de regl agrisi gibi agri var, ben de cok yeniyim ama oluyormus merak etmeyin :)
Merhaba benim de 1 hafta oldu öğreneli yaklaşık 10 gündür regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor normalmişHiç regl ağrısına uyuyamadığım olmamıştı, minnacık susam insanı ne hallere sokuyor var olsunlar sağlıklı olsunlar yeter ki![]()
Daha istemedi 11imde gel usg yapalım dediÖnemli olan artışı :) tekrar ne zaman kan vermenizi istedi doktor
Daha istemedi 11imde gel usg yapalım dedi
MerhabalarMerhaba benim de 1 hafta oldu öğreneli yaklaşık 10 gündür regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor normalmiş![]()
Sağlıkla ilerler inşallah tabi ki ağrı oldukça insan tedirgin oluyor :)MerhabalarBenim de 5 gün oldu henüz ama dün bayağı ağrılı geçti, normal olduğunu duymak sevindirici içim rahatladı.
![]()
Ağrı olmayınca bu sefer bir aksilik mi var diye yine tedirgin oluyor :) zormuş bu ilk zamanlarSağlıkla ilerler inşallah tabi ki ağrı oldukça insan tedirgin oluyor :)
Rabbim hayırlı haberlerle sevindirsin hepimizi inşallah. Güzel zaman geçmiş esasen. İnşallah bu sefer kolayca sağlıkla gelir bebişeğer hamileyse 4+5 olucak sanırım ama hala cesaret edip test yaptıramadım bir önceki gebeliğimde bebeğin kalbi durmuştu 8. haftada kasımdan beri de deniyoruz daha önceki test yapp hayal kırıklığına uğramalarımı aşabilirsem bende test yaptırıcam 11 agustos doğum günüm o zamana her şey net olsaydı keşke şimdi hamileysem de sağlıklı ilerliyor mu paniği başlayacak bende bir türlü tamamen mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum
Gerçekten öyle bakalım nasıl geçecek bu süreç :) Siz girmiş miydiniz ultrasona?Ağrı olmayınca bu sefer bir aksilik mi var diye yine tedirgin oluyor :) zormuş bu ilk zamanlar![]()
Sabırla bu haftanın geçmesini bekliyorum. 9 Ağustos randevum. 5+5 olacağız kısmetse.Gerçekten öyle bakalım nasıl geçecek bu süreç :) Siz girmiş miydiniz ultrasona?
Amin inşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize tabi önce bir test aşamasını geçmem lazım :)Rabbim hayırlı haberlerle sevindirsin hepimizi inşallah. Güzel zaman geçmiş esasen. İnşallah bu sefer kolayca sağlıkla gelir bebiş![]()
Ne güzel keseyi görürsünüz büyük ihtimalle güzel haberler alırsınız inşallahSabırla bu haftanın geçmesini bekliyorum. 9 Ağustos randevum. 5+5 olacağız kısmetse.![]()