2026 nisan anneleri

Merhaba kızlar,
Hala tatildeyim bugün mide bulantım olunca acile gittim. Beta da baktırdım. 2000 çıktı. Geçen hafta cuma 138 ile öğrenmiştim. Bugün regl gecikmesinin 4.günü
Evanora C Clasroomteacher en son ne zaman baktırdınız kızlar?

Aile hekimine ne kaydı oluşturuyorsunuz gebelik mi ? Hiç bir bilgim yok bu konuda..Ne gibi bi faydası oluyor öğreneyim de bende kendi aile hekimime gideyim
Evet doktorum yönlendirdi. Gebelik kaydı oluşturuluyor oradaki ebe size ne zaman tahliller testler yapılması gerektiğini söylüyor gitmeniz faydalı olur

2026 nisan da anne olcak lar var mı bekleniyorsunuz
Merhaba arkadaşlar benimde yaşım 42. Beta değerim 8. Gün 41, 10. Gün 75, 12. Gün 235, 14. Gün 570, 22. Gün 2500 doktorum 18. Günde keseyi çok küçük gördü, 22. Gün tekrar gittim ve 5.5 mm kese boyutu var ve hafta olarak 5+5 olmam gerekirken 4+4 olduğunu söyledi, beta hızım da 16. Günden sonra çok yavaş artmaya başladı. Allah nasip ederse ultrasyon görüntüsüne göre Nisan 2026 da anne olacağım umarım bebeğim benimledir

Evet doktorum yönlendirdi. Gebelik kaydı oluşturuluyor oradaki ebe size ne zaman tahliller testler yapılması gerektiğini söylüyor gitmeniz faydalı olur
Tamamdir çok teşekkür ederim size sorduktan sonra şansa pazarda aile hekimiyle karşılaştım ona sordum o da gel dedi çift

kızlar bugün 5+6yız. 6+5’te ultrasona giricem acaba kalp atışı duyulur mu??
Benim 6+2 de duyuldu bugün bir de bende 5+4 sanıyordum adet tarihine göre doktora gidince 6+2 dedi ultrasonla bakınca büyüklüğüne ya da gelişimine göre fark ediyor herhalde daha erkende duyabilirsin belki benim gibi

Benim 6+2 de duyuldu bugün bir de bende 5+4 sanıyordum adet tarihine göre doktora gidince 6+2 dedi ultrasonla bakınca büyüklüğüne ya da gelişimine göre fark ediyor herhalde daha erkende duyabilirsin belki benim gibi
cnm son adet tarihin neydi senin

Selam arkadaşlar,bende aranıza katılayım dedim 2 gün önce 19 betayla öğrendim 48 saat sonra yani bugün beta 60 olmuş hala şoktayım ve ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…