2026 nisan anneleri

Masallah cok tatlisiniz insallah saglikla kicaginiza alirsiniz.benimkide bi netlesse 🫣 tam korunmayi biraktiktan sonra hayatim birden yogun bir tempoya girdi.istemsiz fazla yoruluyorum insallah bir zarari olmaz bana.bugunde aklimi bu kurcaliyor elimden geldigince dinlenmeliyim diyorum ama nerdee

Sanırım bende burda olacağım adet günüm yarın ama ben belirtilerden anlayıp 3 gün üst üste test yaptım hepsi pozitif yarında kan vereceğim umarım herşey yolunda gider hepimizi güzel günler karsilasın inşallah ❤️ Birbirimize bolca destek olacağımız güzel bi grup olsun

Masallah cok tatlisiniz insallah saglikla kicaginiza alirsiniz.benimkide bi netlesse 🫣 tam korunmayi biraktiktan sonra hayatim birden yogun bir tempoya girdi.istemsiz fazla yoruluyorum insallah bir zarari olmaz bana.bugunde aklimi bu kurcaliyor elimden geldigince dinlenmeliyim diyorum ama nerdee
Aminn inşallah 🥰 sizinki de netleşir merak etmeyin, ben de çok yoruluyordum ve hala yoruluyorum. Belki de netletmiş olabilir sizin de, yorgunluk da bir belirti 🌿

Sanırım bende burda olacağım adet günüm yarın ama ben belirtilerden anlayıp 3 gün üst üste test yaptım hepsi pozitif yarında kan vereceğim umarım herşey yolunda gider hepimizi güzel günler karsilasın inşallah ❤️ Birbirimize bolca destek olacağımız güzel bi grup olsun
Sizinki de geliyor o halde 🧿 inşallah sağlıcakla alırız kucaklarımıza🥰 haber verin sonucu alınca 🌿

Bugünü de atlatırsam, bi test yaparım artık, bu 4 numara no panic ;)) Çok ümidim yok ama totemdir yazalım. Ben çok çocuk severim...
Cok cocuk severim demeniz cok hosuma gitti genelde cok cocuga onyargili sozler ederler.bende ucuncu kizimi dogmadan kaybettim.bu dorduncu benimde.evet bende cocuk cok severim.gecen yil gebelik kontrollerimde bir doktor sen kac yasindasinki bu ucuncu diye agiz bukmustu.halbuki cok isteyerek olmustu.insallah gonlunuzden gecen olur ☺️

tekrar kontrol etmelmiyim yükselişi bilmiyorum doktora haftaya gideyim diyorum gitsem de keseyi göremez gibi
2-3 kere artışı kontrol edin diyorlar ama bilemedim tabii, değerden değere değişiyor da olabilir. Benimki biraz sabırlı olup öyle gelmemi istiyor. Değer iyice yükseldikten sonra 🙈

2-3 kere artışı kontrol edin diyorlar ama bilemedim tabii, değerden değere değişiyor da olabilir. Benimki biraz sabırlı olup öyle gelmemi istiyor. Değer iyice yükseldikten sonra 🙈
aslında sabırlı olmak lazım tabi herşey yolunda gidiyorsa bende özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum gitmişken 10 gün sonra ücret vermeden kalp atışına da gidermiyim dedim 😀

aslında sabırlı olmak lazım tabi herşey yolunda gidiyorsa bende özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum gitmişken 10 gün sonra ücret vermeden kalp atışına da gidermiyim dedim 😀
Tam olarak bunu düşünüyorum 😅 9 ağustosa randevu aldım bir aksilik çıkmazsa 🌿

Back
X